Pogledajte koliko drzava je priznalo Kosovo, a koliko Juznu Oseciju i Abhaziju.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pogledajte koliko drzava je priznalo Kosovo, a koliko Juznu Oseciju i Abhaziju.
i angažuj nekog inteligentnijeg i pismenijeg 'rvata da ti prevede ako ne znaš engleski.
Zaboravio si Vatikan, Engleze i vanzemaljce.
Znam ja engleski, ali ne vidim svrhu u tome da se rugas americkim i drugim kretenima, kad si sâm najveci.
Englezi i vatikan su isto ustaso-siptari . Vanzemaljece nisam sretao . A tio si hrvatski nacionalista , bez obzira sta si po nacionalnosti .
I nemas maste .
I nisi originalan .
Mislim da su Rusi okrutni i vjsci i da jos drze onaj stari sistem vojske.Mislim da cak i tuku svoje vojnike tako da mislim da Rusija mora nesto pormijeniti u vojsci i da ne bude vise stege kao sto je bila.Poznato je kako Ruski vojnici prolaze u Rusiji i mislim da Rusija mora nesto uciniti kako bi poboljsala tretman svojih vojnika ili ce izgubiti i ono sto imaju jer se tako dodvodi sistuacija da Ruski vojnici budu demolarisani i da budu bez volje za obucavanje i za sprovodjenje posebnih zadataka.Volim Rusiju ali samo to im je slaba tacka sto ne mare mnogo za vojnike.Inace Rusija je demokratska zemlja i od nje se moze dosta toga nauciti.
Najeßa si kad ti dodje Tihi sto siris dezinformacije o najbogatijoj svjetskoj naciji.http://www.index.hr/vijesti/clanak/...-lutalice-da-ne-bi-umrli-od-gladi/524341.aspx
Sve vise sam pristalica EU integracija, jer od njih ipak mozemo vise ocekivati nego od Rusije, gdje cak vojnici jedu kerove i bivu maltretirani.
***** istok, drzimo se zapada.

A što se tiče ruske vojske, znam samo de bez neke naročite vežbe i treninga mogu za doručak da pojedu svu NATO pedersku bulumentu ...
Kada su oko jedne male i sirotinjske Srbije morali 10 godina da ratuju svom mogućim i nemogućim sredstvima i na kraju da bombarduju i to samo da pljuckaju iz vazduhaa za pešadiju da koriste i pošalju gomile maloumnih šiptara na završnu obradu
Uostalom kapitulirali ste za 72 dana.j*b*g posle će Rusi ostati gladni

..... uostalom nema veze .... napokon će se naći neko da im usreći one jadne i nezadovoljne devojke i žene.....

ХАХАХАХАХАА......Па, какве везе има Русија са нашим ставом о ЕУ-интеграцијама?Ваљда ствари на терену и чињенице које показују досадашње резултате јесу једино мерило.http://www.index.hr/vijesti/clanak/...-lutalice-da-ne-bi-umrli-od-gladi/524341.aspx
Sve vise sam pristalica EU integracija, jer od njih ipak mozemo vise ocekivati nego od Rusije, gdje cak vojnici jedu kerove i bivu maltretirani.

Drzimo se dalje majcice Rusije. Vidjeli smo kako smo dobro prosli sa njenom podrskom.
Izmedju Majcice Rusije , i majcice albanije izbor je jasan . Drzati se bilo koga , sa zapada , to ti je zapravo isto ko da se drzis majcice albanije ili majcice NDH .
Ko sto i sam znas , samo se Rusi nisu dogovarali sa siptarima muslimanima i hrvatima protiv Srba .( Kina je bila neutralna ).
http://www.index.hr/vijesti/clanak/...-lutalice-da-ne-bi-umrli-od-gladi/524341.aspx