Tokio Hotel

• Začetnik teme Začetnik teme DJM
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Pesme na poslednjem albumu su na engleskom.Meni su stare pesme ok, ali više volim poslednja dva albuma zato što imaju tvrđi zvuk.Što pitaš?Jel ti slušaš TH?

Ma slusala sam ranije, sad su me nesto smorili, posto sam pre negde godinu dana bukvalno ludela za njima. :) Pa me samo zanima kakve su im nove pesme, dal da ih skidam. Hvala:)

*Je l' (je li)
*Da l' (da li)

Ne upotrebljavajte rechi za koje ne znate kako se pishu...

Ma slusala sam ranije, sad su me nesto smorili, posto sam pre negde godinu dana bukvalno ludela za njima. :) Pa me samo zanima kakve su im nove pesme, dal da ih skidam. Hvala:)

Nema na čemu i drugi put:)Pesme sa poslednjeg albuma su na engleskom kao što sam već napisala, imaju sličan zvuk kao na prva dva albuma, znači isto sviraju rock pesme, ali na engleskom.Uostalom, možeš ih poslušati na you-tube-u;)
E i da, uskoro će izaći njihov novi album koji će biti malo drugačiji od prethodnih pesama.

Poslednja izmena:
Nema na čemu i drugi put:)Pesme sa poslednjeg albuma su na engleskom kao što sam već napisala, imaju sličan zvuk kao na prva dva albuma, znači isto sviraju rock pesme, ali na engleskom.Uostalom, možeš ih poslušati na you-tube-u;)
E i da, uskoro će izaći njihov novi album koji će biti malo drugačiji od prethodnih pesama.
E pa dobro, bas cu da ih odslusam da vidim kakve su :)
Dobro je da ce snimati malo drugacije pesme, nekako su im sve na istu foru...

Back