- Poruka
- 3.762
ma danas sam ih cula na radiu..pa eto lol
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
verovatno imaju godina kolko i mi..negde oko 13,14,15

pa jos su mala i za izlazak od kuce na 200 metara do deset sati a kamoli na koncert da idu
pa ja jos ni jednom u zivotu nisam na neki koncert isla....nazalost
al jbg ima vremena

ja sam godinu dana mladja od tebe,a isla sam na pepperse![]()
pepersi i th nisu isto![]()

ne moze njih niko naterati da to ne slusaju... kad budu starije mislice kako su th glupi...
Koliko imaju godina...? :?
ma znam,pobogu!peppersi su bogovi,a ovo su djubrad 8)
ovaj..ne,nisi shvatio,prebacujem joj sto na ni jedan koncert do sada nije isla..na primer,ona je iz Indjije,nije isla na pepperse..bruko jedna![]()
14 i 16
sto ih ne tucete?sto im ne izbrisete iz kompa muziku od TH?sto im ne pustate doorse i deep purple na primer
joj...jbg
decu nismo nikad tukli. pogotovo ne zbog muzike...uvek ih je loodilo prolazilo, a bilo ga je dosta ovih godina....nadam se da će i ovo, samo...treba izdržati.
lično slišam UVEK doors, floyde, beatles, joe cocker, svašta od tih, kako one kažu buđavih...
decu nismo nikad tukli. pogotovo ne zbog muzike...uvek ih je loodilo prolazilo, a bilo ga je dosta ovih godina....nadam se da će i ovo, samo...treba izdržati.
lično slišam UVEK doors, floyde, beatles, joe cocker, svašta od tih, kako one kažu buđavih...