Top 10 najgorih filmova, koje ste ikada gledali!

Mislio sam, film je pravljen za TV History, nije bioskopski, pa sam zato napisao ekranizacija, nije isao u bioskope, ali svejedno je ocajan. Gluma katastrofa. Mogao bi Bruno Ganc da im odrzi lekciju! Untergagng je pojam za Rise of evil.

Preterujes. Neko ce stvarno pomisliti da je los film i da je "gluma katastrofa". Poenta ovog posta je da se tebi vise svideo Untergang i to je to. Ostalo smrdi na subjektivnost.

Domaci:

Milos Brankovic
Srpski oziljci
Sisanje
Parada
Mi nismo andjeli 3
Pogled sa Ajfelovog tornja
Pljacka Treceg rajha
Jug-jugoistok
Biro za izgubljene stvari
Poljupci

Da ne pominjem one Caliceve budalastine, Sekule i ostale junk filmove...

Strani:

Hostel
Final Days of Planet Earth
Reno 911
IT
Creepshow
Anchorman: The Legend of Ron Burgundy
The Expendables
Torrente 4
Bully
Aliens

Izostavio sam par debilnih americkih komedija, kao i par teskih tresina od horora...

Aj samo krace obrazlozi zasto se Hostel obreo na listi. I ko na .!. kao lider iste.

Zato sto je odvratan, morbidan i pravljen za mazohiste...

Ima nečeg gnusnog u Tarantinu i sve čega se on dotakne dobija sličnu notu.Posmatrajući Kill Bill 1 i 2 (trebalo mi je više godina da skupim snagu volje da odgledam ta dva filma i bio sam u pravu,što sam ih odgledao tek kao formirana ličnost (ko zna kakva bih traumatična iskustva imao da sam ih odgledao ranije ) ) shvatio sam da taj čovek ima čudnu opsesiju ženama destruktivnog karaktera , kojima se u službi nalaze podčinjeni muški karakteri.Tako da bi se moglo reći da naginje ka mazohizmu u svojim filmovima uopšteno.

Ima nečeg gnusnog u Tarantinu i sve čega se on dotakne dobija sličnu notu.Posmatrajući Kill Bill 1 i 2 (trebalo mi je više godina da skupim snagu volje da odgledam ta dva filma i bio sam u pravu,što sam ih odgledao tek kao formirana ličnost (ko zna kakva bih traumatična iskustva imao da sam ih odgledao ranije ) ) shvatio sam da taj čovek ima čudnu opsesiju ženama destruktivnog karaktera , kojima se u službi nalaze podčinjeni muški karakteri.Tako da bi se moglo reći da naginje ka mazohizmu u svojim filmovima uopšteno.

Moze biti...
Zanimljiva opservacija :D

Moze biti...
Zanimljiva opservacija :D

Držim da sam u pravu.Pogledaj tu facu, koji lik ***.Osećam da majke u paničnom strahu sklanjaju svoju decu kad se ovaj lik pojavi u blizini,da se deca ne uplaše.

http://3.***************/-pMMbbYKABVU/TylnD8DJVwI/AAAAAAAAAHI/Xi5lSrXzH90/s1600/300.tarantino.quentino.090508.jpg

Poslednja izmena:
A ti se onda bolje drzi mesare...:mrgreen:

Ma Tarantino je prehvaljena prostačina bez osećaja za umetnost.Podvali žvaku kako on stvara "estetsko" nasilje i mazne tuđu ideju. Hostel je zamislio Eli Rot, a onda ga je Tarantino upoznao i oduševio se idejom i onda je počeo da se "savetuje" sa Rotom - čitaj da prekraja njegovu ideju po svom ukusu,suštinski da pravi svoj sopstveni film .A budući da je Eli Rot tada bio još neafirmisan početnik u razvoju, osećam da je nesrećnik pristao na sve uslove producenta Tarantina i da njegov film zapravo u svom prvobitnom obliku uopšte nije ni izgledao tako kako sada izgleda, kada je Tarantino završio sa svojim "doterivanjem" tuđeg filma.
A onda se ljudi nalože uz dobru reklamu i odgledaju đubre od filma,ali se kao u onoj bajci Carevo novo idelo, niko ne usuđuje da kaže da je car go, tj. da je film smeće .

Ma Tarantino je prehvaljena prostačina bez osećaja za umetnost.Podvali žvaku kako on stvara "estetsko" nasilje i mazne tuđu ideju. Hostel je zamislio Eli Rot, a onda ga je Tarantino upoznao i oduševio se idejom i onda je počeo da se "savetuje" sa Rotom - čitaj da prekraja njegovu ideju po svom ukusu,suštinski da pravi svoj sopstveni film .A budući da je Eli Rot tada bio još neafirmisan početnik u razvoju, osećam da je nesrećnik pristao na sve uslove producenta Tarantina i da njegov film zapravo u svom prvobitnom obliku uopšte nije ni izgledao tako kako sada izgleda, kada je Tarantino završio sa svojim "doterivanjem" tuđeg filma.
A onda se ljudi nalože uz dobru reklamu i odgledaju đubre od filma,ali se kao u onoj bajci Carevo novo idelo, niko ne usuđuje da kaže da je car go, tj. da je film smeće .

Eli Roth se upravo Hostel-om afimrisao, a Tarantino ga je sam preporucio /ponosno predstavio/. A ti me demantuj informacijom sta je Eli rezirao nakon Hostel-a /ne racunajuci nastavak/ te se kasnije afirmisao.Kventina uopste ne glorifikujem, ali reci za Hostel da je djubre, previse je pausalna /pr/ocena za ovaj pdf. Sedite 1!

Eli Roth se upravo Hostel-om afimrisao, a Tarantino ga je sam preporucio /ponosno predstavio/. A ti me demantuj informacijom sta je Eli rezirao nakon Hostel-a /ne racunajuci nastavak/ te se kasnije afirmisao.Kventina uopste ne glorifikujem, ali reci za Hostel da je djubre, previse je pausalna /pr/ocena za ovaj pdf. Sedite 1!

Ne slažem se sa tobom.

Meni je Tarantino jedno od najvecih razocharenja americhke kinematografije zadnjih 20 godina.
Pocheo odlichno sa ulichnim psima i pulp fiction al vec negde kod dzeki braun je pocheo da se gubi u samodopadljivosti.
Kill Bill bi bio ok zanrovski film da je sniman u okviru svog zanra-b vendeta tresh mixovan sa dalekoistochnim samuraj filmovima.
Umesto toga on je napravio blockbuster bezlichan pozeraj kojim krade od svega shto mu se dopalo iz filmova koje je gledao u mladosti ali koji nema apsolutno nikakvu poentu.
Na kraju ispada da je lik samo shupalj americhki debil i nema shta da kaze a prvih par filmova su bili samo pocetnicka sreca.
Nije prvi put da raziser snimi film iznad svojih mogucnosti i uopshte ne razume materijal,dovoljno je pogledati Ridli Skota i kako on vidi Blade Runner.

1.Mr and Mrs Smith - Sigurno sampion gluposti medju filmovima. Na vrhuncu vestacki izgradjene popularnosti glavnih glumaca, Holivud odlucuje da iskoristi situaciju tako sto ce da snimi film sa njima. A prica, scenario, radnja, gluma, logika? Ma, koga briga za to? Vidis kako njih dvoje izgledaju seksi i savrseno. Dobro, ajde... kad se kompjuterski obrade.

2.Mi nismo andjeli 2 - Sampion gluposti na domacem terenu. Godinama nakon kultnog prvog dela, Srdjan Dragojevic odlucuje da iskoristi naivnost njegovih ljubitelja i na kvarno im uvali nesto sto samo on smatra nastavkom. Za taj poduhvat mu je trebao partner, a kao idealan se nametnuo prekaljeni zlocinac sa malih ekrana - Zeljko "Jul je kul" Mitrovic. Film je pratila nevidjena marketinska kampanja, ogromna zarada i slike roditelja i dece koji se nasmejani vracaju sa projekcije ovog ogavnog smeca.

3.10 000 B C - Odmah nakon ogromnog uspeha Gibsonovog Apokalipta, holivudski lesinari odlucuju da snime nesto slicno samo malo drugacije, ne bi li iscedili jos koji dinar od odusevljene publike. Secam se da sam u vreme prikazivanja filma negde procitao da autore ne brinu lose kritike filma, jer ce se snimanje isplatiti kroz prodaju igracaka-glavnih junaka. Jad i beda.

4.Transformers (sve gori od goreg) - Svakako najgori filmovi Majkla Beja, od svih losih filmova koje je snimio.

5.Rambo 3 - Taman kad sam pomislio da ne moze gore od Ramba 2, stize otreznjujuca samarcina u obliku treceg dela. Pored svih smehotresno-suludih scena kojima ovaj film obiluje, vrhunac dozivljava u trenutku kada Rambo i njegov mentor, pukovnik Trautman, leze u nekom rovu i posmatraju dolazak kamiona krcatih sovjetskim vojnicima i pracenih tenkovima i helikopterima. Pukovnik ga pita: "Sta cemo da radimo?" Umesto odgovora dobija hladan Rambov pogled pracen zvukom repetiranja puske :dash:

6.The Expendables - Naravno, Staloneu nisu bile dovoljne sve one Zlatne maline za filmove koje je snimao, vec je odlucio da svima pokaze kakav je on potencijal. Zato okuplja grupu ostarelih i od zivota umornih akcionih zvezda, te odlucuje da ih protivprirodno vrati na staze stare slave. Ali posto to nije moguce, sluzi se jeftinim trikovima kao sto su zamracene scene, kompjuterska animacija, brzo potezanje pistolja... Uloga koju tumaci Dolf Lundgren je do danas ostala misterija.

7.2012 - Smak sveta, iako niko ne zna sta ce ga izazvati, i prateca planetarna euforija oko njega, dovoljan su razlog za snimanje jedne holivudske orgije specijalnih efekata. Ni reziser nije nacisto sta i kako ce se desiti, ali lova je lova. Sto bi reko Miki Manojlovic u filmu Rane - "Rokaj, samo rokaj".

8.Boat Trip - Ovo neka bude predstavnik seksi komedija. Nit' je seksi, nit' je komedija, ali zato glupava faca Kuba Guding Dzuniora garantuje povracanje u roku od prvih pola sata.

9.Novecanto - Preko cetiri sata je Bertoluci mucio ljubitelje svojih filmova, prikazivao im golog DeNira i Depardijea, davio i smarao do iznemoglosti, da bi im na kraju dao neko osrednje objasnjenje nastanka fasizma. Ovde se glupost ogleda u ubedjenju autora da je predugo trajanje filma garant njegovog kvaliteta i monumentalnosti.

10.Robin Hood (2010) - "Ej, Rasele, posto si me zayebo za Gladijatora, sad cemo da snimimo jos jedan takav film, jer publika to voli. Znaci, ti nemoj da menjas izraz lica. Zamisli da opet glumis Maksimusa". "Nema problema, sefe".

Uloga koju tumaci Dolf Lundgren je do danas ostala misterija.
ispljunuo sam po tastaturi sok koji sam pio koliko sam se smejao xDD
HAHAHAHHA
carski
dao bih ti rep ,ali ne daju dusmani
ne bih se ni najmanje slozio za 21vi vek
i ima brda losijih filmova od svih ovde nabrojanih ,ali sam se upisao od smeha za Ekspendbls xD

DObar je Hostel, jedan od najupečatljivijih horora koje sam gledao. Tarantino je po mom mišljenju briljirao sa Prokletnicima...od novijih mu filmova. Očekujem puno od Django Unchained.

O da. Hostel je odlican horor. Jeste morbidan... pa sta?
Gledala sam ga samo jednom pre oko 6 god i jos uvek nisam zaboravila neke scene. To se jaaako retko desava kad pricamo o horor filmovima.

Serijal "Roki" na mestu br. 2.
Kada sam bila mala devojcica, svi decaci u komsiluku su se palili na "Ramba", "Rokija", drugim recim Staloneta. Meni je on bio sladak, ali njegovi filmovi su veoma naivni i glupi. Kasnije sam gledala jos jedan njegov film. :zper: (Mislim da je jasno koji), koji je takodje bio prilicno glup. Jednom prilikom sam ga i upoznala, i bio mi je simpatican, ali uzivo izgleda tako vestacki i preduvano. Znaci, 2. mesto "Roki (svi)". Idemo dalje...

Kad sam bio mali jedva sam cekao kad ce se prikazivati Rocky,a sad ga ne bih gledao kad bi mi neko placao.

Poslednja izmena:
Uloga koju tumaci Dolf Lundgren je do danas ostala misterija.
ispljunuo sam po tastaturi sok koji sam pio koliko sam se smejao xDD
HAHAHAHHA
carski
dao bih ti rep ,ali ne daju dusmani
ne bih se ni najmanje slozio za 21vi vek
i ima brda losijih filmova od svih ovde nabrojanih ,ali sam se upisao od smeha za Ekspendbls xD

:lol:

Gledao sam da stavim filmove koji su najavljivani kao ultra-mega-giga spektakli i blokbasteri i na koje je potroseno nestvarno mnogo novca, a u sustini su tesko njesra. Mogao sam da navedem i Svemirci su krivi za sve ili Slatko od snova ali takvi filmovi nikad nisu ni imali pretenziju da budu dobri, za razliku od gorepomenutih.

Sva lepota filma smeštena u par izuzetno smislenih reči...:lol:

93_sastav1.jpg
.....
93_sastav21.jpg

Back