Ni ja ne naplacujem pocebno figurice vec kao sve ide u tezinu torte....ma skroz bezveze....i sad zaredjalo pa bi po tri cetiri figurice....e sad najbolje....to cu poceti posebno naplacivati....do dve na torti moze ostalo se posebno placa i gotovo.....pa sto mi bolji oni bezobrazniji....
Nije tu stvar u bezobrazluku, niti u takmičenju u istom, nego da li ima onih koji hoće da plate to što nudimo.
Konkretno ja, jer ja uvek pričam o sopstvenom slučaju i navodim sopstvene primere, kada bih htela da naplaćujem posebno figurice, mogla bih da stavim katanac na radnju.

Apsolutno niko ne bi hteo da plati figurice, jer ja ne znam da li je to samo kod mene slučaj, ali svi bi hteli i lepu i veliku i ukusnu tortu, a da košta što manje.

I onda ja, da ne bih presedela celu zimu, izlazim im u susret i puštam ih da izvoljevaju, jer šta reći o svemu tome ako kažem da sam u februaru imala naručene 3 torte. Opet kažem, imam odraslu decu, svekrvu koja kuva, mogla bih praviti tri dnevno, a ne mesečno...Daca_Su je odlično razradila posao, ima baš dosta porudžbina, i onda može da postavlja uslove i granice. Može posebno da naplaćuje figurice, jer i ona sama kaže, ima onih koji odustanu, ali mnogo više ima onih koji je zovu da naruče, pa ni ne pati za tima što odustaju.
Ja razumem one zaposlene, one koje imaju malu decu, one na kojima je cela kuća...I treba da cene svoj rad, i svoje slobodno vreme i svoju porodicu... Opet, po ko zna koji put kažem da je meni neprocenjivo što sam ja sa svojom decom provela vreme do njihovog polaska u školu. Za svaku sitnicu sam im bila na raspolaganju, ama baš za svaku. Nisam trčala sa posla kući da kuvam ručak, da pravim torte i da nađem minut vremena za njih. Iskreno, mislim da se ja u takvoj situaciji ne bih ni snašla.
I podržavam sve one koji cene svoj trud, koji ako već nisu sa svojom decom bar znaju zašto je to tako, koji mogu da naplate ono što rade... Što snez@ kaže:"Ako hoćeš da to bude lepo, fino, ukusno, treba da budeš spreman to i da platiš. Jer sve što valja - košta."