Томислав Николић

Da li verujete Tomi Nikolicu i Politicarima?

• Verujem Tomi Nikolicu

• Ne verujem Nikolicu,ali verujem drugim strankama/Politicarima

• Ne verujem do sadasnjim Politicarima

• Verujem u neku drugu opciju

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
BoTa neće da prizna "Nezavistan Kosmet" ali zato što idu izbori, baš si smešan.
Sada u četiri tačke (koje niko ne zna) nudi sve zapadu samo da se ozvaniči posle izbora i na finjaka.
Baš si ti neki nacionalista kad više veruješ Francetiću nego Šumadincu.

Ма не верујем ни ја, знам ја да би се тај радо одрекао Косова и Метохије, али тек после избора. А то Немцима није прихватљиво. Зато неће добити њихову подршку. Али мене брине што ви обични чланови или симпатизери СНС-а не схватате да ако сте прихватљиви Западу то значи да се не разликујете од ДОС-а.

И принципијелан сам човек - издајницима не верујем. Небитно да ли се ради о следбенику усташтва или о усташким агентима.

не знам да ли си чуо за лопатину изјаву-милан беко је потребан србији-исти онај који је кум ћеди људској беди

Ма стари пријатељ његов, бре. Кога је критиковао док је био у Српској радикалној странци, о коме је свашта причао док је био човек.

Пријатељи су то, Беко га посетио у Клиничко-болничком центру "Нови Београд" док је несрећник штрајковао глађу и жеђу на инфузијама, Беко му финансира странку. Уосталом, чији је Беко кум?

Ђинђићеви напредњаци су то.

Važno da ne živi u ulici lopingera Đinđića.

Немој тако. Ђинђић и неверни(к) Тома су били пријатељи. Ђинђићев кум је пријатељ испосника ђинђолининог.

Ако те испосник или Вучкица чују да тако причаш о "визионару", мислим да ћеш добити ногу у дупе. А шта ће тек бити ако то Неша прочита. Неће он ногом, него...:lol:

Ма стари пријатељ његов, бре. Кога је критиковао док је био у Српској радикалној странци, о коме је свашта причао док је био човек.

Пријатељи су то, Беко га посетио у Клиничко-болничком центру "Нови Београд" док је несрећник штрајковао глађу и жеђу на инфузијама, Беко му финансира странку. Уосталом, чији је Беко кум?

Ђинђићеви напредњаци су то.
еј да не поверујеш ови тзв напредњаци мисле да лопата има чаробни штапић ко мерлин и да ће покретом штапића жабу да претвори принца, принцезу или бога питај у шта-па и сам знаш да је за прошле изборе било ил тзв демонкрате и флекави ил да се цркне и шта се десило -флекави и демонкрате показали своје право лице -лопине-лажовчине-преваранти... ма све најгоре а да не причам о уласку у јевропу много обећања а у стварности НУЛА-тако ће бити и са овим самозваним напредњацима.иста прича само друга имена----и јошнешто да ли си чуо нешто да је тома рекао за наркића ћеду и његову комби странчицу:(ја никад:think:

Ма не верујем ни ја, знам ја да би се тај радо одрекао Косова и Метохије, али тек после избора. А то Немцима није прихватљиво. Зато неће добити њихову подршку. Али мене брине што ви обични чланови или симпатизери СНС-а не схватате да ако сте прихватљиви Западу то значи да се не разликујете од ДОС-а.

И принципијелан сам човек - издајницима не верујем. Небитно да ли се ради о следбенику усташтва или о усташким агентима.

Ti kao da si se posvađao sa logikom ???
Nemcima odgovara kao i amerima (koji su ipak tate za Nemce), da Tadić prizna Kosmet makar i za pola godine ali su očigledno i jedni i drugi umorni, gube strpljenje a uskoro se može desiti i da izgube interes za Kosmetom i da se uvuku aktivnije Rusi.
Tadić neće dobiti podršku Zapada zbog pokradenih kredita i podmetanja usvojenih falsifikovanih zakona u skupštini Evropi. Zbog njegovog kukanja i blaćenja opozicije na zapadu i lažnog i neiskrenog odnosa po principu " sve ću za vas uraditi samo da dobijemo sledeće izbore". Zbog uništavanja privrede i krčmenja (nedomaćinskog odnosa). Ozbiljni političari preziru takve poteze žutih.
Potezi i situacija na Kosmetu je u velikoj meri iscenirana od strane žutih. Ne opravdavam Zapad niti ih smatram prijateljima ali se sa njima mora drugačije.
U svakom slučaju promenom vlasti će doći do resetovanja u odnosima sa Zapadom ali i sa Rusijom. Toma će ubeđen sam, intenzivnije sarađivati sa Rusijom i polako se približavati Rusiji.
Onda će i odnos zapada prema Srbiji biti drugačiji.

Немој тако. Ђинђић и неверни(к) Тома су били пријатељи. Ђинђићев кум је пријатељ испосника ђинђолининог.

Ако те испосник или Вучкица чују да тако причаш о "визионару", мислим да ћеш добити ногу у дупе. А шта ће тек бити ако то Неша прочита. Неће он ногом, него...:lol:

A šta bi sa izjavama kako če završiti ćopavi ???

Ne brini se ti, pitaju oni mene ponekad kako da postupe !!!

И Слоба је мислио да однос Запада према Србији и српском народу може бити другачији. Када је схватио да је то немогуће, већ је било касно за њега.

Ви ћете добити подршку Запада не зато што сте Србима бољи од жутих, него зато што сте западним силама бољи, послушнији. Запад је створио СНС, као што је створио и ДОС, ако испосник ђинђолинин не буде довољно брзо послушан, има Запад резервну варијанту Вучкицу и ДС још увек постоји. Што се тиче бриге Запада због недомаћинског понашања жутих - или се зезаш или си изгубио сваку везу са реалношћу.

Nedomaćinsko ponašanje sam imao u vidu lopovluk i brdo tajkuna.
Ti si opterećen tračevima i od njih ne vidiš dalje od nosa. Ko je osnovao radikale ?? Šta je sa Šešeljevim kumom.?? Oćemo da počnemo sada tu priču???

Zar Dodik ne uspeva da pliva između Zapada i Rusije i polako pridobija naklonost ???

Ako pogledaš malo šire postoji i Ukrajina koja je u sličnim goomnima kao Srbija. Srušili su žutog Jušćenka i sada plivaju između Rusije i Zapada.

Ovakvi kao ovaj Ultrash traze neku samilost za Seselja, a sve cine da ga i onima kojima nije bio gadan (ili ne toliko gadan) da ga ogade, nema teme gde ne pljuju po Tomi, e, pa kako radite tako vam se vraca.
Sve se vraca, sve se placa...
Pisali ste ovde da Nikolic i Vucic moraju iz Srbije, stize Voja, heh, kako je glupo i gresno unapred nekome pretitit da je gotov, a nikad se ne zna ko i kada.
Toliko, samo nastavite, zlo se nikad dobrim nije vratilo.

Nedomaćinsko ponašanje sam imao u vidu lopovluk i brdo tajkuna.
Ti si opterećen tračevima i od njih ne vidiš dalje od nosa. Ko je osnovao radikale ?? Šta je sa Šešeljevim kumom.?? Oćemo da počnemo sada tu priču???

Zar Dodik ne uspeva da pliva između Zapada i Rusije i polako pridobija naklonost ???

Ako pogledaš malo šire postoji i Ukrajina koja je u sličnim goomnima kao Srbija. Srušili su žutog Jušćenka i sada plivaju između Rusije i Zapada.

Шта их брига за лоповлук и брдо тајкуна? Зар мислиш да западњаци не учествују у том лоповлуку? Зар мислиш да им тајкуни, рецимо Милан Беко, нису прихватљиви?

Шешељ је основао Српску радикалну странку, остали су се придружили њему. Драшковић је у лудници, Српском покрету обнове, а онај несрећник, Ђинђићев и Беков пријатељ је у неком издајничком друштву, спрема се да влада, са жутима вероватно, уз помоћ Запада. Али што би рекао др Шешељ - "Oлош не може дуго да влада Србијом. Олош ће морати на дно дубоке и мутне реке где му је место". То је поручио Ђинђићу. И обистинило се. Ценим да би исто рекао и за неверног Тому. Већ је изјавио да је "с њим готово у сваком погледу".

Што се тиче Додика, много прича, мало ради. Чију наклоност придобија? Колико чујем, сви на Западу заговарају "унитарну БиХ".

Кога је Јанукович издао? Никога. У томе је разлика. Никада није причао да Украјина не може без Европске уније и Сједињених америчких држава. Никада. За разлику од твојих напредњака.

Znaš li ti koga kopira Šeki ???

Проф. др Војислава Шешеља.

Ovakvi kao ovaj Ultrash traze neku samilost za Seselja, a sve cine da ga i onima kojima nije bio gadan (ili ne toliko gadan) da ga ogade, nema teme gde ne pljuju po Tomi, e, pa kako radite tako vam se vraca.
Sve se vraca, sve se placa...
Pisali ste ovde da Nikolic i Vucic moraju iz Srbije, stize Voja, heh, kako je glupo i gresno unapred nekome pretitit da je gotov, a nikad se ne zna ko i kada.
Toliko, samo nastavite, zlo se nikad dobrim nije vratilo.

Ево је ова, опет хистерише и ставља нос ту где не треба.

Ко је причао да ови твоји несрећници морају из Србије? Ја никада. Надам се да ће бити у Србији, заједно са Војиславом Шешељем. Па да видимо да ли ће смети да га погледају у очи. И видећемо колико ће им времена бити потребно да се опамете или да заврше на дну дубоке и мутне реке где им је место.

Branka, ali i Putin je makijavelista, i zato ce zajedno sa babom Merkel da zutace pusti niz vodu.
Не бих рекла да је Путин макијавелиста, а да је ове српске макијавелисте пустио низ воду, јесте, хвала богу, па нису без разлога на руској државној телевизији отворено назвали Тадића издајником - у ударним вестима. Све је речено и ко је бранио српски народ, и ко га је издао, и ко је предао српске хероје, и ко је издао Косово и Метохију... а што се тиче Николића Руси су га прочитали и јасно им је какав је то тип човека... чак и ако исплива на површину биће ту само док не послужи сврси, јер овде Руси немају на кога да се ослоне - већина назови опозиционара седи на две столице... Све ово што се дешава на српској политичкој сцени у мени изазива страшно гнушање...

...
Па у томе и јесте проблем, што нису имали кога да изаберу, исто као и ми, него су изабрали поново једног који седи на две столице - оно што је Јанукович у Украјини то је Николић овде ... Али све ће то доћи на своје... сигурно, лечебное голодование је већ почело у Украјини(лековито гладовање). А исто ће се десити и овде... Српском народу предстоји много тешких и мучних дана... На жалост ми немамо Путина да ради у интересу сопственог народа - али не би било лоше да нам позајме на неко време Жириновског... прошле године слушала сам га како предлаже да повешају по неколико представника полиције и криминалаца, каже од сваке сорте по једног да обесе поред новогодишње јелке на Црвеном тргу, да се грађани бар нечему обрадују, па би то била поука за остале... није га Путин послушао, а требало је...z:lol: Мислим да би он у овом тренутку био идеалан за ове наше просторе - виспрен је, интелигентан и дрчан на начин који је тренутно на Балкану, у Србији, једино пожељан. А и ми имамо тргова колико год треба и наравно, кандидата за вешање, ништа мање него Русија...
Никада нећу гласати за Николића, нити за Тадића, јер првом не верујем, због онога што је урадио Шешељу, а другом, не треба наводити због чега... немам ниједног кандидата који би заслужио мој глас и мој листић биће прецртан. Да, вероватно ћу на њему написати: Живео Император Путин...
О Николићу више не бих трошила речи, не заслужује он да се бавим његовим марифетлуцима... Само још једна реченица у вези тог ... назови опозиционара ...много је прљаво све то што ради...а на шта мислим, знају добро сви они који сарађују са њим... Никад се тако прљава дела не заврше добро...z;)

чинити се нема њих пуно само се много деру -праве галаму јер се плаше

Па немаш ти Дел Бојовића у Земуну, него ја... Па је ту онда Брано Простран, па је ту и Вучићев брат.... и тако даље ... Крајишки лоби влада Земуном... Томе се мора стати на пут... Дакле, Батајницу од емуна одвојити под хитно

Screenshot_20201229-174702~2.png

Back