Uysal
Elita
- Poruka
- 16.872
Sta mislite kada vidite devojku na plazi u tangama ili tanga-toples
Mislim sve najbolje.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Помислим да жели да буде примећена и да воли да се показује. Понекад помислим и да намерно провоцира мушки свет да буље у њу и тако буде боља риба на плажи.
pa obizrom da su muske verzije mlohavih podjednako zastupljene i uzasno nesamokriticne prema samim sebi i nema sta da se trude ako je zbog njih a ne zbog sebe samih (a nazalost kod nas uglavnom taj stav i vlada)....kad im vrsnjaci od 15. godine gaje pivske stomake, nek se i one raspustePa kada je neko zgodan, i kada mu to stoji, u redu je.
Ali ja sam ove godine primetila kako su žene nekritične prema svom izgledu.Možda sam ja to tek ove godine primetila, ali toliko debelih žena sa tri - četiri stomaka u dvodelnom kupaćem kostimu, sesi koje mogu da se upašu u donji deo kupaćeg u toplesu, celulitne guze u tangama...Ludilo...Nisam mogla čudom da se načudim.
![]()
da to sam i ja primetila...nagojila nam se nacija samo tako....niko nema para, nema posla a mekovi, kfc i ostali restorani brze hrane prepunii to postaju ljudi americko debeli a ne rumeno debeli, ko ljudi koji puno rade na selu pa se nabiju od rada i domace hrane....nego prave pihtije
![]()
mda, spustile farke na kukove, na muškarce liče sve više,
ni kuka ni struka
ni flaše od koka kole,
da njome zanjiše...
pa da a da sve bude gore nece se nikad ni poroditimalopre idem knezom 90% muskaraca je trudno![]()