- Poruka
- 1.393
nego na temu... kako je gpt sredio spisak lici mi na djenku koji je opravio... 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Od čega? Zašto mi se obraćaš kao da me poznaješ?Поправљаш се...
pitanje je bilo: koji forumas sa krstarice koji ima 93450 postova je po vama najbolji?napisi kako je tacno glasilo pitanje.
ne brani se bre...manje ce da boliOd čega? Zašto mi se obraćaš kao da me poznaješ?

Slaven i zaslužuje da bude negde na spisku zbog kvaliteta postova i analiza..za razliku od komšije i Kulgakova..Je li onaj ko pita uvijek na prvom mjestu?![]()
Umoljavam te da zadržiš za sebe svoja iskustva.ne brani se bre...manje ce da boli![]()
Познајем те као провокатора и спамера усиљеним смајлијима... То је довољно да знамOd čega? Zašto mi se obraćaš kao da me poznaješ?
cita te ko bilblijuOd čega? Zašto mi se obraćaš kao da me poznaješ?

Aha, znači nemaš blage veze i oslanjaš se na svoje voljene halucinacije, razumeo.Познајем те као провокатора и спамера усиљеним смајлијима... То је довољно да знам
Ko onaj Gedeon ili kako se zvače što "čita duhovno" ljude i to na daljinu, bez ikakvog kontakta.cita te ko bilbliju![]()
ako me tako lepo umoljavas, znaci da znas gde je tvrdo, pa cu ti uslisiti molbu.Umoljavam te da zadržiš za sebe svoja iskustva.
Значи ти си несхваћена Добрица?Aha, znači nemaš blage veze i oslanjaš se na svoje voljene halucinacije, razumeo.
Он је пострадао од врачара, моли се за њега...Ko onaj Gedeon ili kako se zvače što "čita duhovno" ljude i to na daljinu, bez ikakvog kontakta.
sho bre?Okej, ae pali, smaraš.
Šta, bre?Значи ти си несхваћена Добрица?
Možda vi jeste, al' ja ne bih da budem deo takve ekipe ni u snu.sho bre?
pa zar nismo svi ovde ko braca, sve delimo, ko ovu andjeliju, vis kako sam ti je bacio u narucje.
Кмечиш ко сујетна деца у пубертету...Šta, bre?
Nije tebi lako.Кмечиш ко сујетна деца у пубертету...
Па читам твоје постове, а верник си... Разуми мукуNije tebi lako.
Gde piše da sam vernik? Opet haludže.Па читам твоје постове, а верник си... Разуми муку
sa kim ti bre mene delis?!sho bre?
pa zar nismo svi ovde ko braca, sve delimo, ko ovu andjeliju, vis kako sam ti je bacio u narucje.
Slaven i zaslužuje da bude negde na spisku zbog kvaliteta postova i analiza..za razliku od komšije i Kulgakova..
fin gospodin vis kako je vaspitan. ima i cokule.sa kim ti bre mene delis?!

fin gospodin vis kako je vaspitan. ima i cokule.
imam iskustvo, taj bi ti tu srcanu supljinu ispunio ko sinjski alkari onu malecnu alku![]()