TORTE: recepti, saveti, ideje...

attachment.php

Kako se pravi korpa od slaga.

Poslednja izmena:
Curke,gledala sam nakon dužeg vremena vaše radove.Prekrasni su.Ima i novih pa zato svim želim vrijedne ruke i puno posla.
Ja sam se na žalost od tog slatkog stvaranja morala povuči.Ali zato mi ostajete vi da se vam divim još uvijek.Tko zna možda me put dovede natrag,ali za sada je tako kako je.
Najbolje ste učiteljice a mlade i nove curke tu če vam se roditi najljepše prijateljstvo:kitis::cmok2:

Jedna sa šlagom
attachment.php

Rodjendanska torta za jednog muzičara
attachment.php

Ovu je jedan dečko naručio za svoju suprugu za rodjendan.
attachment.php

Ova mi je bila posebno zanimljiva zbog boja i zbog toga što nisu cvetovi koje obično traže (ruže, kale, orhideje, ljiljani).
attachment.php

I mladenačka torta za jednu malu duplu svadbu. Ženila su se dva brata i ideja je bila da bude zajednička torta za oba para, a da opet svaki par može da iseče svoju tortu.
attachment.php

Kad smo vec kod recepata, ja da pitam pa ako moze moze. Ima li neko ili zna recept za tkz. Giotto tortu, mala Aleksandra je izbacila sliku preseka i ja sam se vrlo zainteresovala da je probam jer giotto obozavam i verujem da je vrlo ukusna i cvrsta. Trazila sam po netu ali nije to to, ne lici mi na taj presek. Nije pod obavezno, ali bi eto volela da ga imam ukoliko neko zna i hoce da ga podeli sa mnom.

Nisam odavno postavila slike ovde pa evo nekih tortica.
attachment.php

Ovu sam vec radila ali mnogo siromasniju, sada je puna svega i svacega po zelji kupaca
attachment.php

Ova je od drugarice za drugaricu, ha ha ha ali jedno divno prijateljstvo
Moja nalosije odradjena svadbena torta, bila sam ocajna kako mi je ispala, nista mi nije islo od ruke i tada sam se zarekla da vise necu praviti svadbene torte
attachment.php

attachment.php

attachment.php

Za moju ceru i njen 6 rodjendan, nekako mi njene uvek ispadnu nejlepse :)
attachment.php

Eto ima jos par novih, ali dovoljno je za ovde

moram i ovde da postavim moju prvu tortu s fondanom
ne nameravm da se time bavim, ali sam za prvi rodjus svog deteta zelela ja da budem ta koja ce mu praviti i ukrasiti tortu....
fondan sam pravila po minjinom receptu, gel boje narucila, a sve ostalo improvizovala, fondan razvaljivala s casom, sekla nozem i tako....
i ja sam zadovoljna s obzirom da mi je ovo prvi put da radim i sa fondanom a i da pravim figurice....
hrana4.jpg

tema su mi bili oliver i majmucici iz pesmice 5 little monkeys

Slične teme

Back