gost 52128
Iskusan
- Poruka
- 6.693
He, he! Verovatno ih koristis kao ja viski, sljivovicu i votku: za dezifekciju :wink:
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
e pa vise nije slucaj ako je nekad bio,ne secam sebanovan korisnik:pazi kad nije glup - samo sam prošvrljao po tvojim postovima i našao jedan u kome si izjavila da te nenašminkanu samo muž zna
-gadan deda rastem-
hanibaI77:hehe skoro
coco mademoiselle koristim za mirisanje toaleta;classique od jean paul gaultier za kuhinju kad nesto zagori,simply od clinique po muzevljevim nogama kad izuje patike a po ispeglanom vesu jednu svezu vodu od la prairie![]()
gre'ota jbtmuvalo:Jadna Koko, mora de se prevrce u grobu![]()
![]()
aha one nemacke kobaje i kiseli kupusbanovan korisnik:ma to rade svi francuzi koji žive blizu nemačke granice , tako sprečavaju nemačke mirise da udju
-gadan deda rastem-
muvalo:Da li vam se desilo da nekada vidite neciju sminku pre nego sto upoznate doticnu?
I da li donosite neke zakljucke na osnovu iste i koliko su tacni?
Meni se to desilo dva puta i u oba slucaja su moji zakljucci - da ne kazem njuskanje - bili tacni.
Jednom sam spazila, u stanu tadasnjeg decka, kozmetiku njegove bivse. Kad sam videla taj uzas - odvratan neseser, nepoznata sminka, sve nekako ruzno i musavo, nemam reci - odmah mi je bilo jasno da od nase ljubavi nista biti nece (sa tom bivsom je bio pet godina). I kad smo se bolje upoznali - bilo je tako - ta bivsa je bila ista kao torbica a on - i dalje zaljubljen u nju. Onaj drugi slucaj - kod mog druga - je bio obrnut: prekrasno kupatilo, divne kremice - i carobna vlasnica![]()
muvalo:@anakin,
vidis, to sa Oriflemom je cudno. Ne znam kakva je situacija sada, poslednji put kada sam imala kontakta sa tom kozmetikom, prodavala se preko kataloga, znaci nije je bilo u radnjama. Ja bih u tom slucaju razmisljala da li je ta osoba prodaje ili ju je pak kupila od drugarice, tetke, komsinice, koleginice itd. Inace, ta kozmetika mi ima neki higijenski, skoro medicinski fazon - nikada nisam uspela da je dozivim kao sminku koju bi koristila zena-hedonista. Nije mi antipaticna, samo mi nekako ima praktican duhNe bih, u stvari, mogla nista posebno da zakljucim o osobi koja je ima - naravno, ako bi neseser tj. torbica i njen sadrzaj bili cisti
A ti? Sta bi pomislila?r
hanibaI77:super ti je tema samo ja nemam mnogo sta da kazem
nerviraju me kozmeticke police moje mame koja cuva sve sve sve
aaaaa kad vidim kineske karmine najezim se,nije snobizam nego je dobila alergiju od neke kozmetike sa pijace
sad je ja snabdevam ali je to ne sprecava da cuva one stare
moje torbice ne govore mnogo o meni jer su to stvari koje sam dobila na poslu znaci nisam lujka koja bi dala TOLIKE pare na sminku,inace cenim da samo sminka koju imam vredi vise hiljada eura:?
Slažem se da ne čini čoveka, ali izbor šminke i način šminkanja puno govori o ličnosti i STILUZoricaS.:mada...ova krava iz moje kancelarije ima pun neseser skupe sminke, a takav je olos da vam ne mogu opisati...dakle- "sminka ne cini coveka!"![]()
Gazdarica:Hm, izbor sminke mnogo govori o covjeku?!
Da li i sa praznim novcanikom? :?