TORTE: recepti, saveti, ideje...

Ovako je izgledala kada sam je ja pravila

inaf0j.jpg

chanel.jpg

Htela bih da uradim ovakvu tortu, ali da bude klasična (korice i filovi), naravno neka čvrsta, a ne plazma. Pekla bih okrugle kore pa bih ih sekla sa jedne strane i tako filovala, kad se stegne okrenula bih je. E sad zanima me dal je to izvodljivo, mislim hoće li to uopšte da stoji tako, i el to neko tako radio?

Devojke samo da Vas sve pozdravim! Cituckam Vas polako pa sam odlucila da se i registrujem. Vidim puno dobrih saveta a ja sam blago ocajna... Imam naruceno 6 torti za kraj novembra, svadba. Inace volim da pravim sitne kolace a ovo nisam mogla odbiti. Sto je jedna od vas rekla progutala sam knedlu i prihvatila! Dajte mi neke ideje, molim vas, ali Vas moram zamoliti da u obzir uzmete cinjenicu da su kod mene sada uzasne vrucine (Australija). Nadam se da cu se vrlo brzo uklopiti u vase drustvance. Hvala vam svima!

Pozdrav devojke! Moj prvi komentar nije objavljen pa evo kuckam ponovo. Citam Vas polako i upijam vase savete. Svaka Vam cast. Imam za vas jednu molbu. Trebam napraviti 6 torti, za svagbu. Standardne torte. Prihvatila sam ih, sto rece neka od vas, s knedlom u grlu. Nisam mogla odbiti a bolji sam majstor za sitne kolacice. Dajte mi neki savet, sta praviti? Inace se javljam s druge strane sveta, Australija, pa imajte na umu da je sada ovde jako vruce. Hvala Vam unapred i nadam se lepom druzenju s Vama!

Tashana1977, dobro došla na Forum. Imaš na ovoj temi puno recepata, i puno saveta za raznorazne torte. Polako iščitaj, odaberi recepte koji ti se dopadaju, pa ako ti nešto nije jasno, pitaj. Uvek će se naći neko da ti odgovori. Jer, glupo je sada da ti predlažemo određene torte, kada ne znamo ni kakve hoćeš ni kakve voliš.

Evo je moja jaffa, po receptu sa Minjine kuhinjice

30mlrpx.jpg

Tshana dobro dosla na forum....nadam se da cemo se svi zajedno lepo druziti....sto kaze zd na temi imas brdo recepata, pa sad sta volios...isto tako na temi ukrasavanje imas prelepih dekoracija pa mozes dobiti i neku ideju za to, pa onda sve to lepo upakujes zajedno....:) a ako sta treba, mi smo tu pa nace se uvek neko da ti pomogne......nekad odmah, nekad kasnije.....ali tu smo jedni za druge...:)

evo da se upisem i ja da sam bila malo vredna,da kucnem u drvo...kuc.kuc...
attachment.php
kinder,milka
attachment.php
.ove dve mi je stalna musterija narucila za svoje pastorke
attachment.php
i
attachment.php
.kidi sa malinama i kinder.i upravo zavrsena kidi sa bananma
attachment.php
.e sad jedno tj dva pitanja ako smem?davidof boja,cujem da je skupa pa me interesuje koliko je i kakva je?mislim na zlatnu i srebrnu?i jel neka zna gd eima da se kupi obruc dr.oetker,onaj podesivi?imam jedan koji je odlican,kupili kineski bacili...sad na buvljaku kupili jos neki al je isto posle para torti jajast...pozdrav drage moje

Nekako sam zanemarila postavljanje slika, pa će ih sada biti malko više.
Tatruf, ja smislila auto na izložbi ispod crvenog čaršava, a oni to shvatili kao garažu, super ideju
attachment.php

attachment.php

Tartuf
attachment.php

bela nugat sa malinama, kopi past, što kaže Kata, nikako nisu hteli da bude drugačija, ni da se ne ponavljam, ni da je puno ruža, pa je skuplja, oni hoće pa hoće
attachment.php

za stolara renovatora, restauratora - ogledalo
attachment.php

kornet torta
attachment.php

attachment.php

bela reforma sa lešnicima
attachment.php

i pošto odavno nije bila, da ne izadjem iz štosa, jedna doboška, a jako sam ponosna, što mi je na 50% uspelo ovo ukrašavanje
attachment.php

.e sad jedno tj dva pitanja ako smem?davidof boja,cujem da je skupa pa me interesuje koliko je i kakva je?mislim na zlatnu i srebrnu?i jel neka zna gd eima da se kupi obruc dr.oetker,onaj podesivi?imam jedan koji je odlican,kupili kineski bacili...sad na buvljaku kupili jos neki al je isto posle para torti jajast...pozdrav drage moje

Skupa jeste, ali vredi svaku paru. Mm i deca su se oduševili kada su videli kako zlatna izgleda na "zvezdinom" grbu, a šlogirali kada su čuli koliko košta. :rotf: Ali, posle kojekakvih SMP, Barvalo, i ne znam šta, ova je stvarno zlatna.

Back