vlada.visoki
Aktivan član
- Poruka
- 1.663
Na koji nacin MENE prodaje Nikolic? Mene je "prodao" DOS jos 5.oktobara i ne samo mene...Prodao je celu Srbiju,
Tihi, vadi "Kolubaru" iz svog oka, za trun "sena" u mom oku ne brini to je samo moj trun, jer prodati Srbi u Haskom tribunalu vrede mnogo vise cak i od te najvece prevare stoleca...
Ako je DSS mogao sa BoTom, ako je SPS uveo na mala vrata ponovo u politicko odlucivanje u Srbiji, ako je sve to moglo, ne vidim da nije i razgovor sa jednim verskim poglavarom (ili kako se to vec kod muslimana kaze), ako je Musliman Ljajic tolike godine u vlasti i bio na celu tima koji je ljude slao u Hag, o cemu ti to, onda?
Ja sam pazljivo procitala tekst, vase karikiranje je ocekivno, nastavite videcemo rezultate na izborima... t\
Tema o SNS- u vise nego o DS i satelitima, vise nego o "Kolubari", velikom broju Srba u Hagu zahvaljujuci Zakonu o saradnji koji je donet onda kad je Kostunica bio predsednik SRJ i samog predsednika drzave, pustanja na slobodu siptarskih kriminalaca i ubica, nedela prozvanog!
Nemam ja nameru tebe da vredjam, dosad nisi ni ti mene, ali ako sam stoka neka me prodaju, ja jedna sam nebitna u odnosu na citav narod koji je u crno zavio tandem Tadic-Kostunica!
Biljo , da li pod tim prodatim Srbima Haškom tribunalu računaš i Ratka Mladića.... onog Mladića koga NAPREDNJAK Nikolić bi takođe prema sopstvenom priznanju izručio Hagu ..... doista Radikal Nikolić nebi ali naprednjak bi .....
Ili ti možda kažeš da ne bi? ....Čini mi se da SNS i vi kojima je bliska bi ponekad da budete demokrate a ponekad radikali .... ali o nekim stvarima se ipak morate izjasniti a ne uvek prvo čekati istraživanje javnog mnjenja.....
I ova priča o Ljajicu mi je zanimljiva..... Nije li to onaj Ljajic Biljo koga je Vučić na osnivačkoj skupštini SDPS-a pozvao da napusti Tadića i da se priključi tom kolu ..... nešto tipa .... ZA VAS ĆE UVEK BITI MESTA SA NAMA .......
Osim toga kako je to ljajic bi na celu tima koji je slao ljude u Hag? On jeste bio predsednik saveta za saradnju sa Hagom ,ali niti je hapsio niti isporucivao...a sto je najvaznije nije ni doneo zakon o saradnji sa Hagom ....Dakle čovek je samo poštovao doneti zakon...... ......kao što je radio na otkrivanju begunaca tako je radio i na pomaganju njihovim timovima da se brane u Hagu ... pa je recimo Šljivančanin izjavio da mu je u Hagu jedino pomogao od državnih zvaničnika - ljajic....
A ova priča tandem ... Koštunica-Tadić ..... kažeš taj tandem uništio Srbiju.... a koliko je puta jednog od uništivača, kako ga ti zoveš ( Koštunicu) , Nikolić zvao u savez? .....
Previše je licemerja Biljo .... SNS i vi koji ga podržavate se morate odlučiti da li ste Radikali ili Evropejci .....
Da li ste za saradnju sa Hagom ili protiv nje ...... Da li je Koštunica potencijalni partner ili uništivač Srbije i sl.....