Toma Nikolic i SNS suruju sa ekstremistom Zukorlicem????????

Na koji nacin MENE prodaje Nikolic? Mene je "prodao" DOS jos 5.oktobara i ne samo mene...Prodao je celu Srbiju,
Tihi, vadi "Kolubaru" iz svog oka, za trun "sena" u mom oku ne brini to je samo moj trun, jer prodati Srbi u Haskom tribunalu vrede mnogo vise cak i od te najvece prevare stoleca...

Ako je DSS mogao sa BoTom, ako je SPS uveo na mala vrata ponovo u politicko odlucivanje u Srbiji, ako je sve to moglo, ne vidim da nije i razgovor sa jednim verskim poglavarom (ili kako se to vec kod muslimana kaze), ako je Musliman Ljajic tolike godine u vlasti i bio na celu tima koji je ljude slao u Hag, o cemu ti to, onda?

Ja sam pazljivo procitala tekst, vase karikiranje je ocekivno, nastavite videcemo rezultate na izborima... t\

Tema o SNS- u vise nego o DS i satelitima, vise nego o "Kolubari", velikom broju Srba u Hagu zahvaljujuci Zakonu o saradnji koji je donet onda kad je Kostunica bio predsednik SRJ i samog predsednika drzave, pustanja na slobodu siptarskih kriminalaca i ubica, nedela prozvanog!

Nemam ja nameru tebe da vredjam, dosad nisi ni ti mene, ali ako sam stoka neka me prodaju, ja jedna sam nebitna u odnosu na citav narod koji je u crno zavio tandem Tadic-Kostunica!

Biljo , da li pod tim prodatim Srbima Haškom tribunalu računaš i Ratka Mladića.... onog Mladića koga NAPREDNJAK Nikolić bi takođe prema sopstvenom priznanju izručio Hagu ..... doista Radikal Nikolić nebi ali naprednjak bi .....

Ili ti možda kažeš da ne bi? ....Čini mi se da SNS i vi kojima je bliska bi ponekad da budete demokrate a ponekad radikali .... ali o nekim stvarima se ipak morate izjasniti a ne uvek prvo čekati istraživanje javnog mnjenja.....

I ova priča o Ljajicu mi je zanimljiva..... Nije li to onaj Ljajic Biljo koga je Vučić na osnivačkoj skupštini SDPS-a pozvao da napusti Tadića i da se priključi tom kolu ..... nešto tipa .... ZA VAS ĆE UVEK BITI MESTA SA NAMA .......

Osim toga kako je to ljajic bi na celu tima koji je slao ljude u Hag? On jeste bio predsednik saveta za saradnju sa Hagom ,ali niti je hapsio niti isporucivao...a sto je najvaznije nije ni doneo zakon o saradnji sa Hagom ....Dakle čovek je samo poštovao doneti zakon...... ......kao što je radio na otkrivanju begunaca tako je radio i na pomaganju njihovim timovima da se brane u Hagu ... pa je recimo Šljivančanin izjavio da mu je u Hagu jedino pomogao od državnih zvaničnika - ljajic....

A ova priča tandem ... Koštunica-Tadić ..... kažeš taj tandem uništio Srbiju.... a koliko je puta jednog od uništivača, kako ga ti zoveš ( Koštunicu) , Nikolić zvao u savez? .....

Previše je licemerja Biljo .... SNS i vi koji ga podržavate se morate odlučiti da li ste Radikali ili Evropejci .....

Da li ste za saradnju sa Hagom ili protiv nje ...... Da li je Koštunica potencijalni partner ili uništivač Srbije i sl.....

Читао сам данас коментаре на сајту Б92. То је иначе сајт који никад ниједан позитиван коментар није објавио о Томиславу Николићу, док је СРС била јединствена. Од како је продао душу ђаволу, почели су да објављују коментаре о дотичном, наравно коментаре у којима сви хвале потезе Томе од Водокотлића

дај не сери...Тома ради оно што је смрдљиви манекен уместо сликања са прасићима требао да уради а то је смиривање тензија у Рашкој области...али манекену одговра да се стално негде дижу тензије да не би видели колико нам је опљачкао и издао земљу!

Прво - Коштуница не поружни када се насмеје, а друго - никада нисам чуо такву пословицу...:cool:

Ni ja. Ali ako neko poruzni kad se nasmeje to je Toma:

toma-nikolic-120x138.jpg

Biljo , da li pod tim prodatim Srbima Haškom tribunalu računaš i Ratka Mladića.... onog Mladića koga NAPREDNJAK Nikolić bi takođe prema sopstvenom priznanju izručio Hagu ..... doista Radikal Nikolić nebi ali naprednjak bi .....

Ili ti možda kažeš da ne bi? ....Čini mi se da SNS i vi kojima je bliska bi ponekad da budete demokrate a ponekad radikali .... ali o nekim stvarima se ipak morate izjasniti a ne uvek prvo čekati istraživanje javnog mnjenja.....

I ova priča o Ljajicu mi je zanimljiva..... Nije li to onaj Ljajic Biljo koga je Vučić na osnivačkoj skupštini SDPS-a pozvao da napusti Tadića i da se priključi tom kolu ..... nešto tipa .... ZA VAS ĆE UVEK BITI MESTA SA NAMA .......

Osim toga kako je to ljajic bi na celu tima koji je slao ljude u Hag? On jeste bio predsednik saveta za saradnju sa Hagom ,ali niti je hapsio niti isporucivao...a sto je najvaznije nije ni doneo zakon o saradnji sa Hagom ....Dakle čovek je samo poštovao doneti zakon...... ......kao što je radio na otkrivanju begunaca tako je radio i na pomaganju njihovim timovima da se brane u Hagu ... pa je recimo Šljivančanin izjavio da mu je u Hagu jedino pomogao od državnih zvaničnika - ljajic....

A ova priča tandem ... Koštunica-Tadić ..... kažeš taj tandem uništio Srbiju.... a koliko je puta jednog od uništivača, kako ga ti zoveš ( Koštunicu) , Nikolić zvao u savez? .....

Previše je licemerja Biljo .... SNS i vi koji ga podržavate se morate odlučiti da li ste Radikali ili Evropejci .....

Da li ste za saradnju sa Hagom ili protiv nje ...... Da li je Koštunica potencijalni partner ili uništivač Srbije i sl.....

Ne znam da li je smesno ili jadno!
Covek je samo po donetom zakonu...IZRUCIO Ratka Mladica, a Nikolic kriv sto je je rekao da bi on morao upravo zbog tog zakona, pa vi mislite da sam ja debil, sta?

"Godine 2002. konačno je donet i Zakon o saradnji Savezne Republike Jugoslavije sa Međunarodnim tribunalom za krivično gonjenje lica odgovornih za teška kršenja međunarodnog humanitarnog prava počinjena na teritoriji bivše Jugoslavije od 1991. godine (“Službeni list SRJ”, br. 18/2002)"

Ko bese na celu drzave 2002, ko ministri u Vladi?

"

Covek je samo po donetom zakonu...IZRUCIO Ratka Mladica, a Nikolic kriv sto je je rekao da bi on morao upravo zbog tog zakona, pa vi mislite da sam ja debil, sta?

"Godine 2002. konačno je donet i Zakon o saradnji Savezne Republike Jugoslavije sa Međunarodnim tribunalom za krivično gonjenje lica odgovornih za teška kršenja međunarodnog humanitarnog prava počinjena na teritoriji bivše Jugoslavije od 1991. godine (“Službeni list SRJ”, br. 18/2002)"

"

Сарадња са Хашким трибуналом је потписана још пре 2000. године, али ... шта теби то вреди причати

SNS i Zukorlić: Nova stranica
Izvor: Tanjug

Novi Pazar -- Glavni muftija Muamer Zukorlić i lider SNS Tomislav Nikolić poručili su da je probleme Bošnjaka moguće rešiti dijalogom i u interesu svih građana.

ni su kazali da je njihovim prvim susretom u Novom Pazaru "otvorena nova stranica" u odnosima u Sandžaku, odnosno Raškoj oblasti.

Zukorlić i Nikolić tvrde da nisu razgovarali o politici niti o bilo kakvim koalicijama već o svim otvorenim pitanjima i problemima koji tište Bošnjake u Srbiji.

Oni su rekli da je njihov razgovor bio tek početak i da će on biti nastavljen.

Nakon razgovora, Zukorlić je novinarima rekao da su se Nikolić i on saglasili da nikome nije u interesu da ta pitanja i problemi ostanu otvoreni. Zukorlić smatra važnim da njihove poruke razumeju Bošnjaci, ali i Srbi koji tu žive, jer, kako je rekao, "mi tipujemo na one koji će nas razumeti", odnosno ko pokaže sposobnost da će bošnjački narod doživeti kao ravnopravne građane Srbije.

Osvrnuvši se na prošle izbore, Zukorlić je rekao da je aktuelna vlast imala veliku podršku Bošnjaka, ali da nije ispunila njihova očekivanja što je, kako je rekao, u bošnjačkom narodu doživljeno kao uvreda. "Nama je važan onaj ko pokaže potreban državnički kapaciet da nas razume", poručio je muftija i dodao da Bošnjaci u Nikoliću imaju dobrog sagovornika, kao i da su se saglasili oko pet otvorenih problema Bošnjaka - akreditacije Iternacionalnog univerziteta, veronauke, vakufske imovine, jedinstvene Islamske zajednice i opstruisanja rada Bošnjačkog nacionalnog veća.

Nikolić je rekao da je kod muftije došao sa željom da svi narodi u Srbiji žive u miru, slozi i razumevanju, kao i da, kako je rekao, otvore razgovore koje nikada neće biti zatvoreni.

"Jedino pravo rešenje je doći do sporazuma i očekujemo da će, nakon narednih izbora, na nama biti teret odgovornosti za situaciju u Srbiji…Želimo da u obostranom razumevanju dočekama taj dan kada ćemo obojica, kao veoma odgovorni ljudi brinuti o narodu koji predstavljamo", kazao je Nikolić.

On je rekao da veoma ceni ono što muftija, sa mesta na kome je, radi za svoj narod.

Nikolić je uveren da će ono što njih dvojica danas govore, raditi kada budu na vlasti, a ako do te promene dođe ona će, dodao je, biti "u vašem i našem interesu i u interesu Srbije u kojoj svi narodi treba da žive bolje".

Lider SNS je rekao da se ne slaže s muftijinim pozivom na bojkot popisa stanovništva, ali je primetio da je tu očevidno bilo nekih problema zbog kojih je trebalo da reaguje država.

On je kazao da pitanje proporcionalne zastupljenosti Bošnjaka u državnim institucijama i policiji nije nerešivo.

Nikolić je priznao da nije zadovoljan načinom na koji su političari iz reda Bošnjaka zastupali svoj narod u Beogradu, kao i da su oni zastupali, pre svega, svoje lične inerese.

http://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2011&mm=10&dd=06&nav_category=11&nav_id=547577

Pala nova politicka trgovina.

Sta li je Toma obecao Zukorlicu ? Dzamahiriju ?
Ova prljava kampanja je ogavna!!!!!:evil::evil::evil:

дај не сери...Тома ради оно што је смрдљиви манекен уместо сликања са прасићима требао да уради а то је смиривање тензија у Рашкој области...али манекену одговра да се стално негде дижу тензије да не би видели колико нам је опљачкао и издао земљу!

Upravo tako, i procitah da nikakvih politickih dogovora nije bilo, da se covek raspitivao sta nije u redu, da li problemi mogu da se rese, nije nudio autonomoju, drzavu, samo je pokusao da smiri tenzije i preko glave nam je raznih tenzija i stvaranja novih - tako rade pravi drzavnici. Ali, kad mrzis onda mrzis, a na Mrzanu kuca ostaje:)
Ove grmiiiiiiiiii:eek:

Ova prljava kampanja je ogavna!!!!!:evil::evil::evil:

Ma nije ni to, ovo je kampanja OCAJNIH, i setih se tebe (posto mi je moj "prijatelj" Tihi napisao da me Nikolic "prodao kao stoku na pijaci", zar te doticu takve stvari? Mene da neko proda kao stoku, niti sam (jos uvek a hocu inace) glasala, niti je covek na vlasti, ali "kolubarci" na taj nacin guraju pod tepih svoje djubre, kao da se ne vidi koliko ga ima i ispod! Ne treba obracati paznju na takve stvari, to samo ovde ima, ljudi su gladni, ocajni, dezorijentisani, bez posla, bez buducnosti a gleda i slusa kako se kralo, otimalo, pa ce valjda opet da glasaju tandem Kostunica-Tadic koji je Srbiju u crno zavio!

Bolje i stoka nego lopuza, nego neko ko je doneo Zakon o izrucenju Srba Hagu, nego neko ko je pustio onoliki siptarski sljam iz zatvora koji se vratise na KiM da ponovo ubijaju i tlace Srbe, nisam...E, pa nisam zato me mrze - samo nek nastave:cool:

Upravo tako, i procitah da nikakvih politickih dogovora nije bilo, da se covek raspitivao sta nije u redu, da li problemi mogu da se rese, nije nudio autonomoju, drzavu, samo je pokusao da smiri tenzije i preko glave nam je raznih tenzija i stvaranja novih - tako rade pravi drzavnici. Ali, kad mrzis onda mrzis, a na Mrzanu kuca ostaje:)
Ove grmiiiiiiiiii:eek:
Biljka,pocrkace od zavisti :) Toma je ugledan covek i politicar koga postuje CEO svet!PERSONA!!!!:worth:
:cmok2::zag:

Ma nije ni to, ovo je kampanja OCAJNIH, i setih se tebe (posto mi je moj "prijatelj" Tihi napisao da me Nikolic "prodao kao stoku na pijaci", zar te doticu takve stvari? Mene da neko proda kao stoku, niti sam (jos uvek a hocu inace) glasala, niti je covek na vlasti, ali "kolubarci" na taj nacin guraju pod tepih svoje djubre, kao da se ne vidi koliko ga ima i ispod! Ne treba obracati paznju na takve stvari, to samo ovde ima, ljudi su gladni, ocajni, dezorijentisani, bez posla, bez buducnosti a gleda i slusa kako se kralo, otimalo, pa ce valjda opet da glasaju tandem Kostunica-Tadic koji je Srbiju u crno zavio!

Bolje i stoka nego lopuza, nego neko ko je doneo Zakon o izrucenju Srba Hagu, nego neko ko je pustio onoliki siptarski sljam iz zatvora koji se vratise na KiM da ponovo ubijaju i tlace Srbe, nisam...E, pa nisam zato me mrze - samo nek nastave:cool:

Stvarno vam je ocajna kampanja.Nevidjeno ste jadni.

Ne mogu da verujem :eek: Sta moderacija kaze na te perverzije?Jesu li ga banovali?:think:
Koji primitivac,ma bolesnik bre:manikir:

"

Biljo ne spamuj stvari .... ja nisam rekao da je Nikolic kriv sto bi isporucio Mladića nego da si ti licemerna kada za to kritikuješ Ljajića .... a i jedan i drugi bi samo bili dužni da poštuju zakon ..i rekao sam još mnogo stvari na koje ti naravno nisi mogla da odgovoriš jer bi ti licemerje isplivalo na povrsinu .....

pa tako nisi prokomentarisala Vucićevu ispruzenu ruku Ljajicu ...... i Nikolićevu Koštunici .....

a i Ljajica i Koštunicu .... farbaš u Crno .....

Biljo ...nema potrebe da se toliko trudite...docicete na vlast to je sigurno ...samo je zalosno sto nista novo nećete doneti .....

i zato bar me licemerja manite .....

Back