libe strasni
Veoma poznat
- Poruka
- 14.457
То ти кажем ... Овде у Земуну не можемо од крајишких напредњака да се одбранимо
чинити се нема њих пуно само се много деру -праве галаму јер се плаше
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
То ти кажем ... Овде у Земуну не можемо од крајишких напредњака да се одбранимо
Ovaj Nojkić vrti jednu te istu glupu priču u krug već mesecima....![]()
BoTa neće da prizna "Nezavistan Kosmet" ali zato što idu izbori, baš si smešan.
Sada u četiri tačke (koje niko ne zna) nudi sve zapadu samo da se ozvaniči posle izbora i na finjaka.
Baš si ti neki nacionalista kad više veruješ Francetiću nego Šumadincu.
не знам да ли си чуо за лопатину изјаву-милан беко је потребан србији-исти онај који је кум ћеди људској беди
Važno da ne živi u ulici lopingera Đinđića.
еј да не поверујеш ови тзв напредњаци мисле да лопата има чаробни штапић ко мерлин и да ће покретом штапића жабу да претвори принца, принцезу или бога питај у шта-па и сам знаш да је за прошле изборе било ил тзв демонкрате и флекави ил да се цркне и шта се десило -флекави и демонкрате показали своје право лице -лопине-лажовчине-преваранти... ма све најгоре а да не причам о уласку у јевропу много обећања а у стварности НУЛА-тако ће бити и са овим самозваним напредњацима.иста прича само друга имена----и јошнешто да ли си чуо нешто да је тома рекао за наркића ћеду и његову комби странчицуМа стари пријатељ његов, бре. Кога је критиковао док је био у Српској радикалној странци, о коме је свашта причао док је био човек.
Пријатељи су то, Беко га посетио у Клиничко-болничком центру "Нови Београд" док је несрећник штрајковао глађу и жеђу на инфузијама, Беко му финансира странку. Уосталом, чији је Беко кум?
Ђинђићеви напредњаци су то.
Ма не верујем ни ја, знам ја да би се тај радо одрекао Косова и Метохије, али тек после избора. А то Немцима није прихватљиво. Зато неће добити њихову подршку. Али мене брине што ви обични чланови или симпатизери СНС-а не схватате да ако сте прихватљиви Западу то значи да се не разликујете од ДОС-а.
И принципијелан сам човек - издајницима не верујем. Небитно да ли се ради о следбенику усташтва или о усташким агентима.
Немој тако. Ђинђић и неверни(к) Тома су били пријатељи. Ђинђићев кум је пријатељ испосника ђинђолининог.
Ако те испосник или Вучкица чују да тако причаш о "визионару", мислим да ћеш добити ногу у дупе. А шта ће тек бити ако то Неша прочита. Неће он ногом, него...![]()
Ne brini se ti, pitaju oni mene ponekad kako da postupe !!!Немој тако. Ђинђић и неверни(к) Тома су били пријатељи. Ђинђићев кум је пријатељ испосника ђинђолининог.
Ако те испосник или Вучкица чују да тако причаш о "визионару", мислим да ћеш добити ногу у дупе. А шта ће тек бити ако то Неша прочита. Неће он ногом, него...![]()
A šta bi sa izjavama kako če završiti ćopavi ???
И Слоба је мислио да однос Запада према Србији и српском народу може бити другачији. Када је схватио да је то немогуће, већ је било касно за њега.
Ви ћете добити подршку Запада не зато што сте Србима бољи од жутих, него зато што сте западним силама бољи, послушнији. Запад је створио СНС, као што је створио и ДОС, ако испосник ђинђолинин не буде довољно брзо послушан, има Запад резервну варијанту Вучкицу и ДС још увек постоји. Што се тиче бриге Запада због недомаћинског понашања жутих - или се зезаш или си изгубио сваку везу са реалношћу.
Znaš li ti koga kopira Šeki ???Изгледа да му је Шешељ и ту изјаву диктирао пре митинга.
Nedomaćinsko ponašanje sam imao u vidu lopovluk i brdo tajkuna.
Ti si opterećen tračevima i od njih ne vidiš dalje od nosa. Ko je osnovao radikale ?? Šta je sa Šešeljevim kumom.?? Oćemo da počnemo sada tu priču???
Zar Dodik ne uspeva da pliva između Zapada i Rusije i polako pridobija naklonost ???
Ako pogledaš malo šire postoji i Ukrajina koja je u sličnim goomnima kao Srbija. Srušili su žutog Jušćenka i sada plivaju između Rusije i Zapada.
Znaš li ti koga kopira Šeki ???
Ovakvi kao ovaj Ultrash traze neku samilost za Seselja, a sve cine da ga i onima kojima nije bio gadan (ili ne toliko gadan) da ga ogade, nema teme gde ne pljuju po Tomi, e, pa kako radite tako vam se vraca.
Sve se vraca, sve se placa...
Pisali ste ovde da Nikolic i Vucic moraju iz Srbije, stize Voja, heh, kako je glupo i gresno unapred nekome pretitit da je gotov, a nikad se ne zna ko i kada.
Toliko, samo nastavite, zlo se nikad dobrim nije vratilo.
Не бих рекла да је Путин макијавелиста, а да је ове српске макијавелисте пустио низ воду, јесте, хвала богу, па нису без разлога на руској државној телевизији отворено назвали Тадића издајником - у ударним вестима. Све је речено и ко је бранио српски народ, и ко га је издао, и ко је предао српске хероје, и ко је издао Косово и Метохију... а што се тиче Николића Руси су га прочитали и јасно им је какав је то тип човека... чак и ако исплива на површину биће ту само док не послужи сврси, јер овде Руси немају на кога да се ослоне - већина назови опозиционара седи на две столице... Све ово што се дешава на српској политичкој сцени у мени изазива страшно гнушање...Branka, ali i Putin je makijavelista, i zato ce zajedno sa babom Merkel da zutace pusti niz vodu.
Па у томе и јесте проблем, што нису имали кога да изаберу, исто као и ми, него су изабрали поново једног који седи на две столице - оно што је Јанукович у Украјини то је Николић овде ... Али све ће то доћи на своје... сигурно, лечебное голодование је већ почело у Украјини(лековито гладовање). А исто ће се десити и овде... Српском народу предстоји много тешких и мучних дана... На жалост ми немамо Путина да ради у интересу сопственог народа - али не би било лоше да нам позајме на неко време Жириновског... прошле године слушала сам га како предлаже да повешају по неколико представника полиције и криминалаца, каже од сваке сорте по једног да обесе поред новогодишње јелке на Црвеном тргу, да се грађани бар нечему обрадују, па би то била поука за остале... није га Путин послушао, а требало је......
Ako pogledaš malo šire postoji i Ukrajina koja je u sličnim goomnima kao Srbija. Srušili su žutog Jušćenka i sada plivaju između Rusije i Zapada.
чинити се нема њих пуно само се много деру -праве галаму јер се плаше