Total TV postaje deo Telekoma Srbija – šta to znači za postojeće korisnike?

Zvala sam, kazu ne moze se prekinuti ugovor pre isteka.

Kakve su to gluposti. T si potpisala ugovor kojom plaćaš neku uslugu, a ta usluga u tvom slučaju znači korištenje kanala N1 i Nova. Ako su maknuli te kanale znači da imaš pravo raskinuti ugovor bez plaćanja ikakvih penala. Tako je tu kod nas, ali mi spadamo pod EU regulativu. Logički bi tako trebalo biti i u Srbiji. Zaprijeti im da ćeš ti njih tužit jer ne isporučuju uslugu koju su ti dužni isporučiti

Kakve su to gluposti. T si potpisala ugovor kojom plaćaš neku uslugu, a ta usluga u tvom slučaju znači korištenje kanala N1 i Nova. Ako su maknuli te kanale znači da imaš pravo raskinuti ugovor bez plaćanja ikakvih penala. Tako je tu kod nas, ali mi spadamo pod EU regulativu. Logički bi tako trebalo biti i u Srbiji. Zaprijeti im da ćeš ti njih tužit jer ne isporučuju uslugu koju su ti dužni isporučiti
Resicu to. Sada sam jos besna, nisam u stanju ni ugovor da procitam :lol:

Resicu to. Sada sam jos besna, nisam u stanju ni ugovor da procitam :lol:

Kod nas u Hr je to slično bilo dok nismo ušli u EU. Znam da smo imali muke isusove dok smo htjeli raskinuti ugovor sa telekomom koji je imao maxtv. Sestra je uvjeravala oko dva sata onog operatera da više ne želimo koristit njihove usluge. Na kraju je rekla da više nema snage da se raspravlja neka prekinu ugovor ili će ih tužit. Tako moraš i ti zaprijetit im. Danas je kod potpisivanja ugovora sve drugačije. Jasno se vidi da imaš pravo raskinuti ugovor i pod kojim uvjetima. Ne isplati im se ni varat ljude jer su velike kazne za operatere

Kolika uopste treba biti ovca pa placati za gledanje televizije, ko jos to danas gleda.
Покушај да схватиш да људи од преко 50 година баш гледају, у земљи у којој је више пензионера него малолетних.

Kod nas u Hr je to slično bilo dok nismo ušli u EU. Znam da smo imali muke isusove dok smo htjeli raskinuti ugovor sa telekomom koji je imao maxtv. Sestra je uvjeravala oko dva sata onog operatera da više ne želimo koristit njihove usluge. Na kraju je rekla da više nema snage da se raspravlja neka prekinu ugovor ili će ih tužit. Tako moraš i ti zaprijetit im. Danas je kod potpisivanja ugovora sve drugačije. Jasno se vidi da imaš pravo raskinuti ugovor i pod kojim uvjetima. Ne isplati im se ni varat ljude jer su velike kazne za operatere
I u Srbiji postoji zakon donet pre vise godina koji kaže da to ne sme da se radi, ali provajderi to ignorišu i prave se ludi. Kod većine građana to prođe jer ih mrzi ili nemaju vremena da pročitaju ugovor i zakon i da se bakcu sa time.

Pozovi 19900 i zatraži usluge koje plaćaš.pp ugovoru.
Inače raskid ugovora.
Пређите код Озне, мислим државе, мислим Телекома...

Није то баш неки сјајан избор.

СББ, какав год да је био, је био место где се чуло другачије мишљење.
Важно је да конкуренција постоји.
Важно је и да поседује квалитет... Али у времену када се само постојање конкуренције доживљава као "напад на лик и дело"... ја ћу увек подржати постојање конкуренције.

Citaju i novine... ali svega 1% ce kupiti Novu i Danas.
Није важно... Па шта мислиш, колика маса прати преносе из људског свињца (ријалити) ?

То је једини део програма за који се залажем да треба да буде укинут и забрањен.

Али треба понудити нешто са добрим садржајем уместо свињца... А то само по себи захтева труда, талента...

Није важно... Па шта мислиш, колика маса прати преносе из људског свињца (ријалити) ?
Vec sam pisao da su studentski domovi jedini realni rijaliti i rasadnik takve kulture. Masa moze da gleda rijaliti na televiziji, a oni zive u njemu. Ne njihovi vrsnjaci koji se zaposle sa 19 godina.
Resenje tog problema je upravo onlajn nastava..

Pitanje je šta piše u ugovoru.
Do sada su po zakonu morali da obaveste korisnike,
pa su ili slali sms ili prosto okačili obaveštenje na svom sajtu pa se time ogradili.
Vidim da je Nova dala obaveštenje na svom sajtu da mts ukida te kanale ali nigde ne piše da se može
raskinuti ugovor (obično su to na sva zvona objavljivali). Samo uputstvo kako da postaneš njihov korisnik.
I malo su zaboravili da im se ukida eon aplikacija. Ludilo.
https://nova.rs/vesti/drustvo/telekom-iskljucio-n1-i-novu-sa-total-tv-a-evo-kako-da-nas-pratite/

Pitanje je šta piše u ugovoru.
Do sada su po zakonu morali da obaveste korisnike,
pa su ili slali sms ili prosto okačili obaveštenje na svom sajtu pa se time ogradili.
Vidim da je Nova dala obaveštenje na svom sajtu da mts ukida te kanale ali nigde ne piše da se može
raskinuti ugovor (obično su to na sva zvona objavljivali). Samo uputstvo kako da postaneš njihov korisnik.
I malo su zaboravili da im se ukida eon aplikacija. Ludilo.
https://nova.rs/vesti/drustvo/telekom-iskljucio-n1-i-novu-sa-total-tv-a-evo-kako-da-nas-pratite/
Meni su jutros rekli upravo to-da procitam sta na sajtu pise.
Ugovor jos nisam stigla da pogledam, mada jos pre nekoliko meseci sam htela da prekinem s njima, i tada su mi rekli da mora da istekne ugovor koji je sklopljen.
Tako da nista od toga verovatno....
Tv mozda ako slucajno naidje negde nekada neki film, mada nemam tu naviku..

Na sajtu mts-a ne mogu da nadjem ništa o ukidanju kanala.
Trebalo bi da možeš da raskineš ugovor na osnovu menjanja programske šeme.
Ali vidim da su menjali opšte uslove pa su možda i to ukinuli.
Ovako je bilo do sada:
Sasvim suprotna situacija je kada dođe do izmene ugovornih uslova – kada operator menja programsku šemu ili je u pitanju nesaobraznost, primera radi kada operator garantuje signal, a dolazi do čestih prekida.
“U tom slučaju potrošač ulaže reklamaciju i ukoliko se ništa po tom pitanju ne popravlja, odnosno opet se javljaju isti problemi, on zbog nesaobraznosti ima pravo na raskid ugovora jer to nije usluga koju je tražio”

https://biznis.rs/vesti/srbija/koja...operator-u-toku-trajanja-ugovora-poveca-cene/
https://mts.rs/Privatni/Korisnicka-zona/Dokumenta-i-uputstva/Uslovi-koriscenja#tab=tab-one

Samo.Da ne mozes da cujes drugu stranu.meni lepo bilo,nema RTS-a,a Pink i Hapy ne gledam.Trazi Insajder,oni prenose realno stanje u drzavi.
Samo jutarnji program valja na Insajderu, zbog Dragana (njega volim da gledam).
U produzetku dana se repriziraju sve isti filmovi,, gledam Discovery, Earth Day i sl.
Pisala sam mejl za raskid ugovora, nisu odgovorili jos. Cekam.

Samo jutarnji program valja na Insajderu, zbog Dragana (njega volim da gledam).
U produzetku dana se repriziraju sve isti filmovi,, gledam Discovery, Earth Day i sl.
Pisala sam mejl za raskid ugovora, nisu odgovorili jos. Cekam.
Popodne i uvece ima zanimljivih stvari,od politike do uopstenih stvari.

Back