dadkristy94
Zainteresovan član
- Poruka
- 394
Ma sta Vi raspravljate kad sam ja pre sto godina rekla da je to samo Roger Taylor ?

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Painkiller_girl:1. Dave Mustaine![]()
2. Dave Mustaine![]()
3. Dave Mustaine![]()
4. Dave Mustaine![]()
5. Dave Mustaine![]()
6. Dave Mustaine![]()
7. Dave Mustaine![]()
8. Dave Mustaine![]()
9. Dave Mustaine![]()
10. Dave Mustaine![]()
Warden_Assasin:David Draiman(Disturbed)
Robert Flynn(Machine Head)
Joey Jordison(SlipKnot) - nisam ga videla, ali me nesto kod njega odusevljava.....
ovo je vise nego dovoljno....
*RHCP 4ever*:Anthony Kiedis je najlepse bice IKADA! I nije samo fizicki prelep, vec je savrsen u svakom smislu...![]()
*RHCP 4ever*:1.11.1962. u pet sati. Rodjen je u bolnici "Sveta Marija" u Grand Rapidsu, Michigan. Bio je 50 santimetara dugacak i imao 3 kila. Dobro, sad sam rekla i vise nego sto si me pitao...![]()
*RHCP 4ever*:Izvinjavam se sto sam pogresila pol.Da, izgleda mnooooooogo mladje... Svi mladi mogu da mu pozavide na izgledu i kondiciji.
![]()
*RHCP 4ever*:Da, ali NIKO se ne drzi kao on! On je meni najlepse stvorenje ikada! Ja u zivotu lepse stvorenje nisam videla, ni musko, ni zensko!
Ako slusas Pepperse, dodji na nas forum rhcpserbia.net![]()
*RHCP 4ever*:Jao, jeste da su ukusi razliciti, ali meni je on vise nego savrsen.Veruj mi, mozda ga nisi videla dobro... Pretrazi malo ovu temu, postavljala sam slike.
Uclani se na rhcpserbia.net. Bas mi delujes kao super cura!
![]()
*RHCP 4ever*:Jao, jeste da su ukusi razliciti, ali meni je on vise nego savrsen.Veruj mi, mozda ga nisi videla dobro... Pretrazi malo ovu temu, postavljala sam slike.
Uclani se na rhcpserbia.net. Bas mi delujes kao super cura!
![]()
Limpbizkit:Nisam ja rekla da je Anthony ruzan,al za mene postoji drugi matorac! ;-)
mmmm,Slash,
mmmm,James!!!![]()
*RHCP 4ever*:Znam da nisi rekla da je ruzan... Nego kazem, mozda nisi lepo videla koliko je lep...Toliko je frizura prmenio...Mozda se nadje nesto za tvoj ukus.![]()
*RHCP 4ever*:Znam da nisi rekla da je ruzan... Nego kazem, mozda nisi lepo videla koliko je lep...Toliko je frizura prmenio...Mozda se nadje nesto za tvoj ukus.![]()