Tokio Hotel

• Začetnik teme Začetnik teme . . .
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
jo slusasj ovo..jedna moja drugarica...nie mi bas drugarica..nervira me,ona se lozila na TH par godina od 11 valjda pocela slusati i sad je ja neki dan pitam slusas li jos th,a ona joooj fuuj bljak pede.ri
hahah opametila se...
a ja joj bila prodavala njihove postere...hahahaha

ma znam,pobogu!peppersi su bogovi,a ovo su djubrad 8)
ovaj..ne,nisi shvatio,prebacujem joj sto na ni jedan koncert do sada nije isla..na primer,ona je iz Indjije,nije isla na pepperse..bruko jedna :mrgreen:

nisam isla na pepperse jer mi se nie islo....i ne slusam ih nesto narocito..
da sam fan isla bi obavezno.....
rekli su da ce sada 2008me kod nas doci ACDC ...hahahah
ima da bezim iz kuce

sto ih ne tucete?sto im ne izbrisete iz kompa muziku od TH?sto im ne pustate doorse i deep purple na primer :mrgreen:
joj...jbg

decu nismo nikad tukli. pogotovo ne zbog muzike...uvek ih je loodilo prolazilo, a bilo ga je dosta ovih godina....nadam se da će i ovo, samo...treba izdržati.
lično slišam UVEK doors, floyde, beatles, joe cocker, svašta od tih, kako one kažu buđavih...

decu nismo nikad tukli. pogotovo ne zbog muzike...uvek ih je loodilo prolazilo, a bilo ga je dosta ovih godina....nadam se da će i ovo, samo...treba izdržati.
lično slišam UVEK doors, floyde, beatles, joe cocker, svašta od tih, kako one kažu buđavih...

pa to mi je poznato....budjavi., to kazu jer verovatno nisu preslusali nesto par puta...al dobro ne moze to na silu

ma,procice ih...Gospode,za Floyde da su budjavi :shock:
MORAJU da prerastu...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back