TORTE: recepti, saveti, ideje...

attachment.php

Molim za pomoć!!!!Treba mi recept za nugat voćnu tortu.Videla sam Celencetov presek, pa ukoliko je to Minjin recept, ne moraš pisati.Takođe bih nekog zamolila da mi objasni kako vi mutite slatku pavlaku, da li joj nešto dodajete.Ja sam je mutila bez ičega(na drugoj torti) i nešto nisam baš zadovoljna.Bude mi mnogo čvrsta.
I još nešto, dali se voće može dodati u pavlaku.Hvala unapred.

Bravo Daco za torte, nema sta strucnjak je strucnjak!!! JAKO mi se dopada ovo sto si rekla da treba citati KAO LEKTIRU, nema druge, razlicita iskustva i alata, pa onda praxa i eto rezultata
zbog moje prve torte muz nije smeo da ode da spava,kad sam pravila petu i desetu bilo je cutite sad mama pravi tortu:whistling:od tad je proslo 4-5 godina...bitno je voleti,biti uporan i ulagati kako u sebe tako i u pribor koji ti olaksava posao i citati o ovome puno,kao lektiru...:heart:

Jao,jao zena hoce tortu ali prekrivenu marcipanom i to fudbalski teren.:sad2: Da problem bude veci torta treba da bude mala i da ima i igrace :eek: na sta ce to da lici?
Ima li neko iskustvo u farbanju marcipana i razvijanju????? Ja marcipan ne volim i zato ni ne radim sa njim ali ova hoce kaze fondan je presladak pa mozda ce deca pre jesti marcipan :besna:

Back