TORTE: recepti, saveti, ideje...

Covjece, sto bi ladyns rekla, GDJE JA TO ZIVIM, ja pojma o tim online kursevima nemam, jos kad je Ceca rekla da je isla na kurs, ja na you tube gledam, pa gledam ono sa njom smao 2-3 snimka i to ensto kratko i veze nema sa nekim radom, nego se ona slika sa svojijm tortama , te nesto akko odabrati stalak za tortu i neke silikonske modlice, to je sve sto sma ja nasla. Vidim, stalno iskacu obavjestenja da ides na neki link pa vidis sta jos nude, ja to iskljucim, kao hajde drugi cu put da malo prosvrckam,s ad nemam kad. A ono eto ti fazoina, to su u stvari stvarni kursevi, e vala svasta, stvarno pojma nemam o ovom novom dobu u kome zivimo, ma i nesto nemam kad time da se bavim, ali moracu naci izgleda, nema druge

jt.jpg
jt1.jpg

mi smo juce isli na rodjendan drugarice iz vrtica i po zelji moje Vanje,mama je napravila jednoroga belog i zutu tortu,ali mi je zmerila cerka sto je rog beli,a ne zut.a torta je napravljena u rekordnom vremenu sa sve figuricom.

Opet ja kasnim, ali evo napokon malo mirniji vikend pa cu ga iskoristiti za stavljanje slika

Eto dvije Uskrsnje tortice, SRECAN USKRS svima koji danas slave, istopio se snijeg, pa se zeko ipak nije smrznuo, al' sto duva vjetar...

coko nugat sa visnjama

dobos

kidy sa ananasom i bananama

milka sa topljenom cokoladom

kinder

lud-lab

opet Gucci torba, i opet milka sa sjeckanom cokoladom

slicno sma pravila jedan od proslih vikenda, djeca prepisuju jedna od drugih naravno i kad su torte u pitanju, samo je sad bila spratna varijanta. Opet milka sa sj coko

A sad djecije varijante
Ovo je torta moje Dunje

snikers i kidy sa crvenim vocem

A evo kako je meni Kata pomogla sa figuricama, da vidite kako nasa SIMBIOZA funkcionise

milka sa sjeckanom cokoladom

moskva snjit

moskva snjit i Zoja

Zoja, kidy i belinda

coko nugat

kidy sa crvenim vocem

cokolada 4 boje, uz dodatak komadica plazma keksa i banana

obe su jaffa torta

kinder torta

coko kremasta

kidy sa crvenim vocem

milka sa topljenom cokoladom

moskva snjit

kidy sa crvenim vocem

plazma sa coko bananicama (stvarno mrzim tu tortu da pravim, moj muz otvori frizider i kaze:"Kakav ti je ovo palacinka Miki?" i ja sta cu, izvrnem ga naglavacke, namazem coko filom, izrezem neku koru od lud-lab sto mi ostala viska u njegovom obliku i kao podignucu tortu, nema veze sto je vec teza nego sto je dogovoreno. Ono po meni opet PRENISKA torta i sa dodacima :dash: skroz bzv)

coko kremasta torta

Zasto su mi ovako velike slike iako sam ih smanjivala u onom programu kojim ih dodajem :eek:

Poslednja izmena:

Back