Billie Jean
Poznat
- Poruka
- 7.397
Blago tebi...ali mislim da on nije tema ovdefantom piroman:c00l fora,ha?Ja sam se cepao kad sam chuo!![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Blago tebi...ali mislim da on nije tema ovdefantom piroman:c00l fora,ha?Ja sam se cepao kad sam chuo!![]()
katy:Dodje Perica kutji,pita kevu:
-Mama,jel' bog mushko ili zhensko?
-I jedno i drugo,sine.
-A,mama,jel' bog crnac ili belac?
-I jedno i drugo sine.
-A,mama,jel' Majkl Dzekson bog?
-DA, SINE, MAJKL JACKSON JESTE BOG!!!!!!!!!!!
On je Bog u jednom,a to je pop muzika,neprevazidjeni kralj popa,prema tome...tisinafantom piroman:To je vetj smeshno?:mad:
Jak mi bog...
Ok malisa,no problem !!!fantom piroman:O.K.,O.K.
Samo te preklinjem...NE MALISHA!!!!!!!!!!!
James Hatefield na jednom jedinom 1. mestu!!Sutherland:James Hetfield na 5 mesta, Adrian Smith na 5.
fantom piroman:Slusham ja,slusham...Ali ne nekog rasistichkog perverznog manijaka!
Jos uvek se opterecujes time ! Ja sam prestala !!! Neka,ako ne zna nista o Majklu,sam ce sebe blamirati sto prica neistinu,ne kazem to zato sto je Majkl u pitanju,vec bilo ciju biografiju da ne znas,ne treba ni da pominjes tu osobu !!! Neka se blamira,sta te boli uvo ! on samo ispada smesan pred nama i to je to !!!katy:Sto spominjes Majkla uopste??Em, nema veze sa temom, em, nije manijak, em nije perverzan, em...
I, samo, napravio si veliku gresku govoreci da je rasista...on je poslednja osoba koju mozes nazvati tako, u stvari ne mozes ga nazvati,,jer on to nijeeeeeeee-It's black, it's white, It's Tough For You To Get By ...