Totalni rat! Zeleno levi front udario na blokadere: Oni se ponašaju na ružan i ucenjivački način!

Bukvlano ne postoji ni jedan potez ili delo koji sada opozicija mogu da urade a to pomogne studentima. Ali bukvalno. Prosto ga nema. Opozicioni glasači ih ne podnose skoro pa podjednako kao i SNS. Šta oni kao takvi očekuju, nije mi baš jasno.

Postoji. Srpski Pokret Dveri otvoreno podržava studente, a sadašnji predsednik stranke Ivan Kostić pešačio je sa studentima. Članovi Dveri šetaju sa studentima.

DS radi slično kao i Dveri.

Bold: Mogu da govorim samo u svoje ime.

Ne postoji razlog zbog koga ne podnosim studente. Jedino mi je žao što nisu ranije tražili izbore.

Kao član opozicione stranke i kao običan birač ne mogu blanko da podržavam listu o kojoj ne znam ništa.

.Kao član opozicione stranke i kao običan birač ne mogu blanko da podržavam listu o kojoj ne znam ništa.
О студентској листи се све зна.

Осим имена.

Јеси ли на претходним изборима знала имена кандидата на листама? Јеси ли унапред, пре избора, знала имена на листи своје странке?

Ниси.

Ниси.

Али хоћеш имена на студентској листи.

Дај нам имена на листи Народне странке, Новом ДСС, ЗЛФ и СПС листи.

Немаш?

А зашто онда тражиш од студената имена пре расписивања избора?

Postoji. Srpski Pokret Dveri otvoreno podržava studente

Da, to je ispravna odluka. Nisu svi u opoziciji zastranili, ima i ok ljudi.

Kao član opozicione stranke i kao običan birač ne mogu blanko da podržavam listu o kojoj ne znam ništa.

Naravno da možeš, ali razumem potrebu za izgovorima ;)

Са балијама имају везе...
ниеј лепо причати којештарије

сви су они из опозиције у сбрији иначе у врло добрим односима са тим џихадлијама преко дрине,ако и режим јер је то исти титоистички систем

Biljana Đorđević je jedna od razbijača opozicije. Direktno je pomogla Vučiću da stane na noge.

Ko se ne seća, postojala je koalicija SPN (Srbija protiv nasilja) i onda su krajem 2023 godine svi zajedno odlučili i potpisali zajedničku strategiju da se bore za izborne uslove i da ne pristaju na izbore ako nema minimuma. Tome se priključila i koalicija NADA i Proglas.

Znači najšira moguća koalicija opozicije je postojala oko zajedničkog cilja (što se retko kada može videti u Srbiji, praktično je fenomen videti zajedno i evropejce i desnicu). Onda je partija gospođice Biljane Đorđević, mesec dana pred izbore, fantomski odlučila da ipak idu na izbore "jer moraju da se bore". Tada se koalicija raspala jer je deo ekipe smatrao da dogovori trebaju da se poštuju a deo ekipe da dogovori trebaju da se ispale.

Od tog momenta opozicija u Srbiji zvanično ne postoji. Nikada više nisu uspeli da se konsoliduju.

I sada neko ko je bukvalno sahranio srpsku opoziciju kuka što su je studenti iskulirali?

Kad si sramota, onda i treba da ostaneš sramota.

Treba se još nečeg prisećati, a to je da je Đilas bio relativno izolovan jedno vreme u vreme koalicije Srbija protiv nasilja. I samo su u jednom momentu upravo se oni dogovoroili sa Đilasom, koji je dao veliki i precenjenu ponudu mandata. Prvi su sklopili takav sporazum sa SSP, pre bilo koga, vrativši Đilasa u prvi plan i potvrdivši njegovu značajnu ulogu.

Sve što Jovo Bakić za njih priča, u pravu je. Od onomad Građanskog fronta, osta damo skupina tih Beograđana.

Poslednja izmena:
Балије су небитне, МЗ је битна...
шта је то спречавало до промене власти у уса ту ''међународну заједницу'' или ти енглеску француску да осуди израел ?

па док је бајден или ЛЕВИЦА била на власти управо су енглеска француска и канада предњаћиле у подршци израелу ?

ипак ус на власти били све до ове године јел... па израел је чинио до тада већ увелико геноцид и нечувену тортуру и тероризам према палестини зар не ?

ДАКЛЕ. ШТА ЈЕ КОНКТРЕНО РАЗЛОГ одједном промене мишења дела те међународне заједнице тј енглеских копилана кроволочних и француза ?

па и будали је јасно, разлог је што садашња власт у уса, поред подршке израелу не да је и пдоршку УКРАЈИНИ толику да форсира рат са русијом до распада русије..

пс

одговор не дајеш јер си склон русофобији

Treba sw još nečeg sećati, a to je da je Đilas bio relativno izolovan jedno vreme u vreme koalicije Srbija protiv nasilja. I samo su u jednom momentu upravo se oni dogovoroili sa Đilasom, koji je dao veliki i precenjenu ponudu mandata. Prvi su sklopili takav sporazum sa SSP, pre bilo koga, vrativši Đilasa u prvi plan i potvrdivši njegovu značajnu ulogu.

Sve što Jovo Bakić za njih priča, u pravu je. Od onomad Građanskog fronta, osta damo skupina tih Beograđana.

ЗЛФ сам на изборима не би имао 1 %. Огромна већина грађана уопште не зна да постоји ЗЛФ. Искористили су прилику и укачили се на ђиласов воз, на рачун јачих партнера у коалицији.

шта је то спречавало до промене власти у уса ту ''међународну заједницу'' или ти енглеску француску да осуди израел ?
трамп је будалетина, само то вама још није јасно

па док је бајден или ЛЕВИЦА била на власти управо су енглеска француска и канада предњаћиле у подршци израелу ?
Израелу је цео свет пружио подршку против терориста из Хамаса, док нису кренули са бруталним геноцидом над цивилима...

Горе су убице цивила од Хамаса

ипак ус на власти били све до ове године јел... па израел је чинио до тада већ увелико геноцид и нечувену тортуру и тероризам према палестини зар не ?
То Израел не оправдава да крше међународне законе ратовања...

Праве еноцид ко у праисторији да живе, а не у 21вом веку

ДАКЛЕ. ШТА ЈЕ КОНКТРЕНО РАЗЛОГ одједном промене мишења дела те међународне заједнице тј енглеских копилана кроволочних и француза ?
Разлог је будала на челу Америке, која гледа да уништи Америчку економију и долар, који МЗ користи за свој политички утицај

па и будали је јасно, разлог је што садашња власт у уса, поред подршке израелу не да је и пдоршку УКРАЈИНИ толику да форсира рат са русијом до распада русије..
Заболе их много и за Русију и за Израел, гледају да светска или бар економија не оду дођавола

пс

одговор не дајеш јер си склон русофобији
Ево ти га на...

ЗЛФ сам на изборима не би имао 1 %. Огромна већина грађана уопште не зна да постоји ЗЛФ. Искористили су прилику и укачили се на ђиласов воз, на рачун јачих партнера у коалицији.

U Beogradu mislim da bi možda mogli da pređu cenzus od 3%. Ali, da, u Srbiji nikako.

Dobili su zahvaljujući Đilasu poslanička mesta kao da su velika stranka.

Nije samo to što nemaju danas podrške takve, nego što oni nemaju ni ljudstva. Ta partija je u ogromnoj meri zamrla u skorije vreme.

Тај ЗЛФ је такво легло титоистичких самонабеђених гована и дегена као нигде.
Највећи талог ДС-а се скупио на једном месту.
Највећи шљам у СНС је 1000 пута бољи од њих.

Zapravo radi se o istima - svi su potekli iz DS i slicnih stranaka.

ДС је препуна четника.

Иначе, ово је оно на шта сам ти јуче скренуо пажљу. Протуриш неку измишљотину и очекујеш да се твоја имишљотина прихвати као аксиом.

ЗЛФ никакве идеолошке сличности нема са Демократском странком.
Не лупетај. Борислав Пекић је демоде. Ин је Тадићево клечање у Сребреници и извињавање свима који су масакрирали Србе.

Bratstvo je jedina ispravna ideologija u Univerzumu.
Иди живи на Косову или у НДХ 2.0.
Или у Сарајеву.
Ја се спуштах на то уже, тачније рођен спуштен на том ужету. И нека хвала.

Иди живи на Косову или у НДХ 2.0.
Или у Сарајеву.
Ја се спуштах на то уже, тачније рођен спуштен на том ужету. И нека хвала.
Gde god fali Bratstva, tu ima problema.

Zato i kažem da je Bratstvo najbolja i najispravnija ideologija u Univerzumu. Gde ljudi žive kao Braća, tu je sve potaman. Gde ne žive, tu treba dodati više Bratstva i stvari će se popraviti.

Не лупетај. Борислав Пекић је демоде. Ин је Тадићево клечање у Сребреници и извињавање свима који су масакрирали Србе.

Да је тачно то што пишеш, могао би да наведеш макар једног функционера ЗЛФ који је био функционер у ДС.

ДС је после Ђинђића отишао лево, али никада толико лево да личи на зелене.

трамп је будалетина, само то вама још није јасно
мрзе га бошњаци, то нам је јасно

пре су твоји бошњаци били тужни када су америком левичари владали и бајден јер је америка подржавала рокање братије муслиманске у палестини

али су подржавли одлуку што је тада америка заговарал општи рт са русијом по сваку цену јер бошљацима преовладава србофобија која рађа русофобију јер је русиај српски пријатељ

сад су твоје бошње са трампом још тужније јер поред што даје подршку израелу у тамањењу муслиманске братије у палестини он неће да ратује са русијом... :mazi:

јасни су свима ти ваши ставови

Израелу је цео свет пружио подршку против терориста из Хамаса, док нису кренули са бруталним геноцидом над цивилима...
па они су те БУТРАЛНЕ ГЕНОЦИДЕ СПРОВОДИЛИ ДО ЈАНУАРА ОВЕ ГОДИНЕ НИШТА МАЊЕ НЕГО ДАНАС... па ниеј било осуђивања француске и енглеске јел ? :mazi:

Gde god fali Bratstva, tu ima problema.

Zato i kažem da je Bratstvo najbolja i najispravnija ideologija u Univerzumu.
Не можеш ти да будеш брат са неким ко те мрзи и жели да те убије.
Решење може да буде само да се некако разграничите и да поставиш бољикаву жицу и хаубице на граници.
Зато је Вучићева парада дивна ствар, а он много бољи председник од Бориса Тадића иако му не опраштам поклањање Севера Косова мање је лош од Тадића.
С обзиром да га Руси тако грловито подржавају и поред СВО надам се да имају исправну рачуницу тако да Вучић има опрезну подршку код мене, али Коштуничина струја највећу. Борис Тадић и ДОС никакву као што рекох.

Не можеш ти да будеш брат са неким ко те мрзи и жели да те убије.
Kada fali Bratstvo, dešava se mržnja.

Zato kažem da je Bratstvo jedini lek za mržnju. Ograde tu nisu bitne, ako su ljudi Braća i ponašaju se bratski - ograde mogu da budu a i ne moraju da budu.

Prirodno stanje svake uspešne grupe je bratska saradnja. Onda nema mržnje i nema neprijateljstva, i svi rade za zajedničko dobro, kao mravi ili pčele.

Postoji. Srpski Pokret Dveri otvoreno podržava studente, a sadašnji predsednik stranke Ivan Kostić pešačio je sa studentima. Članovi Dveri šetaju sa studentima.

Bold: Mogu da govorim samo u svoje ime.

Ne postoji razlog zbog koga ne podnosim studente. Jedino mi je žao što nisu ranije tražili izbore.

Meni nisu vazna imena, vecinu imena svejedno i ne znam, ali mi je cudno kako se u Srbiji nikada ne odlucuju ljudi da glasaju za program na izborima vec iskljucivo za imena. Zasto je vazno ko se kako zove ako obeca da ce nesto dobro za drustvo uraditi?

Studenti salju solidnu poruku, oni zele da ociste drzavu od korupcije i oportunisticki nastrojenih partijasa, a bog zna da nam je upravo to potrebno.

Back