Poplava ljiga filmova

Umri_muski

Legenda
Poruka
72.425
Sve vise filmova je sa ljiga podsvesnim motivima..

To je ono nestasno i nezrelo lutanje licnosti , obicno srednja ili fax, povezano sa seksom u danasnje vreme je to obicno gay poonuda i istrazivanje ili MZ tenzija zbog necega blokirana....zabranjena...neostvarena jednostavno....

A onda se desava zaplet i onda je glavni lik pokazao da je ljiga, tj da nije dosledan nego se trazi i kao posle toga odlazi u zivot sa oziljkom od tog trazenja i kao posle toga ce biti zrela osoba i licnost, i obicno i izjavljuje kao narator da je to bilo ludo vreme a onda je kao postao covek...

A ono sto se sigurno desava je da takvi signali i psihologija ljige, povodljive osobe , i u nastavku ostane ljiga koja trguje svojim reakcijama i stavovima da bi postigla uspeh i obicno to i ostvari jer nista ga ne ogranicava, nema integriteta niti licnih afiniteta , da ga odvlace od ljiganja ka uspehu , a eventualno svoje prohteve tunelise kroz seks i seksualne izlete...tj tu vrsi reinkarnaciju svojih traganja....ali zadrzava zabludu da nije ljiga...

To je neminovna psihoanaliza takvih licnosti , moralne povodljive kreature drustva, sto jeste ok, to je prava definicija morala, ali nije eticki niti je Moral sa velikim M....nego dogovor lokalnog drustva sta prolazi , sta je sredina flase, ni vrh ni dno....

E takvih filmova se namnozilo a sad da li je to opsta sugestija ili potreba moralizacije za vecinu gledalaca pa onda se hrane tako i ostvaruju emotivni kontakt sa filmskom pricom, to je vec posebno pitanje i analiza..

Pa rekli ste mi da nadjem, ja otisao na youtube, pustio pet sest filmova i ponuda youtube algoritma i ovaj ima sve sto treba, ljubav, zabranjenu ljubav, a kao sukob unutar familije kao simbol odrastanja i na kraju , to sam najvise gledao poentu da je uspeo da se izgradi kao covek, a ljiga je...

Mogu da nadjem koji je film , pravi naziv, ako je to potrebno...

Ima takvih filmova koji lice na stare tinejdzerske ali samo lice...a stari nisu imali ubacenu dilemu jesam li gej ,to je 10 godina zadnjih moda, mislim i bukvalno , srednjoskolci mi dolaze sa tom dilemom ili su vec na tom putu , njihova stvar, samo primecujem vise nego slepci..

Hocete da vidite sta nije ljiga film

Cisto sumnjam da ce znaciti ista sto sam postavio ovaj film , ali u kontrast sa prethodnim....cisto da bude jasnije sta znaci ne biti ljiga ...mada to donosi probleme, naravno..

Samo kliknite na link unutar crnog polja...

Back