Zadovoljna domacica
Buduća legenda
- Poruka
- 25.677
A mene baš zanima kako si ih napravila. 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Od fondana su sve, kao kod one torte sa medom sto je onako sredne davno bila, a znam zasto ne prica o kuglicama jer poludi dok ih napravi, pa zalijepi...Hvala drugarice punooooooo,a o kuglicama ne razgovaram...do daljnjeg...![]()
Znam da hoce torte budu vislje oko 12 ,13 tri da budu ,jos uvek razmisljaju ali najverotnije jedna na drugu okrugle oko 15 kg,hoce cokoladnu ,kidy i za trecu jos ne znaju.Isto me interesuje koji stalci su najbolji meni se svidjuju oni sa kuglama ali mi se cini da su nestabilni...
hvala Cile.. pravim za malog od moje sestre, a ona uvijek ima nekakav koemtar.. te joj preslatko, te joj prečokoladno, te joj se previše osjete orasi,.. i već sam miion puta rekla da neću raditi za obitelj ali šta ću.. jedini mi nećak..![]()
Ali po toj računici izađe da na R=28cm treba 5 belanaca, a ja mislim da je to malo. Ta bi kora izgledala kao ona sa slike fondantorte. Sumnjam da bi bila deblja. U stvari, nije tu presudan samo broj belanaca, i količina šećera igra veliku ulogu.
Eeeeee,hvala i vama i drago mi je jako sto sam uspela da vam ispunim zelju a jos draze sto ste bili zadovoljni....a......ko je pomenuo kuglice....Najlepsa na svetu! I da moze 1950 bonica toliko bih udelila)))) Obecavam javno, nikad vise niti jedna kuglica na torti koju narucim
:* Hvala do nebaaaa draga Tenesa sto si napravila tortu kakvu smo zeleli pa i jos lepsu od toga :*
aaa konacno slike....covece sve su extra uradjene kao i uvek...a mladenacka je stvarno super!...za ove kuglice svaka cast!ti si ziv primer ciste pedanterije!