Totalni rat! Zeleno levi front udario na blokadere: Oni se ponašaju na ružan i ucenjivački način!

Kada fali Bratstvo, dešava se mržnja.

Zato kažem da je Bratstvo jedini lek za mržnju. Ograde tu nisu bitne, ako su ljudi Braća i ponašaju se bratski - ograde mogu da budu a i ne moraju da budu.

Prirodno stanje svake uspešne grupe je bratska saradnja. Onda nema mržnje i nema neprijateljstva, i svi rade za zajedničko dobro, kao mravi ili pčele.
Spongebob Squarepants Rainbow GIF

Не можеш ти да будеш брат са неким ко те мрзи и жели да те убије.
Решење може да буде само да се некако разграничите и да поставиш бољикаву жицу и хаубице на граници.
Зато је Вучићева парада дивна ствар, а он много бољи председник од Бориса Тадића иако му не опраштам поклањање Севера Косова мање је лош од Тадића.
С обзиром да га Руси тако грловито подржавају и поред СВО надам се да имају исправну рачуницу тако да Вучић има опрезну подршку код мене, али Коштуничина струја највећу. Борис Тадић и ДОС никакву као што рекох.
BOT ALERT!!!

Ako se ne varam, studenti su rekli da na njihovoj listi neće biti aktuelnih političara iz vlasti i opozicije.

U svetlu toga ne razumem šta je tačno problem.
Изгледа да ваши ЗЛФ-овци схватају да је Студентска листа заправо "ДСС ревајвд" и плаше га се.

Изгледа да ваши ЗЛФ-овци схватају да је Студентска листа заправо "ДСС ревајвд" и плаше га се.
Ne znam ni ko su ZLF-ovci, a kamoli ko su "naši" ZLF-ovci.

Ovdašnja forumska populacije se baš olako gađa s tim "vaši" i "naši".

Мене су једини пут бановали на овом форуму када сам једног човека назвао ботом.
Оно никад ја вас нећу пријављивати, али ово са ботовима је превршило сваку меру.
Бот је неко ко ради по задатку и за кеш, не неко ко искрено говори шта мисли.

Покојни Енвер Петровци, ех Петровић је уредно снимао и у Приштини и у Београду и у Црној Гори и у Тирани.

А Мачевалац, да га је видео на улици, мислио би да овај хоће да га поједе.
Mačevalac je nažalost odrastao u sredini sa previše mržnje, i to je ostavilo posledice.

Ne mislim da je on kriv, krivo je društvo koje je proizvelo taj društveni malignitet.

Не можеш ти да будеш брат са неким ко те мрзи и жели да те убије.
Решење може да буде само да се некако разграничите и да поставиш бољикаву жицу и хаубице на граници.
Зато је Вучићева парада дивна ствар, а он много бољи председник од Бориса Тадића иако му не опраштам поклањање Севера Косова мање је лош од Тадића.
С обзиром да га Руси тако грловито подржавају и поред СВО надам се да имају исправну рачуницу тако да Вучић има опрезну подршку код мене, али Коштуничина струја највећу. Борис Тадић и ДОС никакву као што рекох.

Tadic je gajio sa hrvatima tzv bratstvo jedinstvo

To je u praksi znacilo da hrvati po mafijasko politickoj liniji kupe sve sto vredi u Srbiji za tepsiju ribe, a sa druge strane Srvin u Hrvatskoj nema pravo da kupi ni trafiku a kamoli Podravku, sto je hteo Miskovic.

Na tom polju je SNS bolji jer je upliv hrvatskih neprijatelja zaustavio.

Poslednja izmena:
Покојни Енвер Петровци, ех Петровић је уредно снимао и у Приштини и у Београду и у Црној Гори и у Тирани.

А Мачевалац, да га је видео на улици, мислио би да овај хоће да га поједе.

vodi ga kuci

vi srbi jugosloveni ste jrivi za sve lose sto nas je snaslo u 20. veku

Mesto da napravimo Srbiju u srpskim etnickim granicama 1918. vi ste od gotovog posla napravili veresiju i gurnuli nas sa neprijateljima u istu drzavu

Biljana Đorđević je jedna od razbijača opozicije. Direktno je pomogla Vučiću da stane na noge.

Ko se ne seća, postojala je koalicija SPN (Srbija protiv nasilja) i onda su krajem 2023 godine svi zajedno odlučili i potpisali zajedničku strategiju da se bore za izborne uslove i da ne pristaju na izbore ako nema minimuma. Tome se priključila i koalicija NADA i Proglas.

Znači najšira moguća koalicija opozicije je postojala oko zajedničkog cilja (što se retko kada može videti u Srbiji, praktično je fenomen videti zajedno i evropejce i desnicu). Onda je partija gospođice Biljane Đorđević, mesec dana pred izbore, fantomski odlučila da ipak idu na izbore "jer moraju da se bore". Tada se koalicija raspala jer je deo ekipe smatrao da dogovori trebaju da se poštuju a deo ekipe da dogovori trebaju da se ispale.

Od tog momenta opozicija u Srbiji zvanično ne postoji. Nikada više nisu uspeli da se konsoliduju.

I sada neko ko je bukvalno sahranio srpsku opoziciju kuka što su je studenti iskulirali?

Kad si sramota, onda i treba da ostaneš sramota.
Šta ti to govori? Da su Vučićevi. SNS trabant (satelit). Ovo će joj biti izgovor da kad se budu podržali studenti oni samostalno izađu na izbore da bi se razbacali glasovi. A za njima će odmah i Nada i Nestor, ŠonoP....

Јеси ли на претходним изборима знала имена кандидата на листама? Јеси ли унапред, пре избора, знала имена на листи своје странке?

Da, znala sam.

Svaka politička stranka ima svoje Opštinske odbore. Oni predlažu kandidate za opštinske odbornike, kandidate za gradske odbore i za poslanike.

Vrh stranke takođe predlaže svoje kandidate ( uglavnom za narodne poslanike ). Posle toga kreće kampanja za te kandidate.

Uoči izbora postoje predizborne konvencije na kojima se članovi i simpatizeri upoznaju sa kandidatima.

Inače, Narodna stranka, njen predsednik, funkcioneri i članovi nisu dali nijednu negativnu izjavu o studentima. Članovi iz Novog Sada su aktivni na svim protestima studenata i građana, ali se ne ističu u prvi plan, radi nekog slikanja.
To važi i za članove iz Beograda i ostalih mesta.

Meni nisu vazna imena, vecinu imena svejedno i ne znam, ali mi je cudno kako se u Srbiji nikada ne odlucuju ljudi da glasaju za program na izborima vec iskljucivo za imena. Zasto je vazno ko se kako zove ako obeca da ce nesto dobro za drustvo uraditi?

Studenti salju solidnu poruku, oni zele da ociste drzavu od korupcije i oportunisticki nastrojenih partijasa, a bog zna da nam je upravo to potrebno.

Nije u pitanju samo blanko podrška. Mislim da samo studenti, pro-EU opozicija i opozicija desnog centra mogu da pobede ovaj režim. Zajedničkim snagama.

Da bi se napravila Vlada, potrebno je imati većinu u parlamentu.

Nisam za saradnju opozicije i studenata u smislu da proteste preuzme opozicija ili da ona bude u ekspertskoj Vladi.

Ali, ta Vlada mora da ima većinu poslanika kako bi se formirala.

Nerealno je očekivati da će na izborima biti samo dve liste, SNS i Studentska lista. Političke stranke postoje kako bi učestvovale na izborima.

Takođe, bilo je i biće potrebno ispuniti sve predloge ODHIR-a kako bi se obezbedeli malo bolji izborni uslovi.

I na kraju, zaista mislim da su studenti učinili veliku stvar. Probudili su, iz mrtvila celu Srbiju.

Nisam levičar i nemam lepo mišljenje o ZLF-u. Nimalo mi se ne dopadaju napadi na studente koji dolaze iz ZLF-a.

Da, znala sam.

Svaka politička stranka ima svoje Opštinske odbore. Oni predlažu kandidate za opštinske odbornike, kandidate za gradske odbore i za poslanike.

Vrh stranke takođe predlaže svoje kandidate ( uglavnom za narodne poslanike ). Posle toga kreće kampanja za te kandidate.

Uoči izbora postoje predizborne konvencije na kojima se članovi i simpatizeri upoznaju sa kandidatima.

Inače, Narodna stranka, njen predsednik, funkcioneri i članovi nisu dali nijednu negativnu izjavu o studentima. Članovi iz Novog Sada su aktivni na svim protestima studenata i građana, ali se ne ističu u prvi plan, radi nekog slikanja.
To važi i za članove iz Beograda i ostalih mesta.
Дакле, ниси знала.

Буквално ке.њаш.

Знала си, а пишеш о поступку избора кандидата.

Е, видиш, тај избор кандидата се не ради пре него што се зна термин избора, као што сада не знамо термин избора, те тај поступак који описујеш није могао ни да се деси у тренутку који је еквивалентан овом данашњем тренутку за студентску листу.

Даље кажеш - уочи избора. Уочи избора је прилично широк појам. А истина је да се конвенције врше У ФИНИШУ ИЗБОРНЕ КАМПАЊЕ, а овде не да није финиш изборне кампање, нема ни изборне кампање, нема расписаних избора, нема најаве избора, редовни су далеко.

Што се тиче Народне странке, Гаја је тотално полудео, тако да је бесмислено причати о Народној странци.

Опет, у тренутку кад си сазнала имена (након расписивања избора), то је зато што си члан странке.

И тада си имена сазнала по расписивању избора.

Е, видиш, и имена Студентске листе сазнаћеш по расписивању избора.

Totalni rat! Zeleno levi front udario na blokadere: Oni se ponašaju na ružan i ucenjivački način!​

Povodom ignorisanja od strane blokadera oglasila se poslanica ZLF Biljana Đorđević, pišu mediji.

Studentski pokret je ove pozive na koordinaciju ignorisao i odbijao dvosmernu komunikaciju, ali čak nije jasno komunicirao ni sopstvene zahteve i očekivanja od ostalih aktera u antirežimskom frontu. To čine ljudi za koje ne znamo u čije ime govore, ali daju sebi za pravo da tumače istinsku volju studenata i to često čine na ružan i ucenjivački način", rekla je ona.

Pogledajte prilog 1788342

Obračun se nastavio dalje, pa su tako Biljanu Đorđević studenti odmah napali.

Pogledajte prilog 1788338

Jedno je sigurno - u redovima blokadera bukti totalni rat, jer ne sme se zaboraviti da su na stolu njihovi lični interesi.

https://www.b92.net/info/politika/1...se-ponasaju-na-ruzan-i-ucenjivacki-nacin/vest

Rat u redovima blokadera

Koja strana ce pobediti?

Zeleno-levi su otpisani, eno raspustio im Tramp USAid, kraj igrice. Sad je proglasio ANTIFA za teroristicku organizaciju, tek ima da ih nema.

Meni samo nije jasno ko za njih glasa? Kad vidim onog Dobricu i Lazovica okrene mi se u stomaku isto kao kad vidim Vucica ili Dacica.

Inace gde je Dobrica, uz'o bata lovu i tutavela? Sve cemo da ih hapsimo zajedno sa Vucicem, celu opoziciju, oni previdjaju cinjenicu da sve vreme uzimaju LOVU i da su prakticno VLAST jer su deo Skupstine, to sto nemaju vecinu je potpuno drugi problem.

Svi potezi koje su povukli dok pratim politiku intenzivno, recimo od 2020., su potpuno pogresni i u korist Vucica, isto kao i ostatak opozicije, da budemo realni - sa drugog kraja (???pre ce biti da su ista ekipa???) spektra istice se, kako kaze jedan moj kolega, Milos Jovanovic sa potpuno debilnim akcijama koje su providne do bola - toliko jasno se vidi da ova "zvanicna" opozicija radi za Vucica da mi je prosto neprijatno i da ih gledam.

Tako da - pobedice studenti i normalna Srbija, a Vucic i njegova opozicija, UDBA zvana BIA i ova tetovirana banda koja se krije iza policijskih znacaka ide pravo u zatvor - da se ja pitam idu na dozivotne radne robije, znaci tezak fizicki rad po 12 sati dnevno, ONI I NJIHOVE ZENE I DECA, pa ko koliko potraje - znaci DOZIVOTNO. Sa metalnom kuglom na lancu na nozi, u prugastom odelu, a sva imovina, i ono sto im je deda stvarno ostavio, ODUZETA.

Ujedno resavamo problem radne snage - bice bar 100.000 ljudi koji ce besplatno da rade i grade po Srbiji - da rudare, grade puteve, rade poljoprivredne radove itd itd. i to pod 24h kamerama uzivo - program ce se zvati FARMA i pokazivace pomenute zlikovce kako STVARNO KOPAJU PO FARMAMA I CISTE IZMET ZIVOTINJA. :cool:

Ma kakav Zeleno-levi front. Em su se odavno prodali lažnom opozicionaru i tajkunu Đilasu, em bivši "patkari" sa anti-nacionalističkih pozicija ne istupaju ni izdaleka radikalno za moj ukus. Čanak je Čanak!

Čanak: Na Kosovu nema srpskih manastira, već su svi isključivo pravoslavni

On istakao i stav da Srbija veći dio 20. vijeka nije bila prava država, te da je to postala tek nakon sticanja nezavisnosti Crne Gore zahvaljujući Milu Đukanoviću

https://www.portalanalitika.me/clan...h-manastira-vec-su-svi-iskljucivo-pravoslavni

SNS-ovci zele sve ovo sto si naveo sa gradjanima Srbije koji su protiv SNS-a, pa eto, nekako zivimo u istom drustvu.
Ово је увреда за све Србе у енклавама и на Северу и Крајини и Републици Српској такође.
@limunada лепо каже да умеш да будеш јако безобразан.
И ја пустим те твоје помало аутистичне теорије без жустријег одговора јер видим да ниси злонамеран.
Али да будем искрен то је нека тежа погубљеност.
Ви натофили сте у свом свету, а ми националисти у свом. Иако ја и нисам толико националиста да се нешто бусам у груди и верујем у неке блесаве митове.
Али ово што ти на пример пишеш мени је ван реалности скроз.

Back