Тортура над радикалима

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
shef kabineta po ustavu ne moze da komanduje policijom sve i da hoce. po koalicionom sporazumu DSS-DSS zamenici ministara iz DSS-a su iz DS-a i obratno.

Posto je Jocic u bolnici trenutno policijom rukovodi njegov zamenik iz DS-a i ti iz DS-a su i naredili prebijanje radikala.

Veoma pogresno...:

"Neformalnu ali faktičku kontrolu nad policijom preuzeli su Aleksandar Nikitović, šef kabineta premijera Koštunice, i premijer lično."

http://www.blic.co.yu/politika.php?id=31813

shef kabineta po ustavu ne moze da komanduje policijom sve i da hoce. po koalicionom sporazumu DSS-DSS zamenici ministara iz DSS-a su iz DS-a i obratno.

Posto je Jocic u bolnici trenutno policijom rukovodi njegov zamenik iz DS-a i ti iz DS-a su i naredili prebijanje radikala.

Imas ime proveri... Aleksandar Nikitovic.... Daj ti meni ime tog iz DS-a....

pretuci dete tako... je jezivo.
ako je istinit tekst (ja sam prema kuriru podozriva veoma, na osnovu nekih tekstova koje su pisali o strvarima za koje znam kako su se desile - i jos uvek mi je zao sto ih moja firma nije tuzila) - decko bi trebalo da na svaki nacin pronadje ko su ti likovi i podigne tuzbu.
a njegova partija bi trebalo da mu pomogne u tome da se dodje do istine. i pravde.

Тачније зове се МИРЈАНА ОРАШАНИН а изгледа овако:

Не знам у којој је странци али верујем да ДС није дозволио да и Министар полиције и његов заменик буду из исте странке тј. из ДСС-а.

Veoma pogresno...:

"Neformalnu ali faktičku kontrolu nad policijom preuzeli su Aleksandar Nikitović, šef kabineta premijera Koštunice, i premijer lično."

http://www.blic.co.yu/politika.php?id=31813

kako moze neko "neformalno" da upravlja policijom sta ti lupas?

kad je ministar odsutan njega menja zamenik ministra tj ova gospodja Oresanin iz DS-a i tu je zakon jasan.

Aleksandar Nikitovic moze da upravlja policijom jedino ako je ova Oresanin spremna da slusa njegove naloge a to ne mislim da je slucaj.

Zato recimo STOP DS teroru nad politickim neistomisljenicima!

kako moze neko "neformalno" da upravlja policijom sta ti lupas?

kad je ministar odsutan njega menja zamenik ministra tj ova gospodja Oresanin iz DS-a i tu je zakon jasan.

Aleksandar Nikitovic moze da upravlja policijom jedino ako je ova Oresanin spremna da slusa njegove naloge a to ne mislim da je slucaj.

Zato recimo STOP DS teroru nad politickim neistomisljenicima!

Kao prvo, upravljaj svojim prstima koji udaraju po tastaturi...ne vredjaj!

Kao drugo, ono gore sto komentarises je stavljeno POD NAVODNICIMA sto znaci da sam nesto CITIRAO.

Kao trece, gospodja Oresanin nije zamenik ministra, vec drzavni sekretar.

Kao cetvrto, ponovo: http://www.blic.co.yu/politika.php?id=31813

Kao drugo, ono gore sto komentarises je stavljeno POD NAVODNICIMA sto znaci da sam nesto CITIRAO.

gde te vredjam? to sto sam rekao da lupas?

pa lupas covece!

svakog ministra menja njegov zamenik a ne bilo ciji shef kabineta. jednostavno tako je ta materija regulisana ustavom i zakonima i tako stoje stvari.

ja razumem tebe. ti hoces da skines sa DS odgovornost za prebijanje gradjana Srbije samo zato sto podrzavaju SRS

gde te vredjam? to sto sam rekao da lupas?

pa lupas covece!

svakog ministra menja njegov zamenik a ne bilo ciji shef kabineta. jednostavno tako je ta materija regulisana ustavom i zakonima i tako stoje stvari.

ja razumem tebe. ti hoces da skines sa DS odgovornost za prebijanje gradjana Srbije samo zato sto podrzavaju SRS

Koliko ti imas godina kada nisi cuo za citat...?...:(...uz to ne znas ni sta je ustav...strasno.

Пре него што наставиш да водиш ову ПРОПАЛУ КАМПАЊУ ПРОТИВ ДСС-а било би добро да се подробније обавестиш. Појма ти немаш, човече! По ЗАКОНУ ЗВАНИЧНО МИРЈАНА ОРАШАНИН ЗАМЕЊУЈЕ ЈОЧИЋА У СВЕМУ ОСИМ ШТО НЕ МОЖЕ ДА ГЛАСА У ВЛАДИ......

Уосталом о свему овоме ће тек бити и приче и разговора и разјашњавања КО ЈЕ и ЗА ШТА ОДГОВОРАН!

Пре него што наставиш да водиш ову ПРОПАЛУ КАМПАЊУ ПРОТИВ ДСС-а било би добро да се подробније обавестиш. Појма ти немаш, човече! По ЗАКОНУ ЗВАНИЧНО МИРЈАНА ОРАШАНИН ЗАМЕЊУЈЕ ЈОЧИЋА У СВЕМУ ОСИМ ШТО НЕ МОЖЕ ДА ГЛАСА У ВЛАДИ......

Уосталом о свему овоме ће тек бити и приче и разговора и разјашњавања КО ЈЕ и ЗА ШТА ОДГОВОРАН!

To sto si qutovao je moj komentar posta nekoga ko ne zna sta je citat (ne zna sta znaci kada se nesto stavi pod navodnicima), kao i sta je gospodja OrEsanin po funkciji. Moj posti je sasvim na mestu. Promasio si.

Pa dobro, šta smo rekli za besmisleno-smešne teme?
smile_nono.gif

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back