zvoncica_vila
Primećen član
- Poruka
- 601
Prvo dobro dosla imenjakinje, odnosno kako se kaze nickimenjakinja?evo jedne pocetnice medju vama majstorima...
jedno pitanje sto se tice kora za tortu,
koje, po vama, budu onako najsocnije i najmekanije? po mogucstvu cokoladne
koje god da napravim, budu mi nekako tvrdje...cini mi se da bi sve mogla da natapam, a ne treba...
mozda ih pretanko razvucem (tj. hocu velicinu, pa ne koristim pravu srazmeru, al ne mere i jarice i parice...)
ako je i bilo ovakvo pitanje, unapred se SKUZA...
cake salute![]()
Ali na drugom jeziku jelte
Salim se malo..Kao prvo, provereno najbolje kore i bas tako kako zelis COKOLADNE su kore od ZOJA torte, ili ti na forumu se moze naci kao Dacina cokoladna! E sad, bas je skoro bila tema o korama pomenute torte,, neki su se zalili da su im kore tvrde,, I tu su se javljali oni koji ih natapaju, ali po mojoj proceni mislim da je vise bilo njih na strani-da je to najsocnija moguca kora! I moje misljenje je to, jer je i meni tako u pocetku bilo, zelela sam korice kao flis paipr pa ih tanko razvijala, i uvek ih prepecem. Ali sam se onda opametila citajuci ove zene, shvatila sam to sto kazu i koliko su upravu! U kori ima margarin i cokolada, i dok god je u rerni ona deluje "zivo" jer je to rastopljeno, ali kada se na vreme izvadi, da se ne prepece, ona se jakooo brzo ohladi naravno i bude taman mekana i socna, ma kakvo dodatno natapanje! Eto.... i ja da objasnim nekom nesto kad vi spavate
heheheh
)
, sestro po vilinskoj prasini, jel te...
tebi za savet...