tommy gun
Poznat
- Poruka
- 9.137
Najbolji total war po meni je MEDIEVAL TOTAL WAR......vama?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
tacno, kad bi tako gledali onda fale Barbarian invasion i Viking invasion, mozda sam zaboravio nestotab503:Jedino na listi spartanu nije mesto posto je to addon disk a total war serijal ima brdo addon diskova tako da je bezveze ubacivati tako nesto.

ahahahha,bas si vickast......idiote...........AleksaVe:CITIRAM:fale Barbarian invasion i Viking invasion, mozda sam zaboravio nesto
znate sta? mora da onaj tommy sto je postavio ovu temu nedovoljno upućen ili pocetnik u igranju tw

e vidis to nisam znaotommy gun:ahahahha,bas si vickast......idiote...........
@Topic
Spartan je izasao samo za Xbox nije nikakav ADDON,vec zasebna igra....

ljudi, a moj saveznik nemac i on u isto vreme se sretne sa mnom tamo i imao je oko 1500...a turci organizovali dzihad na konstan.... i sakupili 6000(nisam verovao da komp moze da toliko sakupi vojske)....vremenski limit je bio3 sata da se zavrsi bitka....i naravno rasterao sam turke ne buljuke 
Mene je kod ME izludjivalo kako se brzo umore i kako lako beze, najbolja taktika je da ih gadjas sa strelama zatrcis se na jednog, oni krenu da beze i cela protivnicka vojsak ide za njima ako se lepo odredi trenutak, ja sam uglavnom igrao sa Italijanima, tako da nije bilo krstaskog pohodaZikica:ma Medieval je konza......narocito jer volim to razdbolje..sta ravne mape u medieval-u....kad krenes da se krljas po nekim gudurama nagib skoro 90 stepeni ne moz ni da se popnes ali zato ovi odozgore samo strce i inercijom razbijaju............pa ja sam razbijao sa 700 ljudi i to ne elitom iznenadne napade od po 4000 protivnika(spanci me napali, a ja englez u aragonu......je*ao sam im kevu posle toga).......
najveca bitka koju sam vodio bila je ja organizovao krstaski rat(ja englez) i imam konstantinopolj....ja sakupio neku sacicu od oko 9500ljudi, a moj saveznik nemac i on u isto vreme se sretne sa mnom tamo i imao je oko 1500...a turci organizovali dzihad na konstan.... i sakupili 6000(nisam verovao da komp moze da toliko sakupi vojske)....vremenski limit je bio3 sata da se zavrsi bitka....i naravno rasterao sam turke ne buljuke
![]()