Tortura u ruskim vojarnama: Mladići jedu pse lutalice da ne bi umrli od gladi

Englezi i vatikan su isto ustaso-siptari . Vanzemaljece nisam sretao . A tio si hrvatski nacionalista , bez obzira sta si po nacionalnosti .
I nemas maste .
I nisi originalan .

Za turbo-cetnike sam svakako hrvatski nacionalista, kao sto sam za Hrvate cetnik kada kazem nesto sto im ne odgovara.
Vi ste si slicniji nego sto mozda mislite. Imate svoje proglasene istine i drzite ih se kao pijanac plota.
Kada netko nesto kaze sto vasoj strani ne ide u korist, odmah je ustasa tj. cetnik.

Mislim da su Rusi okrutni i vjsci i da jos drze onaj stari sistem vojske.Mislim da cak i tuku svoje vojnike tako da mislim da Rusija mora nesto pormijeniti u vojsci i da ne bude vise stege kao sto je bila.Poznato je kako Ruski vojnici prolaze u Rusiji i mislim da Rusija mora nesto uciniti kako bi poboljsala tretman svojih vojnika ili ce izgubiti i ono sto imaju jer se tako dodvodi sistuacija da Ruski vojnici budu demolarisani i da budu bez volje za obucavanje i za sprovodjenje posebnih zadataka.Volim Rusiju ali samo to im je slaba tacka sto ne mare mnogo za vojnike.Inace Rusija je demokratska zemlja i od nje se moze dosta toga nauciti.

.inache u svim vojskama koje drze do sebe se sprovode torture vojnika u dozvoljenim granicama (nekad i to izmakne kontroli ),ipak se tamo spremaju za ratove i ubijanje a ne za igre mladih ,od dobre i zestoke obuke zavisi da li ce se preziveti za vreme ratnih dejstava ...................

http://www.index.hr/vijesti/clanak/...-lutalice-da-ne-bi-umrli-od-gladi/524341.aspx

Sve vise sam pristalica EU integracija, jer od njih ipak mozemo vise ocekivati nego od Rusije, gdje cak vojnici jedu kerove i bivu maltretirani.
***** istok, drzimo se zapada.
Najeßa si kad ti dodje Tihi sto siris dezinformacije o najbogatijoj svjetskoj naciji. :hahaha1:
A što se tiče ruske vojske, znam samo de bez neke naročite vežbe i treninga mogu za doručak da pojedu svu NATO pedersku bulumentu ...

Vazda ti je bilo "Tesko onom kog Srbija hrani a Rusija brani"

Kada su oko jedne male i sirotinjske Srbije morali 10 godina da ratuju svom mogućim i nemogućim sredstvima i na kraju da bombarduju i to samo da pljuckaju iz vazduhaa za pešadiju da koriste i pošalju gomile maloumnih šiptara na završnu obradu

Pa ne nego su trebali prvo da ubace svoje pesadijce pa onda da udare iz vazduha. Jesi glup covjek!!! :evil: Uostalom kapitulirali ste za 72 dana.

j*b*g posle će Rusi ostati gladni

Nece, pripojice se Srbiji :mrgreen:
..... uostalom nema veze .... napokon će se naći neko da im usreći one jadne i nezadovoljne devojke i žene.....

E jeßo sam ja tijem zenama mater koje budu rusi jeßali!!! Tijem je na prvo mjesto vodka, a dok roljaju, bivsi Jugovici, Kazahstanci, Moldavci im obradjuju zene. Provjereno. ;)

http://www.index.hr/vijesti/clanak/...-lutalice-da-ne-bi-umrli-od-gladi/524341.aspx

Sve vise sam pristalica EU integracija, jer od njih ipak mozemo vise ocekivati nego od Rusije, gdje cak vojnici jedu kerove i bivu maltretirani.
***** istok, drzimo se zapada.
ХАХАХАХАХАА......Па, какве везе има Русија са нашим ставом о ЕУ-интеграцијама?Ваљда ствари на терену и чињенице које показују досадашње резултате јесу једино мерило.

Еее,жалости....разум и еуропејство.Једноставно,не иде једно с другим.

Nisam nja nikakv turbo-cetnik . Zahebo si se .
Al bi trebalo da znas , da su svi Srbi nacionalisti . Samo sto su neki srpski nacionalisti i toga su sveszsni , a ostali su hrvatski nacionalisti i najcesce toga nisu u opste svesni .

Jest , istina je da je za mene ustasa zlikovac koji oce da zakolje srpsko dete . A zaklati dete , za mene nikako nije dobro . I te istine se drzim ko pijan plota . A vidim da ti prenosis njihove vesti , ko da su istinite .
Tuzno .

Drzimo se dalje majcice Rusije. Vidjeli smo kako smo dobro prosli sa njenom podrskom.

Izmedju Majcice Rusije , i majcice albanije izbor je jasan . Drzati se bilo koga , sa zapada , to ti je zapravo isto ko da se drzis majcice albanije ili majcice NDH .

Ko sto i sam znas , samo se Rusi nisu dogovarali sa siptarima muslimanima i hrvatima protiv Srba .( Kina je bila neutralna ).

Poslednja izmena:
Izmedju Majcice Rusije , i majcice albanije izbor je jasan . Drzati se bilo koga , sa zapada , to ti je zapravo isto ko da se drzis majcice albanije ili majcice NDH .

Ko sto i sam znas , samo se Rusi nisu dogovarali sa siptarima muslimanima i hrvatima protiv Srba .( Kina je bila neutralna ).

Neko vrijeme smo u BiH skupa sa Hrvatima ratovali protiv muslimana, zamisli.
U politici vlada samo interes.

Ja sam video sta od zvanicne Rusije mozemo ocekivati i to mi je dosta. Hvala im da ne priznavaju Kosovo, ali nije bas tako da ih nismo necim zaduzili (NIS).
Trebao bi malo razmisliti kako to da su samo vama digli cijene za gorivo, dok paze da Nijemce, Francuze i druge ne kosta mnogo. Ako se tako prijatelj ponasa, onda ne znam..

Poslednja izmena:

Back