Vozio sam dva wartburga
1 se raspao od rdje, ali je motor bio extra, na otpad je otiso sa ispravnim motorom, a sve ostalo je bilo u stanju raspadanja i spolja i iznutra, napravio mi kucu, fala mu, prevezo sve zivo, samo sto nije bio kupleraj u njemu
2, Wartburg voyen od 1988 sluzio ko bog, potrosio mi jednu lamelu, par blombina. jedne gume, jedne kablove, platine 3 kompleta i 3 akumulatora, fala mu ko ga napravio isao ko zmaj i sad je ispravan i moze na put oko sveta, nije radjena generalna i ne treba, sve na njemu tip top, samo da ga registrujem, al ne vidi vraze mator je,
3. U aprilu kupili smo cedo nase domace industrije JUgo Trula visnja In, *izem ti ovo IN, u prvom mesecu posle dvaes dana crkava sledece: Istrument tabla, digitalna i ko je naruci iz Indonezije da mi je znati, akumulator zbog iste table koja je posisala svu struju, menjac riknjava odnosno takav je i doso pa krci ko djavo iz trece u drugu, iz prve u drugu ma uzas, krrrr, pospadase rucice, zeza plovak neznas dal imas il nemas goriva, valjda su svi takvi i novo sto se ugradjuju, gume su ocajne, kablovi samo selotejpom izolovani, a servis na Vozdovcu za njih je da se ubijes odma kad vidis koji ce ga levaci servisirati dok je u garanciji, privatizovani servisi, gulikoze su im gazde, za prvi servis ti uzmu 10000 i to je kao normalno, dati za tri litra ulja i filter. Cista ucena zbog garancije. Ma ljud da se ne lazemo tamo u Zastavi su zaposleni ladolezi koji definitvno treba da idu u Sabantu da cuvaju koze umesto sto sklapaju auta od delova skupljenih skoca i konopca.