Broken Brain
Primećen član
- Poruka
 - 999

1.Ja,Ja,Ja, Ja,Ja,Ja,Ja,Ja,Ja, Ja,Ja,Ja,Ja,Ja,Ja, Ja,Ja,Ja,Ja,Ja,Ja, Ja,Ja,Ja I SAMO JA!...sad ne bih da budem perverzan...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ha! nema kirka.a kako ti mj moze biti lep. :shock:

:-(Nisam normalna,znam...Michael Jackson
John Frusciante
Anthony Kiedis
Kurt Cobain
Alexi Laiho
Axl Rose
Slash
Tuomas Holopainen
I tako dalje....
Aj ne smaraj..Gde ti nadje tu pacovciny Anette?Znaci...
 anyway znas li ti choche sto je najlepsi...nemoj me jos slagati da ako ti sad nadjem tipa tvojih godista da je pljunuti jackson,ti bi se nalozila na njega...comeee onaj dobro da ti se sad pojavi jackson ladno bi se nalozila na njega ?:shock:
moze..ukusi su razlichiti...al brate nadji kompatibilnost tom ukusu...na istoj listi lepote kurt i jakson ne biva.

Po meni niko od ovih ne može da bude na istoj listi...ali potrebne su godine da bi neko formirao ukus.
Mislim, imaš
- jednog mutanta koji voli malu decu
- jednog submisivnog Italijana koga bi i baba sa pijace mogla da obrlati ako bi on u njoj video dobrotu i koji još nije našao onu pravu, tj. mene.
- jednog Litvanca koji bi spavao sa pola planete samo da je malo mlađi
- jednog devijantnog manijaka koji voli da liže fekalije sa tela žena i koji je na putu da postane kao onaj prvi sa liste.
- jednog meleza koji na kraju ispade porodičan čovek
- gomilu Finaca za koje nikad nisam ni čula.
Nema to veze s vezom. Žao mi je što ti ovo govorim, ali nema...![]()
Gde nadje ovog, majke ti...
No more comment

...Michael Jackson svakako...sex simbol tokom 70tih i 80tih...Prince...Mark WahlbergI...najdrazi moonwalker80!
.