Po meni,onih par dana dok je gospodin Nikolic bio na celu Skupstine Srbije je bila jako ziva debata na najrazlicitijima domacim i stranim medijima:tv stanicama,novinama,radiju ali i internetu.
Bilo je to vrijeme kada je svako na najrazlicitije nacine,sa sarenolikom argumentacijom,ali i sa morem neskrivenih emocija iznosio svoje vidjenje stvari u Srbiji i oko izbora i oko patriotizma,..Kao sto rece neko od poslanika:"Ne pada snijeg da zavije brijeg,nego da svaka zvijerka pokaze svoj trag".
Tako je bilo i na Krasatici,priznajte!
Odlaskom Tome Nikolica sa toga mjesta,ja bar imam utisak da je i ova nasa Krstarica postala sterilnija i da cak ni izbor nove vlade,ponovno okupljanje dosa,itd.nisu ni i zbliza toliko aktuelni,zanimljivi niti inspirativni za debatu koliko je to bio izbor Tome Nikolica.
Zanima me da li i Vi djelite moje misljenje povodom toga,i hajde da bar virtuelno pokrenemo inicijativu da se gospodin Nikolic vrati,zarad razvoja zdrave demokratske debate na ovim nasim prostorima,jer ce ako se ova sterilna atnosfera nastavi biti sve manje suceljavanja razlicitih misljenja.
Ako ovas inicijativa zazivi,ja bih onda preko stranke kontaktirao gospodina Nikolica,pa da bar javno prokomentarise ovu inicijativu!
Slazete se?