top 10 najlepshih mushkaraca u istoriji muzike

• Začetnik teme Začetnik teme Bodom
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Sta ces, mora neko i to da zna ;)

320x240.jpg

Pa nego...;)

Pre 45 godina, savrsenstvo je rodjeno! :D

Posto sam u 00:00 htela svuda da cestitam, zablokirao mi je komp, pa nisam mogla ovde da cestitam tacno tad...

Posto je kod nas vec 1. novembar... Srecan rodjendan, Anthony, najlepsa osobo ikada!!! Ljubavi moja lepa... Srce moje!!! Zelim ti svu srecu u Univerzumu... Puno uspeha, novca, ljubavi... Neka ti se sve zelje ispune... Budi srecan sa svojom divnom bebom i Heather... :D Ili jos bolje ozeni se sa mnom, moooolim te... Hahaha... :lol: :lol: :lol:
Hvala ti za divnu muziku, za to sto uvek, zajedno sa ostatkom benda, umes da me nasmejes... Kao sto i sam kazes: "You always took me with a smile when I was down", to je istina, uvek me oraspolozite... Mada, priznajem, cesto sam tuzna jer mislim da vas nikada necu upoznati...
Hvala ti sto si tako divan... Hvala ti sto postojis... Hvala ti za sve... Volim te, ljubavi moja divna!!! Sve najbolje ti zelim iz DUBINE duse, srce moje preslatko!!! :D

bdaysong.gif

Dakle...

http://www.muchmoremusic.com/listed/
20 Studliest Musicians Over 40

1. Anthony Kiedis
2.Lenny Kravitz
3.Tommy Lee
4.Jon Bon Jovi
5.Sting
6.Bono
7.Keith Urban
8.Chris Cornell
9.Harry Connick Jr.
10.Eddie Vedder
11.Chris Isaak
12.Seal
13.Bruce Springsteen
14.Rod Stewart
15.Mick Jagger
16.George Michael
17.Prince
18.John Taylor
19.Billy Idol
20.Dave Navarro

Opis tih ljudi...
"From the super hot heart-breakers, to the age-defying rockers, some guys go down like a fine wine 'cause they get better with age! These days, being over 40 isn't over the hill, it's hot! These musicians have the sexy qualities, staying power and studly reputation to be Listed."

A ovako nesto su rekli za Anthonyja:
He was sexy, great body, has amazing style - he looks great in jeans and t-shirt or in a suit, talented, has stamina, that he does self-therapy through his music and lyrics, he's young at heart, he's relevant, moves people with his lyrics...

I ZASLUZIO je da bude na prvom mestu!!! :D Jupiiiiiiiiiiiiii!!! :D :D :D

Back