Alice
Poznat
- Poruka
- 9.014
Konacno da me neko razume...
Svi kazu... ma cuti tu... bitno je da ces da dobijes...![]()
![]()
hehehe..eto ja te razumem...ali bitno je da ces da dobijes...klavir

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Konacno da me neko razume...
Svi kazu... ma cuti tu... bitno je da ces da dobijes...![]()
![]()

hehehe..eto ja te razumem...ali bitno je da ces da dobijes...klavir![]()
A mozda dobijem jos nesto uz klavir... al' mora da bude lepo upakovano... i ne korisceno...
Da budem prvi vlasnik... hahahaha...![]()
![]()

bezi bre tamo
u roze papir ce biti upakovano
ja ti licno saljem![]()

bezi bre tamo
u roze papir ce biti upakovano
ja ti licno saljem![]()
a sta bi ti hteo
'otjesh elektricnu??![]()
Sebastiana...Hmm... Mada omatoreo je on...![]()

njega,ili zaboravi na roze paketic i gitaru![]()
Dobro ajd' cu da ga dovedem... al' samo zbog roze paketica...![]()
![]()

btw,madonna_girl joj je starija sestra,a ja nju znam uzivo...sledece nedelje dolazim kod Val,pa ce me ona upoznati s mladjom sestrom,i onda cu joj ja opaliti par samara...jel hoces da joj prenesem nesto i od tebe??![]()
to cemo tek da vidimo.......ja ne dozvoljavam da mi neko naredjuje sta ja da slusam i kako da se ponasam......pokusavam na sve nacine da se odbranim..... i ja uopste ne misl;im to o tebi ali kao sto rekoh moram dase ODBRANIM jer to ti mislis o meni....malo balavo deriste,koje nema nista pojma itd....ja dobro znam ko sam i sta sam,i sta slusam i sta volim!to ne treba niko da mi prica!....
aha...vazi...
ali kako mozes da slusas ono sto NIJE kvalitetno???
qq...samo godinu dana si mladja od mene...a ipak tako balava...jbg![]()

Zasto se uopste kog djavola ubedjujes sa njom...ona to voli i to sigurno nece promeniti cak i da joj ceo forum kaze da ne valja..njen ukus sta ces ja sam se vec pomirio sa tim da ih neko mora slusati e sad sto se nama to ne svidja jednostavno ne mora da znaci nista...bar ne za njih...
Zasto se uopste kog djavola ubedjujes sa njom...ona to voli i to sigurno nece promeniti cak i da joj ceo forum kaze da ne valja..njen ukus sta ces ja sam se vec pomirio sa tim da ih neko mora slusati e sad sto se nama to ne svidja jednostavno ne mora da znaci nista...bar ne za njih...
hehehe...u pravu si..
Milice,aj me ostavi keve ti!pocni da zivis svoj zivot...

ma ne brini se ti za mene
lozhish se mnogo,nije to dobro za srce...sha cju ja od tuge ako mi riknesh,qq
ko cje me uteshiti>? ;p

fallim te boske pecene kokoske....nego konacno ukapiraste..............xuuuuu....inace sta ima novo????![]()
pa tvoja Saki8)

ajde mala mani se ti saki znash....shta hocjesh ah? jel sam te spominjala uopshte?jes' puca mi **** za tebe...mani me kazhem ti zadnji put
i naravno da sam ja tu za njupozzZZz
![]()