Slobodance
Ističe se
- Poruka
- 2.840
Meni izgleda da je on jedini kome je stalo do istine o Srbiji ,da se ne hvalimo po svetu kakvi smo to mi,i samo mi, monstrumi!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja ti opet kazem,krenula je akcija drzave protiv b92.Tajna akcija koju podrzavamvzeoy7y9:ako se ustanovi da je laz sto ona kaze,ja mislim da ce je "zaboli" ite kako,ako ne kidne gde su svi ustase u fasisti kidnuli.crni djordje:Mislim da je gospodju Kandic zabolelo sto ju je gospodin Nikolic javno optuzio za sta je optuzio.Nije znala zena sta ce,i eto je optuzba za ratne zlocine.Samo...Sada je na delu pravna drzava,da ne bude opet rekla-kazala.I neka Toma odgovara ako je kriv za zlocin,i neka Kandiceva odgovara za klevetu ako Nikolic u ne nadju podatak da je zlocin pocinio
Crni Gjordje,nije stali sta ce se dogodi izmedju nji dvoje,radi se o Srpsko dastojanstvo,u ime ljudska pravo hoce da unisti.
BodoniuS:PORTPAROL MUP-A HRVATSKE : NIKOLIĆ NIJE UČESTVOVAO U RATNIM ZLOČINIMA
SPOLJNA POLITIKA - Subota, Jun 18, 2005 14:49 RTS
Portparol MUP-a Hrvatske Zlatko Mehun je izjavio da policija ne raspolaže informacijama da je Nikolić učestovao u ratnim zločinima.
Ustanovljeno je da je on u selu Antinu boravio, ali posle perioda kada su činjeni zločini. U Antinu su, prema iskazima meštana, po dolasku JNA i dobrovoljaca bila 92 stanovnika, od kojih je 32 ubijeno ili nestalo, a osam razmenjeno.
Posle ovakve izjave portparola hrvatskog MUP-a generalni sekretar radikala Aleksandar Vučić rekao je da zbog izrečenih laži sada treba uhapsiti predsednicu Fonda za humanitarno pravo Natašu Kandić. Sada je na ispitu pravna država, ocenio je Vučić na mitingu SRS u Mesnoj zajednici «Kozara» na Novom Beogradu.
Nexus 6:ne moze niko da se uhapsi za klevetu...a, ti eremita, idi pregledaj glavu...zbog poslednje recenice prethodnog posta...
urospo:Natasu Kandic sada u aps, da svira malo klavir....doduse ne bi joj to tesko palo, ona je vec naviknuta na takvo okruzenje s obzirom da ona odavno obitava u nekom od kaveza u zooloskom vrtu kod Bojovica :x
eremita:Ма, питање је да ли то ђубре Нарашу Кандић уопште
треба ухапсити - ко ће о њој да се брине у
затвору... њу треба је*бати и тући НАИЗМЕНИЧНО.
Nexus 6:ne moze niko da se uhapsi za klevetu...
a, ti eremita, idi pregledaj glavu...zbog poslednje recenice prethodnog posta...
Mica D.J.:Prestanite da vredjate i da psujete Natasu Kandic!!!
Psovke su reci ljudi koji nemaju sta pametno da kazu. Da li ozbiljno mislite da ce nju ili bilo koga, ko u nju veruje, dotaci to sto govorite da je ona *****?
Ja licno ne mislim da je Nikolic ratni zlocinac, ali je svakako zlocinac. Mozda nije pucao, ali je potpirivao nacionalnu i versku netrpeljivost i mrznju i podrzavao Seselja koji je javno govorio da su Hrvati ovakvi i onakvi, a za to moze da dobije i do 5 godina zatvora i policija bi trebala da ga uhapsi. Dosta je bilo ratova zbog politickih interesa ljudi kakvi su Milosevic i Seselj. Neka svi ti zlocinci odu u zatvor i da svi konacno zivimo mirno. Zar vam nije lepse da svi oni koji su ubijali odu u zatvor, a da mi konacno udjemo u EU, da lepo zivimo, i da na nas vise ne gledaju kao genocidni narod? Meni jeste.
najveci_izdajnik:Ma ne uopće,u Antinu je poklao samo par mještana svojom rukom i njegovi dragovoljci pol sela !
Karakteristično u radikalsko-četničkoj maniri !
mirjanav2004:tako mu i treba kad je najpopularniji
vise od trecine srbije glasa za njega
sram ga bilo
bas je nestasan
zar neki toma da bude popularniji od natase smrdic
a toliko para se ulaze u nju i njenu kampanju
bas je bezobrazan
pavi zlocinac
najveci_izdajnik:mirjanav2004:tako mu i treba kad je najpopularniji
vise od trecine srbije glasa za njega
sram ga bilo
bas je nestasan
zar neki toma da bude popularniji od natase smrdic
a toliko para se ulaze u nju i njenu kampanju
bas je bezobrazan
pavi zlocinac
Jel imaš ti mozga * četnikuška ?
Gdje ti je idol Slobo ?
Za koliko bu zadovoljila Amere, abstiniraju na Kosovu![]()