top 10 najlepshih mushkaraca u istoriji muzike

• Začetnik teme Začetnik teme Bodom
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
ha! nema kirka. :p a kako ti mj moze biti lep. :shock:

Molim??? kakvo je to pitanje bre !!?
Pitaj to Majkla, jer je on jedini krivac ovde...!!! Ja isto nisam kapirala zašto je i kako prelep, ali jedostavo je tako... :-(
abc165f2.jpg

Da, baš deluje kao fin momak. Ja sam htela da idem na koncert prošle godine, ali moja mama ima fobiju od koncerata koji se održavaju tokom februara zbog epidemije gripa, tvrdila je da ću joj doneti grip, a da će ga ona dobiti, jer ja imam odličan imunitet, "ali sam rođeni kliconoša". O_O

Nadajmo se da će opet doći. Kao i neki drugi Italijani koji nisu, je l' te, 100% Italijani.

Po meni niko od ovih ne može da bude na istoj listi...ali potrebne su godine da bi neko formirao ukus.

Mislim, imaš
- jednog mutanta koji voli malu decu
- jednog submisivnog Italijana koga bi i baba sa pijace mogla da obrlati ako bi on u njoj video dobrotu i koji još nije našao onu pravu, tj. mene.
- jednog Litvanca koji bi spavao sa pola planete samo da je malo mlađi
- jednog devijantnog manijaka koji voli da liže fekalije sa tela žena i koji je na putu da postane kao onaj prvi sa liste.
- jednog meleza koji na kraju ispade porodičan čovek
- gomilu Finaca za koje nikad nisam ni čula.

Nema to veze s vezom. Žao mi je što ti ovo govorim, ali nema...:(

Po meni niko od ovih ne može da bude na istoj listi...ali potrebne su godine da bi neko formirao ukus.

Mislim, imaš
- jednog mutanta koji voli malu decu
- jednog submisivnog Italijana koga bi i baba sa pijace mogla da obrlati ako bi on u njoj video dobrotu i koji još nije našao onu pravu, tj. mene.
- jednog Litvanca koji bi spavao sa pola planete samo da je malo mlađi
- jednog devijantnog manijaka koji voli da liže fekalije sa tela žena i koji je na putu da postane kao onaj prvi sa liste.
- jednog meleza koji na kraju ispade porodičan čovek
- gomilu Finaca za koje nikad nisam ni čula.

Nema to veze s vezom. Žao mi je što ti ovo govorim, ali nema...:(

Znas da te gotivim i tako to...Al' nemoj Majkla da nazivas mutantom i pedofilom, jer je cinjenica da nije..

Vidim da se devojke cepaju ovu temu kao svinja masnu krpu, pa da se pridruzim. :mrgreen:
Salim se, moderator je u pravu, podsecate me na devojcice koje se svadjaju oko jedne Barbike, mada i njima dosadi posle pola sata! A vas ni hiljadu postova ne moze da zasiti!

Ovo je moja prva i nadam se poslednja poruka u ovoj temi.

Najlepsi muzicari? Michael Jackson svakako. Vazio je za sex simbol tokom 70tih i 80tih. Posle ga ubila droga, alkohol, bubice u glavi i losi hirurzi. Prince je totalno sexi sa sve stiklicama.

Neodoljiv mi je Mark Wahlberg aka Marki Mark, ocajan pevac, reper shta god, ali odlican glumac, i on sam je svestan koji krsh od muzike je pravio.

Od novih Ne - Yo.

I najdrazi moonwalker80! :heart:
.

Back