Totalni rat! Zeleno levi front udario na blokadere: Oni se ponašaju na ružan i ucenjivački način!

Тихи

Starosedelac
Poruka
186.807

Totalni rat! Zeleno levi front udario na blokadere: Oni se ponašaju na ružan i ucenjivački način!​

Povodom ignorisanja od strane blokadera oglasila se poslanica ZLF Biljana Đorđević, pišu mediji.

Studentski pokret je ove pozive na koordinaciju ignorisao i odbijao dvosmernu komunikaciju, ali čak nije jasno komunicirao ni sopstvene zahteve i očekivanja od ostalih aktera u antirežimskom frontu. To čine ljudi za koje ne znamo u čije ime govore, ali daju sebi za pravo da tumače istinsku volju studenata i to često čine na ružan i ucenjivački način", rekla je ona.

1000011086.jpg

Obračun se nastavio dalje, pa su tako Biljanu Đorđević studenti odmah napali.

1000011085.jpg

Jedno je sigurno - u redovima blokadera bukti totalni rat, jer ne sme se zaboraviti da su na stolu njihovi lični interesi.

https://www.b92.net/info/politika/1...se-ponasaju-na-ruzan-i-ucenjivacki-nacin/vest

Rat u redovima blokadera

Koja strana ce pobediti?

Poslednja izmena:
Biljana Đorđević je jedna od razbijača opozicije. Direktno je pomogla Vučiću da stane na noge.

Ko se ne seća, postojala je koalicija SPN (Srbija protiv nasilja) i onda su krajem 2023 godine svi zajedno odlučili i potpisali zajedničku strategiju da se bore za izborne uslove i da ne pristaju na izbore ako nema minimuma. Tome se priključila i koalicija NADA i Proglas.

Znači najšira moguća koalicija opozicije je postojala oko zajedničkog cilja (što se retko kada može videti u Srbiji, praktično je fenomen videti zajedno i evropejce i desnicu). Onda je partija gospođice Biljane Đorđević, mesec dana pred izbore, fantomski odlučila da ipak idu na izbore "jer moraju da se bore". Tada se koalicija raspala jer je deo ekipe smatrao da dogovori trebaju da se poštuju a deo ekipe da dogovori trebaju da se ispale.

Od tog momenta opozicija u Srbiji zvanično ne postoji. Nikada više nisu uspeli da se konsoliduju.

I sada neko ko je bukvalno sahranio srpsku opoziciju kuka što su je studenti iskulirali?

Kad si sramota, onda i treba da ostaneš sramota.

Biljana Đorđević je jedna od razbijača opozicije. Direktno je pomogla Vučiću da stane na noge.

Ko se ne seća, postojala je koalicija SPN (Srbija protiv nasilja) i onda su krajem 2023 godine svi zajedno odlučili i potpisali zajedničku strategiju da se bore za izborne uslove i da ne pristaju na izbore ako nema minimuma. Tome se priključila i koalicija NADA i Proglas.

Znači najšira moguća koalicija opozicije je postojala oko zajedničkog cilja (što se retko kada može videti u Srbiji, praktično je fenomen videti zajedno i evropejce i desnicu). Onda je partija gospođice Biljane Đorđević, mesec dana pred izbore, fantomski odlučila da ipak idu na izbore "jer moraju da se bore". Tada se koalicija raspala jer je deo ekipe smatrao da dogovori trebaju da se poštuju a deo ekipe da dogovori trebaju da se ispale.

Od tog momenta opozicija u Srbiji zvanično ne postoji. Nikada više nisu uspeli da se konsoliduju.

I sada neko ko je bukvalno sahranio srpsku opoziciju kuka što su je studenti iskulirali?

Kad si sramota, onda i treba da ostaneš sramota.

znaci necete sa njima u vladu?

Pre i SNS nego ZLF?

Тај ЗЛФ је такво легло титоистичких самонабеђених гована и дегена као нигде.
Највећи талог ДС-а се скупио на једном месту.
Највећи шљам у СНС је 1000 пута бољи од њих.

Наведи нам неког функционера ЗЛФ који је био у ДС.

Наведи нам неког функционера ЗЛФ који је био у ДС.
Ја то више кроз идеолошке погледе. Ко је за братство и јединство и мрзи четнике Косте Пећанца је ДС левичарски смрад.

znaci necete sa njima u vladu?

Pre i SNS nego ZLF?

Tu su negde po ljigavosti. Sahraniti opoziciju na taj način je nešto najljigavije što sam video u poslednje vreme. Ljigavije čak i od većine tvojih postova, tako da možeš misliti kakva je situacija ;)

Gotovo sam siguran da su se tim potezom toliko samoubili da neće biti neki bitan faktor za formiranje vlade.

Studentima svaka čast na ignorisanju.

Bukvlano ne postoji ni jedan potez ili delo koji sada opozicija mogu da urade a to pomogne studentima. Ali bukvalno. Prosto ga nema. Opozicioni glasači ih ne podnose skoro pa podjednako kao i SNS. Šta oni kao takvi očekuju, nije mi baš jasno.

Ја то више кроз идеолошке погледе. Ко је за братство и јединство и мрзи четнике Косте Пећанца је ДС левичарски смрад.

ДС је препуна четника.

Иначе, ово је оно на шта сам ти јуче скренуо пажљу. Протуриш неку измишљотину и очекујеш да се твоја имишљотина прихвати као аксиом.

ЗЛФ никакве идеолошке сличности нема са Демократском странком.

Pa nisu valjda ludi studenti da se kordinišu sa strankama .
Svaka stranka su dva čoveka , jedan koji vodi stranku i drugi njegov "prijatelj" koji javlja
nekom sta razmišlja prvi .
Sad mislim da ne treba ni da iznose eventualnu listu , ili liste .
Sta znam , nikad me nije zanimala politika , samo znam da su protesti radnim danima doveli studente i narod u nezgodan položaj , roditelje u još teži nezgodniji položaj ,
Jer postoje i studenti koji nisu "naučeni rodjeni " već moraju da slušaju predavanja i nema svako ni minimalac . .

Koja i kakva je to celokupna opozicija ako je izjava jedne Ljiljane uspela da im razbije celu koncepciju i razjedini ih u momentu?!

Možda da se zaputate to pre svega.

Какву концепцију је разбила и кога је разјединила (наведи таксативно).

Back