Marquise de Sade
Domaćin
- Poruka
- 3.203
Ko nije - pogledajte extended The Battle of the Five Armies i kudite Jacksona sto nije ostavio te scene u kino verziji.
Odlicne su. 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ko nije - pogledajte extended The Battle of the Five Armies i kudite Jacksona sto nije ostavio te scene u kino verziji.Odlicne su.
![]()
Jok, svi smo otplovili na zapad
Да, не? Шта мислите?
Melkor - Morgoth
Hvala Zauz, tvoji pohvalni komentari uvek su dobrodošli!
Ovaj na fotci mnogo liči na Kronosa, titansko božanstvo iz grčke mitologije, naročito na onom delu gde bljuje vatru, teško bi prošao kao Morgoth likom, a i nema čekić, a realno Morgoth bez čekića nije Morgot... ovih dana često razmišljam o veličini njegovog čekiča( zvao se Gornd), mislim se jel to bila prosta maljina, ili je to ipak bilo oružije napravljeno od najfinijeg čelika i ukrašena vilenjačkim šarama , znači malo umetničko delo, a Melkor je bio kadar sposoban napraviti tako nešto.... dalje, jel imao osećanja, da li je mogao da prepozna svoga vlasnika, možda obdaren magijom, koliko je bio efikasan u borbi.... setite se samo![]()
Fingolfin, Veliki Kralj. Znao je da Morgot ne može biti ubijen ali ga je ubadao do kraja.
Ali još dok su trublje pjevale, a Fëanor stupao kroz dveri Tiriona, stiže napokon glasnik od Manwëa kazujući:
"Protiv Fëanorove je ludosti izričito upravljen ovaj moj savjet. Ne idite dalje! Jer zao je čas, a vaša cesta vodi u nesreću koju još ne možete predvidjeti. Nikakvu vam pomoć Valari neće udijeliti na ovom podvigu; ali neće vas ni omesti; jer ovo neka vam je na znanje: kao što ste slobodni ovamo došli, slobodni ste odavde i otići. Ali ti Fëanore, Finwëov sine, zbog zakletve si svoje izgnan. U jadu ćeš se odučiti od Melkorovih laži. On je Vala, kažeš. Onda si prisegao uzalud, jer nema Vale kojega možeš nadvladati ni sad ni ikad unutar dvorana Eäe, pa čak ni da te Eru kojega zazivlješ učini triput silnijim nego što jesi."
Ancalagon the black
Taj zmaj je OGROMAN! I izgleda baš onako epski... voleo bih posedovati jednog takvog, zavidim Morogtu, veoma!
Jes' kuro moj. A ko bi ga 'ranio?
Nisam nikada gajio preterane simpatije prema zmajevima. Ali ovog u full velicini bih mogao sebi priustiti u nekom filmu. Ali pod uslovom da nije filosof kao Smaug
Tolkin nam je dao toooliko materijala za mastu, greota je uz ovu danasnju tehnologiju ne snimati filmove.
Veoma mi je zanimljivo to prvo doba.
ovaj jebbe keve!
Štaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa uh aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ti ne voiš patuljke!!! Pa zašto pobogu , oh, naveo si razloge... pa dobro, stvar ukusa, oni su meni najdraži od svih rasa , snažni su , srčani, imaju dobar smisao za humor, kad te jednom zagotive, moš na leb da ih mažeš, ako ne , onda se čuvaj patuljačkog besa i nije sve u veličini nogu, ona to zna, volela je jednog takvog .