- Poruka
- 20.599
Poslednja izmena od moderatora:
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

!!!!Prvo dobro dosla imenjakinje, odnosno kako se kaze nickimenjakinja?Ali na drugom jeziku jelte
![]()
Salim se malo..
Kao prvo, provereno najbolje kore i bas tako kako zelis COKOLADNE su kore od ZOJA torte, ili ti na forumu se moze naci kao Dacina cokoladna! E sad, bas je skoro bila tema o korama pomenute torte,, neki su se zalili da su im kore tvrde,, I tu su se javljali oni koji ih natapaju, ali po mojoj proceni mislim da je vise bilo njih na strani-da je to najsocnija moguca kora! I moje misljenje je to, jer je i meni tako u pocetku bilo, zelela sam korice kao flis paipr pa ih tanko razvijala, i uvek ih prepecem. Ali sam se onda opametila citajuci ove zene, shvatila sam to sto kazu i koliko su upravu! U kori ima margarin i cokolada, i dok god je u rerni ona deluje "zivo" jer je to rastopljeno, ali kada se na vreme izvadi, da se ne prepece, ona se jakooo brzo ohladi naravno i bude taman mekana i socna, ma kakvo dodatno natapanje! Eto.... i ja da objasnim nekom nesto kad vi spavateheheheh

Ako se negde zalepi ja ocistim celu povrsinu na kojoj radim jer se uvek lepi ako ostane neka mrvica zalepljenog.Fondan premesim i ako se stegao malo ga omeksam u mikro i dok ga oklagijom razvlacim po neki put ga vrtim u krug. Pgledaj na you tube ima snimaka gde se objasnjava razvijanje fondana.Bice bolje sledeci put![]()

hvala svima na divnim recima jos ovu cu da podelim sa vama jer je dugo cucala u aparatu,a ja ga tako volim,on je tako divan,blesav i sav....ma sav je lud mali Plavko...
![]()
obozavam taj film 
tHinker ja ne vidim tvoje slike, a po tekstu bih zaključila da ih postavljaš....
, a dalmatineri su savrseni , Marceta, strumpfeta ne moze biti strumfastija

Golden Leo, pogledaj ovde, tu su torte za krštenje. Pogledaj, možda nadješ nešto interesantno. Znam da sam nekad videla i torte u obliku oblačića. Ne znam na kojoj strani, ali potraži, sigurna sam da ćeš naći. Puno sreće.
http://www.tortyodmamy.sk/kategoria/na-krstiny
Nikad nisam pravila ljudske likove i nemam pojma kako će mi beba ispasti, nadam se samo da ću uspjeti naći boju kože negdje, ograničena sam na samo jednu trgovinu i prošle godine nisu imali tu boju 
Puno hvala za link!!
Smislila sam nešto, e sad kako će ispasti vidjet ćemo.Nikad nisam pravila ljudske likove i nemam pojma kako će mi beba ispasti, nadam se samo da ću uspjeti naći boju kože negdje, ograničena sam na samo jednu trgovinu i prošle godine nisu imali tu boju
![]()
Kako su vam lepe torte...
Da li ce moje ikada biti slicne vasim...
Hoce li me koja posavetovati... Pravim tortu na dva sprata od kojih je onaj donji od suskavih kora. I ja sve to osusila poredjala kad ono visoko 12 cm.
Koje visine bi mi trebao biti gornji sprat?
Nesto mislim ali ne mogu da smislim... Isto 12 ili moze manje
![]()
Počela sam da vas bombardujem, al' šta da radim, bombarduju mene pa ću ja vas. Ovo je za mog najmladjeg unuka.
Inače torta je po Ciletovom receptu - bela reform, jako ukusna.
![]()
![]()