Torbao sam komsiji verenicu

Eto,ima tu neke veze.

Liftovi?Nema to kod nas u provinciji.Mi oldschool planinarimo uz stepenice.
Nego sto liftovi?Nisam u toku.Prosto mi mucno da citam mnogo u nazad.

aaaa, ma ništa Kristifore, ja, Hero i gospođica Dors malo razradili temu, kako bi to bilo u nekom skučenom prostoru :aha2:
..
ali Hero spominjao i podrum, kakvi su podrumi u toj vašoj provinciji onda, jesu li oni inspirativni mislim tako u tom tvom komšiluku? :lol:

aaaa, ma ništa Kristifore, ja, Hero i gospođica Dors malo razradili temu, kako bi to bilo u nekom skučenom prostoru :aha2:
..
ali Hero spominjao i podrum, kakvi su podrumi u toj vašoj provinciji onda, jesu li oni inspirativni mislim tako u tom tvom komšiluku? :lol:
Moj jedan poznanik redovno cepa jednu sa 3 sprata u podrumu gde je skladiste od stanara..
ona uvece izadje da kupi nesto i marketa,,
a red je ponekad podugacak na kasi,,,
tako da je podrum usluzniji dok muz gleda dnevnik :lol:

ju crna poebeso ovaj poeteso, pa od kad si ti tako perverzna?! ja te se sećam kao mirnog čeljadeta
:rumenko: ja se vas ne sećam gospodine :lol:
..
ajde kad ste već tu, molim Vas ne spamujte nego odgovorite na temu :lol:

- - - - - - - - - -

Moj jedan poznanik redovno cepa jednu sa 3 sprata u podrumu gde je skladiste od stanara..
ona uvece izadje da kupi nesto i marketa,,
a red je ponekad podugacak na kasi,,,
tako da je podrum usluzniji dok muz gleda dnevnik :lol:
:rotf: jao, jao
..
a gde je za to vreme Pera Ložač, šta on gleda :lol:

..

A podrumi?Pa u podrumima se najcesce drzi kiseli kupus od predprosle godine,ubudjala poludisperzija za krecenje zidova,odela od pokojnih deda i baba i pacovi tu ima pacovi dve kile komad ko zec!
Da,jako inspirativna mesta.Svasta tu moze da se radi.

pije pivo kod neke prodavnice ...
gde je lozac ima i tus kabina..krevetac..frizuider..tu je tek u fulu :lol:
proveri nekad ,,:per:

:rotf: čoveče pa to je de lux podrum, a u brate gde ja živim :lol:

- - - - - - - - - -

A podrumi?Pa u podrumima se najcesce drzi kiseli kupus od predprosle godine,ubudjala poludisperzija za krecenje zidova,odela od pokojnih deda i baba i pacovi tu ima pacovi dve kile komad ko zec!
Da,jako inspirativna mesta.Svasta tu moze da se radi.

au Kristifore crni, žasu :sad2:
..
kod Hera de lux podrumi, a kod tebe pacovi ko zečevi :lol:
..
ništa onda sorry..a jel' imaš bar neku komšinicu, mislim onako pitam zbog teme čisto :lol:

:rotf: čoveče pa to je de lux podrum, a u brate gde ja živim :lol:

- - - - - - - - - -

au Kristifore crni, žasu :sad2:
..
kod Hera de lux podrumi, a kod tebe pacovi ko zečevi :lol:
..
ništa onda sorry..a jel' imaš bar neku komšinicu, mislim onako pitam zbog teme čisto :lol:

Imam komsinice one de-si-sine-sta-ti-radi-majka bakutaner komsinice.Ja ti zivim u getu.Nema kod mene to seks,droga,rok end rol,liftovi,fircanje komsinki u podrumu i slicno.Ovde je Srbija iz 14-og veka.

jesi videla draga, znači da ne veruješ :lol:

Ovde je toliko dosadno..od prevelike izolacije i privatnosti, širokih polja, atara i nebrojenih švaleracija-mogućnosti
zabranjena ljubav je izgubila onu pravu čar.
Ma šta zabranjena, ljudi se uopšte više ne sexaju:lol:

- - - - - - - - - -

I na selu je zanimljio,,ako je ograda malo redja :malav:
te sa sela obicnu idu vrlo cesto kod lekara u grad,,,pa analize,dok stignu rezultati u 13 cas,,,:rotf:

Hero dzavolčiču jedan, pa sve ti znaš:zper:

Nemam pojma za tu "kod lekara do 13h" varijantu,
a vidiš dobra je fora:lol:

Ovde je toliko dosadno..od prevelike izolacije i privatnosti, širokih polja, atara i nebrojenih švaleracija-mogućnosti
zabranjena ljubav je izgubila onu pravu čar.
Ma šta zabranjena, ljudi se uopšte više ne sexaju:lol:

- - - - - - - - - -

Hero dzavolčiču jedan, pa sve ti znaš:zper:

Nemam pojma za tu "kod lekara do 13h" varijantu,
a vidiš dobra je fora:lol:
Načuo od starijih..:hahaha:

U dom zdravlja u odeljenje gde se daju analize za krv,,sta znam..Trigliceridi,masnoca,jebbocidi i ti razni sadrzaji ljudske muke,,:lol:
obicno se do 9 uzima krv i posle 12 su gotovi rezultati,,,onda odaberu lekara koji radi posle podne da bi pregledao rezultate ..:per:

Komsijina nesudjena izabranica danas dobila cerupanje od komsine keve.matora je demolirala lujku iscupala joj je svu kosu a facu izgrebala do krvi.Onda je palo patosiranje i gazenje.Cela zgrada se digla na noge i posmatrala je ovaj nesvakidasnji prizor.na kraju je matora ludachu uhvatla za kosu i vukla je niz stepenice sve do ulaza u zgradu i tamo je ostavila da stenje i krekece od bola.:hahaha:

Komsijina nesudjena izabranica danas dobila cerupanje od komsine keve.matora je demolirala lujku iscupala joj je svu kosu a facu izgrebala do krvi.Onda je palo patosiranje i gazenje.Cela zgrada se digla na noge i posmatrala je ovaj nesvakidasnji prizor.na kraju je matora ludachu uhvatla za kosu i vukla je niz stepenice sve do ulaza u zgradu i tamo je ostavila da stenje i krekece od bola.:hahaha:

Gde joj nesudjeni da je brani..ili ti?

Nesudzeni je bio dislociran od strane njegove keve koja je resila da preuzme inicijativu posto je nanjusila da se ovaj njen naivko upecao samo tako.
Matora je pre par dana bila kod mene da se raspita o reputaciji doticne:roll: ja sam naravno u naletu komsijske iskrenosti morao da joj kazem kakva je to drolja na sta je matora prokuvala kao expres lonac.Vec tada sam naslutio sta se sprema doticnoj ali sam mudro tjutao i cekao sam da padne fajt koji je matora vec najavila.
Lodacha je u poslepodnevnim satima zabasala na komsina vrata i legla na zvono cudeci se sto joj onaj njen sonjavko ne otvara i nije ni slutila da se u stanu nalazi bakuta do zuba naoruzana sa escajgom i oklagijom.:hahaha:
Posle iznenadnog otvaranja vrata krenuo je stampedo oklagija u celenku onda zahvat za pundju, saka nos patos.:hahaha:

Back