Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Bukvlano ne postoji ni jedan potez ili delo koji sada opozicija mogu da urade a to pomogne studentima. Ali bukvalno. Prosto ga nema. Opozicioni glasači ih ne podnose skoro pa podjednako kao i SNS. Šta oni kao takvi očekuju, nije mi baš jasno.
О студентској листи се све зна..Kao član opozicione stranke i kao običan birač ne mogu blanko da podržavam listu o kojoj ne znam ništa.
Са балијама имају везе...ovi zeleni, jel imaju veze sa onim zelenima ?
Троцкиста тј. антифа терористаDa li je on ikada podržavao nekoga protiv koga se na kraju nije okrenuo i postao mu smrtni neprijatelj?
Mislim da nije.
Postoji. Srpski Pokret Dveri otvoreno podržava studente
DS radi slično kao i Dveri.
Kao član opozicione stranke i kao običan birač ne mogu blanko da podržavam listu o kojoj ne znam ništa.
ниеј лепо причати којештаријеСа балијама имају везе...
Ostao je veran Kamali HarisDa li je on ikada podržavao nekoga protiv koga se na kraju nije okrenuo i postao mu smrtni neprijatelj?
Mislim da nije.
ne ti zeleni, oni globalni zeleni što se na primer lepe za autoputeve, gađaju bljuvotinama umetničke slike po muzejima itdСа балијама имају везе...
За ванземаљце је овлашћен Несторовић
Biljana Đorđević je jedna od razbijača opozicije. Direktno je pomogla Vučiću da stane na noge.
Ko se ne seća, postojala je koalicija SPN (Srbija protiv nasilja) i onda su krajem 2023 godine svi zajedno odlučili i potpisali zajedničku strategiju da se bore za izborne uslove i da ne pristaju na izbore ako nema minimuma. Tome se priključila i koalicija NADA i Proglas.
Znači najšira moguća koalicija opozicije je postojala oko zajedničkog cilja (što se retko kada može videti u Srbiji, praktično je fenomen videti zajedno i evropejce i desnicu). Onda je partija gospođice Biljane Đorđević, mesec dana pred izbore, fantomski odlučila da ipak idu na izbore "jer moraju da se bore". Tada se koalicija raspala jer je deo ekipe smatrao da dogovori trebaju da se poštuju a deo ekipe da dogovori trebaju da se ispale.
Od tog momenta opozicija u Srbiji zvanično ne postoji. Nikada više nisu uspeli da se konsoliduju.
I sada neko ko je bukvalno sahranio srpsku opoziciju kuka što su je studenti iskulirali?
Kad si sramota, onda i treba da ostaneš sramota.
шта је то спречавало до промене власти у уса ту ''међународну заједницу'' или ти енглеску француску да осуди израел ?Балије су небитне, МЗ је битна...
Treba sw još nečeg sećati, a to je da je Đilas bio relativno izolovan jedno vreme u vreme koalicije Srbija protiv nasilja. I samo su u jednom momentu upravo se oni dogovoroili sa Đilasom, koji je dao veliki i precenjenu ponudu mandata. Prvi su sklopili takav sporazum sa SSP, pre bilo koga, vrativši Đilasa u prvi plan i potvrdivši njegovu značajnu ulogu.
Sve što Jovo Bakić za njih priča, u pravu je. Od onomad Građanskog fronta, osta damo skupina tih Beograđana.
трамп је будалетина, само то вама још није јасношта је то спречавало до промене власти у уса ту ''међународну заједницу'' или ти енглеску француску да осуди израел ?
Израелу је цео свет пружио подршку против терориста из Хамаса, док нису кренули са бруталним геноцидом над цивилима...па док је бајден или ЛЕВИЦА била на власти управо су енглеска француска и канада предњаћиле у подршци израелу ?
То Израел не оправдава да крше међународне законе ратовања...ипак ус на власти били све до ове године јел... па израел је чинио до тада већ увелико геноцид и нечувену тортуру и тероризам према палестини зар не ?
Разлог је будала на челу Америке, која гледа да уништи Америчку економију и долар, који МЗ користи за свој политички утицајДАКЛЕ. ШТА ЈЕ КОНКТРЕНО РАЗЛОГ одједном промене мишења дела те међународне заједнице тј енглеских копилана кроволочних и француза ?
Заболе их много и за Русију и за Израел, гледају да светска или бар економија не оду дођаволапа и будали је јасно, разлог је што садашња власт у уса, поред подршке израелу не да је и пдоршку УКРАЈИНИ толику да форсира рат са русијом до распада русије..
Ево ти га на...пс
одговор не дајеш јер си склон русофобији
ЗЛФ сам на изборима не би имао 1 %. Огромна већина грађана уопште не зна да постоји ЗЛФ. Искористили су прилику и укачили се на ђиласов воз, на рачун јачих партнера у коалицији.
Тај ЗЛФ је такво легло титоистичких самонабеђених гована и дегена као нигде.
Највећи талог ДС-а се скупио на једном месту.
Највећи шљам у СНС је 1000 пута бољи од њих.
Не лупетај. Борислав Пекић је демоде. Ин је Тадићево клечање у Сребреници и извињавање свима који су масакрирали Србе.ДС је препуна четника.
Иначе, ово је оно на шта сам ти јуче скренуо пажљу. Протуриш неку измишљотину и очекујеш да се твоја имишљотина прихвати као аксиом.
ЗЛФ никакве идеолошке сличности нема са Демократском странком.
Иди живи на Косову или у НДХ 2.0.Bratstvo je jedina ispravna ideologija u Univerzumu.
Gde god fali Bratstva, tu ima problema.Иди живи на Косову или у НДХ 2.0.
Или у Сарајеву.
Ја се спуштах на то уже, тачније рођен спуштен на том ужету. И нека хвала.
Не лупетај. Борислав Пекић је демоде. Ин је Тадићево клечање у Сребреници и извињавање свима који су масакрирали Србе.
мрзе га бошњаци, то нам је јаснотрамп је будалетина, само то вама још није јасно
па они су те БУТРАЛНЕ ГЕНОЦИДЕ СПРОВОДИЛИ ДО ЈАНУАРА ОВЕ ГОДИНЕ НИШТА МАЊЕ НЕГО ДАНАС... па ниеј било осуђивања француске и енглеске јел ?Израелу је цео свет пружио подршку против терориста из Хамаса, док нису кренули са бруталним геноцидом над цивилима...
Не можеш ти да будеш брат са неким ко те мрзи и жели да те убије.Gde god fali Bratstva, tu ima problema.
Zato i kažem da je Bratstvo najbolja i najispravnija ideologija u Univerzumu.
Kada fali Bratstvo, dešava se mržnja.Не можеш ти да будеш брат са неким ко те мрзи и жели да те убије.
Postoji. Srpski Pokret Dveri otvoreno podržava studente, a sadašnji predsednik stranke Ivan Kostić pešačio je sa studentima. Članovi Dveri šetaju sa studentima.
DS radi slično kao i Dveri.
Bold: Mogu da govorim samo u svoje ime.
Ne postoji razlog zbog koga ne podnosim studente. Jedino mi je žao što nisu ranije tražili izbore.
Kao član opozicione stranke i kao običan birač ne mogu blanko da podržavam listu o kojoj ne znam ništa.