TORTE: recepti, saveti, ideje...

Potpisujem cilence, stvarno Unchi SVAKA CAST za tortice i tako kad te nema pa nema i onda odjednom stavis brdo TAKVIH tortica, uh!!!
Unciiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
a025.gif

Hvala svima na komentarima.
Nije tesko raditi sa slagom, samo ako se ima volje i zelje, sve se da nauciti.
Ova torta u sredini je sa neta, devojka mi poslala mejlom kako zeli da joj izgleda torta.
Ove dve su moja "izmisljotina".
Volim da uradim, lepo, lako i brzo.
Mislim da je cilj svakoga ko radi ovaj posao da sto lepse pedantije, ali u najkracem vremenu uradi tortu, pa zasto onda ne koristiti i voditi se onim sto vam najlepse i najlakse lezi u rukama?
Zar je bitno da li je vidjena jednom ili 100x...uvek se dopadnu onima kojima i pravim, nikada nije bilo negativnog komentara...
Meni su ovi karneri zakon, lepi su i brzo se rade, mogu se nijansirati, sedirati, prskati, bojiti i uvek ce izgledati lepo.
I nije mi bitno sto su ovde vec 100x vidjeni od strane mene, oni su zakon za dekoraciju...za 2 minuta, "optrci" se cela torta sa njima.
Hvala jos jednom na komentarima.

eh,samo gledam i divim se :))))
pa vi ste fenomenalne BRAVOOOOOO
Zelim da se zahvalim svima vama vrenim zenicama na savjetima i na svemu
onome sto poklanjate nama koji samo promatraju:))) i uce
I jedno pitanje - znam da je netko od vas pravio tortu u obliku trube ,bile su slike na staroj temi ,ali ja sad ne mogu naci :(
Pa ako ko zna gde i otprilike na kojoj strani ,budite dobre pa javite :)))
Ostajte i dalje vredne i vesele :)))

Zenskice divne divne torte
c011.gif
c011.gif
c011.gif

dsc06273.jpg

dsc06276.jpg

Jedna tortica koja je napravljena brzinom svetlosti za mog tenisera:),i koja je putovala 600km ,čak do Novog Sada:)
dsc06271.jpg

Pa zelembać torta za muzev rođendan:)
dsc06352.jpg

dsc06379.jpg

dsc06441.jpg

dsc06443.jpg

dsc06414.jpg

Ova tortica je za najstariju generaciju u klubu plesnog centra (najstarija ima 78god.),učestvovale su u Slovenija ima talent,pa eto tortica u njihovu cast
goca1-.jpg

Udavih ja slikama......

Slične teme

Back