summer girl 93
Domaćin
- Poruka
- 3.385
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ma necu, samo cu ih odslusati, ali ako mi se neka bas svidi skinucu je.Ok.Jel skidaš njihove pesme sa neta?![]()
Da evo sa muzichke tachke gledishta bash podsecaju na neki bend koji je '80ih harao nemachkim underground-om tipa Kreator![]()
Ma necu, samo cu ih odslusati, ali ako mi se neka bas svidi skinucu je.
Al nesto nikako da ih odsusam...![]()
da ... nemacka skola pravi ol' school thrash![]()
Nemam pojma... Ja sam bila kupila karte za onaj koncert koji je trebao da se odrzi pre negde godinu, dve, za ovo novo ne znam...It's your choiseUostalom, jel možda znaš kad će koncert TH-a?
Nemam pojma... Ja sam bila kupila karte za onaj koncert koji je trebao da se odrzi pre negde godinu, dve, za ovo novo ne znam...
Eto vam fanovi, da chujete muziku
se ja s vama zaebavam odje, kuku
Koja si likčina, tebe treba tući![]()
Naravno! Ti mi javi kad bude izasao, da znam.Evo me, svaki dan ulazim u Mininovu da proveravam kad će novi albumJekana, jel ćeš skinuti album koji će vrlo brzo da bude izdat?
![]()
Naravno! Ti mi javi kad bude izasao, da znam.![]()
Pa da, neko mora da te zameni kad nisi na forumu.Ok, nema problemaVidim, i ti si počela da postavljaš TH slike umesto mene
![]()
Oho, poceli smo sa edukacijom, inace vecina prihvata samo nametnutu komercijalu, al' muzicki ukus je relativan, bila sam i ja nekad zatrovana komercijalom, tako da samo napred sa ovim pokusajem.devojko, jes ti odslushala ono shto postavih?
Nije mi to potrebno...pa sve da vam dushu spasim![]()
Pa da, neko mora da te zameni kad nisi na forumu.![]()
Nije mi to potrebno...