Sappy
Domaćin
- Poruka
 - 3.081

he,he,he a meni je lepsi sa dugom....jos je imao plavu kosu i plave oci.....ima jedan decko u Pazovi isti Layne.....
oooooo....gde cu sad po ovoj zimi tamo...
 na leto dolazim...da gI vidim 
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
he,he,he a meni je lepsi sa dugom....jos je imao plavu kosu i plave oci.....ima jedan decko u Pazovi isti Layne.....
 na leto dolazim...da gI vidim 

Lepota...Axl Rose...nekad...
![]()
Axl je jedan jedini,najlepsi covek kojeg sam ikad videla.....
@Sappy
tacnije imaju 2 decka sto lice na Layna,ali ovaj prvi isti on sa kratkom kosom,jos nosi istu bradicu.....milina ga gledati.....
A ima i jedan sto lici na Chris Cornella.....

Tako da se podrazumeva da sam mu videla devojku i da znam sve o njoj i o njenim bivsim... Hihi... 
 Znam, sad zvucim kao kreten... 
 Ozbiljno, naravno imam sve njene slike... Negde mi je UZASNO RUZNA, a negde slatka... Sve u svemu, simpa je... 

Axl Rose...nekad...
![]()
![]()

I kako mozete da volite i slusate Peperse posle onako uzasnog koncerta u Indjiji..no comment!! Zamrzela sam ih
I kako mozete da volite i slusate Peperse posle onako uzasnog koncerta u Indjiji..no comment!! Zamrzela sam ih

MOOOOOOOOOLIM!?!?!?! Je l' se zezas?!?!?! NE MOZES NI DA ZAMISLIS koliko sam se sad iznervirala!!! Koncert je bio FENOMENALAN i svirali su mnoooooooooooooooooogo, ali mnooooooooooooooogo duze nego sto su bili u obavezi, iako je Johnu lose. NA FESTIVALU su svirali vise pesama nego Stonsi ili kretenka Rihanna na solistickom!!! Koncert je bio FENOMENALAN i NE ZNAM kako neko moze da misli suprotno! JBT, kako sam se sad iznervirala!!!![]()
 Kumo, izasle su nove slike Antha, Heather I EVERLYJA! OPASNO sam se iznervirala!!!Kumo, izasle su nove slike Antha, Heather I EVERLYJA!
Opet sam ih, naravno, prva videla... Sad cu da postavim i ovde, tj., na temu o Peppersima...