Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb strane. Trebalo bi da ga nadogradite ili koristite alternativni pregledač.
Hvala vam puno devojke na divnim komentarima divne ste,moj rodjendanko sutra krece u vrtic posto je bila bolesna kupili smo sokice bananice i sad jedva ceka da ode da joj drugari pevaju pesmicu za divan dan...
Drage moje da li bi mogla neka od vas iskusnih da mi kaze kako se pravi kretos za tortu, ono gore umesto slaga, znam da zene prave onaj sa secerom uspinovanim sa vodom i onaj drugi sa karamelizovanim secerom. Pa ako moze mala pomoc molim vas, pravila sam ali meni nekako iscure ta belanca ili mi bude dosta redak kretos .....
Evo tortica od prije putovanja jos
djecije
donja je jaffa (by Tenessa), a gornja Belinda (by Una)
dobos (by Jaca_023) za strininu princezu, ovakvu slicnu dekoraciju sa bijelom cokoladom treba da radim za svoju prvu narucenu mladenacku tortu pa sam malo isprobavala
iskrena da budem, meni je presarena, ali musterija je tako trazila, da nije bilo barem ove bijele cokolade po crnoj, bilo bi i nekako OK, ali ovako, sta je tu je
Ni usudila se nisam nikad to da radim, uh kad se sjetim kako je mama jos kad smo bili djeca pravila sampite, danas jos dobre,a sutra kad se otvori frizider iz njih curi li curi vodica secerna!!!