Tokio Hotel

• Začetnik teme Začetnik teme . . .
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
btw,madonna_girl joj je starija sestra,a ja nju znam uzivo...sledece nedelje dolazim kod Val,pa ce me ona upoznati s mladjom sestrom,i onda cu joj ja opaliti par samara...jel hoces da joj prenesem nesto i od tebe??:lol::mrgreen:

to cemo tek da vidimo.......ja ne dozvoljavam da mi neko naredjuje sta ja da slusam i kako da se ponasam......pokusavam na sve nacine da se odbranim..... i ja uopste ne misl;im to o tebi ali kao sto rekoh moram dase ODBRANIM jer to ti mislis o meni....malo balavo deriste,koje nema nista pojma itd....ja dobro znam ko sam i sta sam,i sta slusam i sta volim!to ne treba niko da mi prica!....

to cemo tek da vidimo.......ja ne dozvoljavam da mi neko naredjuje sta ja da slusam i kako da se ponasam......pokusavam na sve nacine da se odbranim..... i ja uopste ne misl;im to o tebi ali kao sto rekoh moram dase ODBRANIM jer to ti mislis o meni....malo balavo deriste,koje nema nista pojma itd....ja dobro znam ko sam i sta sam,i sta slusam i sta volim!to ne treba niko da mi prica!....

aha...vazi...
ali kako mozes da slusas ono sto NIJE kvalitetno???

aha...vazi...
ali kako mozes da slusas ono sto NIJE kvalitetno???

Zasto se uopste kog djavola ubedjujes sa njom...ona to voli i to sigurno nece promeniti cak i da joj ceo forum kaze da ne valja..njen ukus sta ces ja sam se vec pomirio sa tim da ih neko mora slusati e sad sto se nama to ne svidja jednostavno ne mora da znaci nista...bar ne za njih...

Zasto se uopste kog djavola ubedjujes sa njom...ona to voli i to sigurno nece promeniti cak i da joj ceo forum kaze da ne valja..njen ukus sta ces ja sam se vec pomirio sa tim da ih neko mora slusati e sad sto se nama to ne svidja jednostavno ne mora da znaci nista...bar ne za njih...

mislim vi uopste ne morate nista da slusate.....mislim ima 10000 tema na kojima svi mozemo normalno da pricamo...... i tako je zaebite vise....nemate vi mene da ubedjujete niste mi ni brat,ni sestra ni otac ni majka.....tako da mante se i gledajte svoja posla!!!iliti sto bi moj nastavnik matisa reko gledaj u svoju corbu a ne u tudje susenice!!!!!!:D:D;)

hehehe...u pravu si..
Milice,aj me ostavi keve ti!pocni da zivis svoj zivot...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back