Томислав Николић: ''Vizne olakšice za građane Srbije do kraja godine''...хахаха :))))

da nacuo sam i ja nesto o te olaksice. posebno za penzioneri stariji od 90 godina i za decu mladju od 2 godine pod uslov da putuju sa roditelji.a i vreme za dobijanje vize bice skraceno sa 180 dana na 179.
dobro je . bar je krenulo.

nisi dobro cuo cica milune..za one iznad 90 godina u pratnji roditelja:hahaha:

pre par godina, na tv, sam gledao nekog bugarskog ministra, kako daje neku izjavu o necemu.

ono sto je bilo zaprepsacujuce je da je izgledao i zvucao kao bilo koji visi referent iz brisela, demokratsko eu naucena pesmica lisena bilo kakvog lokalnog smeka. dzaba ga bilo.

izgleda da bi te veliki brat proglio prvo moras da mu se formalno i sustinski priklonis, pokajes i namestis

a, toma? pa, on pokusava nesto da proda, da se proda. i njima i nama. tesko, skoro nemoguce. nema tu materijala, osim pljuckanja po srbiji i srbima, po eu ne sme - rekao sam na pocetku

pre par godina, na tv, sam gledao nekog bugarskog ministra, kako daje neku izjavu o necemu.

ono sto je bilo zaprepsacujuce je da je izgledao i zvucao kao bilo koji visi referent iz brisela, demokratsko eu naucena pesmica lisena bilo kakvog lokalnog smeka. dzaba ga bilo.

izgleda da bi te veliki brat proglio prvo moras da mu se formalno i sustinski priklonis, pokajes i namestis

a, toma? pa, on pokusava nesto da proda, da se proda. i njima i nama. tesko, skoro nemoguce. nema tu materijala, osim pljuckanja po srbiji i srbima, po eu ne sme - rekao sam na pocetku
Смешно и тужно :D:sad2:
Све их колективно треба метлом!

Домаћа група Nekro&PussyLips је врло интересантна појава на српској сцени. Њихово стваралаштво је базирано на брит-поп традицији која је модификована тако да се на најбољи могући начин прилагоди локалним условима. Убацујући ту и неизбежне српске фолклорне елементе, постижу такву синтезу елемената која свакако привлачи пажњу. Певају на српском, уз јак британски нагласак. Када на то додамо и несвакидашњи, напредан имиџ извођача, не чуди солидна популарност коју су брзо стекли.

Издали су прошле, 2008. године, једанпут а у најави је још једно издање. Оно прошлогодишње издање је настало приликом њиховог издвајања из матичног бенда ''Вечити други'' са којим су снимили доста албума од којих су најпознатији ''Ја бих - ја не бих'', ''Не дај се Шеки!'', ''Признајем одмах да изгубили ми смо''...

Двојица уметника су приликом разлаза са матичним бендом са собом повели и још неколико чланова бенда. Том приликом су узурпирали опрему и део сале за вежбање за који сада тврде да је њихов. Власник целокупне опреме матичног бенда, иначе Nekro-ов кум, је тренутно у затвору у Холандији а власници сале о незгодним питањима не желе да разговарају за медије (осим када се саморекламирају) тако да њихов став о томе за сада остаје тајна.

Део популарности је Nekro&PussyLips свакако стекао захваљујући свом препознатљивом изгледу. Старији од њих, Nekro, фура имиџ базиран на темама о смрти, негује подочњаке и циничан смешак. Млађани PussyLips има уграђене силиконе у усне, препознатљиве гестове и својом глумом, тј. иронијом на поштење, придобија симпатије слушалаца који су уједно и љубитељи позоришне уметности. PussyLips још од средине деведесетих у континуитету сарађује са својим менаџером, О'Лиријем. Нови бенд у Србији има обожаваоце чак и међу страним дипломатама, првенствено америчким и британским, што само потврђује њихову глобалну вредност.

Својим изјавама типа ''нисмо ми као они'', ''ми смо кооперативни'' и сл. изгубили су један део симпатија које су имали у матичном бенду али и стекли нове обожаваоце који од њих доста очекују. Шта ће дочекати, тек остаје да се види а Nekro&PussyLips су својим издањем и оријентацијом ка европском звуку јасно најавили како ће се борити да у Србији остану два, скоро у свему идентична бенда. Nekro&PussyLips и EURO Reich.

Критичар

Београд, 30. јун 2009.

:hahaha: :hahaha: :hahaha:

Nikolić: Vizne olakšice za građane Srbije do kraja godine

Блиц - Пре сат и 14 минута

Predsednik Srpske napredne stranke (SNS) Tomislav Nikolić izjavio je da su mu evropski zvaničnici s kojima je danas razgovarao u Briselu preneli da će vizne olakšice za građane Srbije verovatno biti do kraja godine, najkasnije do 1. januara.

"Poruka zvaničnika EU je da će olakšica verovatno biti do kraja godine, najkasnije do 1. januara. Možda ne u potpunosti - o tome se još razgovara", rekao je Nikolić u intervjuu za nemački radio Dojče vele.

Lider SNS-a izjavio je da su sve članice EU, a posebno Karl Bilt, šef diplomatije Švedske, koja od 1. jula predsedava Uniji, razgovarale sa predstavnicima Holandije u cilju odmrzavanja Sporazuma o stabilizaciji i pridruživanju (SSP).

"EU će kao dan početka primene SSP računati dan kada je Srbija jednostrano počela da primenjuje sporazum. To je prihvatljivo i dobro za Srbiju. Nadam se da ćemo uskoro preći na sledeću stepenicu u evrointegracijama", istakao je Nikolić.

Prema rečima lidera SNS-a, on je preneo evropskim zvaničnicima u Briselu da je Srbija mnogo uradila u procesu evrointegracija i da bi njeni građani trebalo da dobiju vizne olakšice.

Nikolić je takođe rekao evropskim zvaničnicima da u Srbiji postoji bezmalo opšti konsenzus o tome da zemlja treba da bude deo EU.

Predsednik SNS-a razgovarao je u Briselu i o problemu izdavanja pasoša za građane sa Kosova i Metohije, koji je, kako nemački radio navodi, po mišljenju mnogih, jedina prepreka u viznoj liberalizaciji za Srbiju.

Тома почиње да звучи као Божа дерикожа! :zcepanje:

Стварно ме занимају његови мотиви...који му андрак би да се овако искомпромитује и да сад глуми већег еурофоричара од еурофоричара?!:thumbdown:

А Тома постао П.Р ДС-СПС коалиције!
:hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha:

U ovoj zemlji je potrebno uvesti profesionalne obavljače posla političara. Pošto se sve svodi na isto. Dakle, svi pričaju isto (ono što narod želi da čuje) pa nema potrebe da se personalizuju. Obavljači bi imali stalni radni odnos a deo zarade bi bio usmeren ka fondovima političke elite (ma šta to u ovoj zemlji značilo). Time bi građani mogli da stalno gledaju iste face i slušaju ista obećanja bez opterećenja da moraju da razmišljaju o kojo stranci se radi i o čijem liku i delu treba da razmisle. Ovako, na epp programima TV bi bilo objavljivano kog lika "obavljač" predstavlja i narednih par desetina godina bi se tačno znalo. Usput, likovi se ne bi više morali zamarati pred izbore i ići po gradovima i zabitima ove zemlje i trošiti narodne novce na sejanje praznih obećanja. Time bi bili u prilici da duže ostanu krepkog zdravlja a time i duže "usreće" svoje stado. Čestitam nam demokratiju :dash:

Брука и срамота... гробар к'о гробар... ако је неко очекивао било шта друго
грдно се преварио...
Надао сам се док..нисам сазнао од кога су добили кеш...после ми је било јасно да су ови из СНС-а БоТиНа игранка!
:think:

Домаћа група Nekro&PussyLips је врло интересантна појава на српској сцени. Њихово стваралаштво је базирано на брит-поп традицији која је модификована тако да се на најбољи могући начин прилагоди локалним условима. Убацујући ту и неизбежне српске фолклорне елементе, постижу такву синтезу елемената која свакако привлачи пажњу. Певају на српском, уз јак британски нагласак. Када на то додамо и несвакидашњи, напредан имиџ извођача, не чуди солидна популарност коју су брзо стекли.

Издали су прошле, 2008. године, једанпут а у најави је још једно издање. Оно прошлогодишње издање је настало приликом њиховог издвајања из матичног бенда ''Вечити други'' са којим су снимили доста албума од којих су најпознатији ''Ја бих - ја не бих'', ''Не дај се Шеки!'', ''Признајем одмах да изгубили ми смо''...

Двојица уметника су приликом разлаза са матичним бендом са собом повели и још неколико чланова бенда. Том приликом су узурпирали опрему и део сале за вежбање за који сада тврде да је њихов. Власник целокупне опреме матичног бенда, иначе Nekro-ов кум, је тренутно у затвору у Холандији а власници сале о незгодним питањима не желе да разговарају за медије (осим када се саморекламирају) тако да њихов став о томе за сада остаје тајна.

Део популарности је Nekro&PussyLips свакако стекао захваљујући свом препознатљивом изгледу. Старији од њих, Nekro, фура имиџ базиран на темама о смрти, негује подочњаке и циничан смешак. Млађани PussyLips има уграђене силиконе у усне, препознатљиве гестове и својом глумом, тј. иронијом на поштење, придобија симпатије слушалаца који су уједно и љубитељи позоришне уметности. PussyLips још од средине деведесетих у континуитету сарађује са својим менаџером, О'Лиријем. Нови бенд у Србији има обожаваоце чак и међу страним дипломатама, првенствено америчким и британским, што само потврђује њихову глобалну вредност.

Својим изјавама типа ''нисмо ми као они'', ''ми смо кооперативни'' и сл. изгубили су један део симпатија које су имали у матичном бенду али и стекли нове обожаваоце који од њих доста очекују. Шта ће дочекати, тек остаје да се види а Nekro&PussyLips су својим издањем и оријентацијом ка европском звуку јасно најавили како ће се борити да у Србији остану два, скоро у свему идентична бенда. Nekro&PussyLips и EURO Reich.

Критичар

Београд, 30. јун 2009.

:ok::klap: Parodija za desetku...a što je najgore nije ni parodija:sad2:

:D:D:D

Критичар

Београд, 30. јун 2009.

Да не пише име групе,мислио бих да је Лорди у питању.:lol:

Back