-Rocket_Queen-
Primećen član
- Poruka
- 921
Ma opasni su oni, pravi hard rock bend.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ma opasni su oni, pravi hard rock bend.![]()
kada malo razmislim i uposlim svoje sive celije zakljucujem da vise vuku na death.![]()
Ja bih isto da te prosvetlim i kazhem ti shta je sarkazam, poshto vidim da za isti nisi chula, al' ne bih da uskratim krepi priliku da ti pridje.TH ne spada u death metal, čisto da te prosvetlim![]()
Ja bih isto da te prosvetlim i kazhem ti shta je sarkazam, poshto vidim da za isti nisi chula, al' ne bih da uskratim krepi priliku da ti pridje.
(Sad tje onaj Bekam97 da poludi od ljubomore)
xD
Ma slusala sam ranije, sad su me nesto smorili, posto sam pre negde godinu dana bukvalno ludela za njima.Pesme na poslednjem albumu su na engleskom.Meni su stare pesme ok, ali više volim poslednja dva albuma zato što imaju tvrđi zvuk.Što pitaš?Jel ti slušaš TH?
Pesme na poslednjem albumu su na engleskom.Meni su stare pesme ok, ali više volim poslednja dva albuma zato što imaju tvrđi zvuk.Što pitaš?Jel ti slušaš TH?
Ma slusala sam ranije, sad su me nesto smorili, posto sam pre negde godinu dana bukvalno ludela za njima.Pa me samo zanima kakve su im nove pesme, dal da ih skidam. Hvala
![]()
To sam namerno napisala, molim te nemoj da me ucis pravopisu. Nervira me kad se neko pravi pametan.*Je l' (je li)
*Da l' (da li)
Ne upotrebljavajte rechi za koje ne znate kako se pishu...
Zashto bi neko namerno pravio gramatichke greshke?To sam namerno napisala, molim te nemoj da me ucis pravopisu. Nervira me kad se neko pravi pametan.
Zashto bi neko namerno pravio gramatichke greshke?
Ne vidim poentu...
Ma slusala sam ranije, sad su me nesto smorili, posto sam pre negde godinu dana bukvalno ludela za njima.Pa me samo zanima kakve su im nove pesme, dal da ih skidam. Hvala
![]()
Khm. Jos jedna greska ti se prikrala... TH nikada nije svirao niti ce svirati rock pesme. Rock je za njih misaona imenica...![]()
pa po tebi, ti chula rock nisi nikad![]()
'De nadje veze izmedju Jeff. Airplane-a i TH-a?E ajde prekini da lupetaš.Ni ti nikad u životu nisi poslušao pesme od Tokio Hotela i Jeffersona Airplane, tek tol'ko da ti kažem.
E ajde prekini da lupetaš.Ni ti nikad u životu nisi poslušao pesme od Tokio Hotela i Jeffersona Airplane, tek tol'ko da ti kažem.
E pa dobro, bas cu da ih odslusam da vidim kakve suNema na čemu i drugi putPesme sa poslednjeg albuma su na engleskom kao što sam već napisala, imaju sličan zvuk kao na prva dva albuma, znači isto sviraju rock pesme, ali na engleskom.Uostalom, možeš ih poslušati na you-tube-u
E i da, uskoro će izaći njihov novi album koji će biti malo drugačiji od prethodnih pesama.
Pesme na poslednjem albumu su na engleskom.Meni su stare pesme ok, ali više volim poslednja dva albuma zato što imaju tvrđi zvuk.Što pitaš?Jel ti slušaš TH?
Ma opasni su oni, pravi hard rock bend.![]()
E pa dobro, bas cu da ih odslusam da vidim kakve su
Dobro je da ce snimati malo drugacije pesme, nekako su im sve na istu foru...
'De nadje veze izmedju Jeff. Airplane-a i TH-a?![]()