Tokio Hotel

• Začetnik teme Začetnik teme . . .
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Pa 15 leta i nije bas mnogo..to je tek period nekog istrazivanja sebe,tako da nije kasno za njih.Za mene jesu devojcice,ja sam matora :) .E sad to sto sam ja otkad znam za sebe slusala hard rok i metal ne znaci da se ta muzika svidjala ljudima oko mene..Ne svidja im se ni sad,iskreno.Ne mogu svi biti isti..
A zamisli sutra ti slusas to sto slusas,a tvoje dete nesto kao taj TH,ili RBD..Sta bi ti radila??

ih dok ja izrodim djecu oni ce propasti......a tad se nazalost,kako mi se cini postojati samo ovo elektronko sranje i neki kao pop:roll:ali......edukacija,pedagoshka moc,genetika.otkud znam

Pa ja i jesam 93-će, to je istina, ma koliko nećesh da mi verujesh.I ti lupetash razne gluposti kad god se dopisujesh na strani tokio hotel.Ovo nije tema za raspravu oko toga ko je pametniji, koliko ja imam godina, već tema o TH-u.Nećesh ti da mi ispravljash postove, jel ti jasno?!?:otkacio:Dosta mi je vishe tvojih komentara o mojim postovima:thumbdown:Ne zanimash me!Go away, I don't want to listen to you!:azdaja:

Nemoj tako,bre:"I always tell the truth...even if I lie".....:D :D :D

Ma nisi ti 93-ce,imas zakrzljao pileci mozak na nivou homo sapiensa.

E da sam ja jedina koja se ovde dopisuje......

Da mamice,jasno mi je. Samo me nemoj tuci :D

U je*ote ti kao znas i engleski! You're progresing,slowly but safely

Daj bre pustite tu decu na miru.Ovako samo stvarate kod njih samo jos vecu zelju da slusaju ta sranja.Znam iz iskustva,da sto vise pricas,i to argumentovano , da to ne valja i da nije muzika,oni se jos jace vezu za tu glupost(ja sam skoro rasplakala dete zbog RBD).A i mozda je to samo period koji ce da prerastu,sto se ja iskreno nadam.

u prirodi je choveka da brani svoje stavove
samo treba naci nachin da to shto govore okrenesh protiv njih, u ovom sluchaju to je veoma lako, ali ne'am zhivaca, a i ovako mi je zanimljivije :P

ma meni je samo zanimljivo sto ne umeju da se brane.. a cim e nekom dosadno svrati ovde i krene da pljuje ove devojcice sa cudnim frizurama i nekim gitaricama :D

to ti pricham :lol:

Pa deca izgleda ne reaguju na fin pristup.... :D Niko nece ici na drugu stranu dok ti ovde dolazis. Nama je jako zabavno da citamo tvoje jako pametne komentare.

Pa moji komentari i jesu pametni.Moj omiljeni bend je Tokio Hotel i zato se dopisujem na ovoj temi.Ti ćesh da mi naredjujesh da li da se sklonim sa ove teme:evil:Aman, bre dete, odrasti već jednom, blizu si dvadesete godine!!!Ne mogu da verujem da mozhe da se ovako ponasha jedna najobichnija devetnaestogodishnjakinja:eek:!U zhivotu me nijedna odrasla osoba nije uvredila kad je u pitanju muzichki ukus:thumbdown:!Razumem da ne volish TH, ali nemoj da troshish snage zbog njih!Ja se, za razliku od tebe, nikad ne dopisujem na temama koje NE volim i ne mesham se uopshte u to!To je samo stvar ukusa da li ja volim neshto ili ne:P

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back