Toples i tanga

Pa kada je neko zgodan, i kada mu to stoji, u redu je.

Ali ja sam ove godine primetila kako su žene nekritične prema svom izgledu. :sad2: Možda sam ja to tek ove godine primetila, ali toliko debelih žena sa tri - četiri stomaka u dvodelnom kupaćem kostimu, sesi koje mogu da se upašu u donji deo kupaćeg u toplesu, celulitne guze u tangama...Ludilo...Nisam mogla čudom da se načudim. :eek:

Pa kada je neko zgodan, i kada mu to stoji, u redu je.

Ali ja sam ove godine primetila kako su žene nekritične prema svom izgledu. :sad2: Možda sam ja to tek ove godine primetila, ali toliko debelih žena sa tri - četiri stomaka u dvodelnom kupaćem kostimu, sesi koje mogu da se upašu u donji deo kupaćeg u toplesu, celulitne guze u tangama...Ludilo...Nisam mogla čudom da se načudim. :eek:
pa obizrom da su muske verzije mlohavih podjednako zastupljene i uzasno nesamokriticne prema samim sebi i nema sta da se trude ako je zbog njih a ne zbog sebe samih (a nazalost kod nas uglavnom taj stav i vlada)....kad im vrsnjaci od 15. godine gaje pivske stomake, nek se i one raspuste :lol:

Pa ne znam. Ne mogu svi biti ni zgodni, ni vitki, ni zategnuti, i uopšte mi je nebitno da li se trude zbog nekog ili zbog sebe samog, ali ako pristojno izgledaju, mogu da idu i goli. Nisu mi jasne one žene, namerno kažem žene, jer mi je kod muškaraca takvo ponašanje jasnije, koje imaju karakteristike koje sam opisala u prethodnom postu, a obuku se kako se obuku. Uopšte nije bitno šta mislim ja, ili onaj na ležaljci pored mene, ili neko peti, nego kako mogu sa takvim telom da imaju kupaći koji im ne pristaje, zbog njih samih. To meni nije jasno.

Takođe sam primetila da mnogo mladih devojaka ima ozbiljnih problema sa težinom. To nije u pitanju + 5kg, nego + 15kg. :sad2:

da to sam i ja primetila...nagojila nam se nacija samo tako....niko nema para, nema posla a mekovi, kfc i ostali restorani brze hrane prepuni :confused: i to postaju ljudi americko debeli a ne rumeno debeli, ko ljudi koji puno rade na selu pa se nabiju od rada i domace hrane....nego prave pihtije :neutral:

da to sam i ja primetila...nagojila nam se nacija samo tako....niko nema para, nema posla a mekovi, kfc i ostali restorani brze hrane prepuni :confused: i to postaju ljudi americko debeli a ne rumeno debeli, ko ljudi koji puno rade na selu pa se nabiju od rada i domace hrane....nego prave pihtije :neutral:

E moram i ja da se ubacim i da dodam kako sam provalila da devojke dobijaju građu stomak + šlauf, i ubijte me ako to nije zbog mode plitkih i tesnih pantalona, sve imam utisak da im se salo tako raspoređuje zbog garderobe....

Back