dadkristy94
Zainteresovan član
- Poruka
- 394
E da su neki veliki fanovi napisali bi ceo naziv na nemackom. To bi bar bilo originalno

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

? Svaka cast na zrelosti 
papajaa:ja kazem pevac te grupe nema kitu ++++++++

...bills baby...:Ajde malo odjebite od Tokio Hotela!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Shta su oni wama uradili,a? To shto su drugaciji to je za njih plus a da toliko ne waljaju kao shto wi kazete oni ne bi prawili hawariju i imali brdo fanowa gde god da se pojawe!!!!
dadkristy94:Sad cu u VII.1994-sam.
Hvala.
ops:dadkristy94:Ma daj, grupa nemackih decaka(od kojih su neki kasnije mutirali u devojcice) se dosetila da pomesa metalce, sminkere i na to doda piskutavi glas. Eto i onda se dobije ovo. A zbog cega imaju toliko fanova? Pa zato sto svi koji hoce da budu moderni citaju Bravo i razne druge tnejdz magazine i ponasaju se u skladu sa njima. Idem u VII razre i znam kako to ide. E vidi novi bravo! Vau ko je ovaj na naslovnoj strani? i onda krece tekst" Preslatki clan grupe Tokio Hotel Koji osvaja svaku devojku...." A ond Ide uzdah i Jaoooo sto je sladak........
Uzas ko da imaju tri godine pa neko treba da im kaze sta je lepo a sta ne!

dadkristy94:E pa sta ima lose u tome sto se decku dopada TH. Mislim samo je video isto sto i vecina nas. Zgodna devojcica u metal stiluMa u stvari ne valja ni to.Nije ono zgodna ono je nafrakana devojcica
Hvala svima na podrsci a pogotovo mi je drago sto sam naisla i na jedno razumno bice mojih godina.
P.S. Aleksandra uclanila si se bas na moj rodjendan![]()
...al nije vazno
difrent from others...:ma mrs bre vise burzujko uobrazena!
E stvarno ne mozes tako da zakljucujes da li neko normalno rasudjuje ili ne..Ovo sto je nabrojano su gramaticke greske koje prave bas svi i njena je stvar da li ce svuda stavljati W ili ce staviti gomilu uzvicnika....... Tako da ovaj post ti je bila cista glupost....Desecration Smile:Ne umeš da napišeš Bill's.
Ne umeš da koristiš srpsku tastaturu.
Trpaš svugde W da bi bila zanimljiva.
Uz to, svugde trpaš i trista hiljada uskličnika.
Dakle, još uvek nisi u godinama kad ljudi normalno rasuđuju. Trebalo bi da budeš, ali nisi.
difrent from others...:razumem ja zagorele fanove od 13,14,15 godina
ali me toliko nerviraju neke krave od 24 godina koje se ponasaju na ovom forumu kao da imaju u dupetu svu mogucu pamet.
ispravlja svaku gresku i misli da je nesto superiornija
a onamo balavi kao da joj je 13 godina cim se pomene njen idol.
ma mrs bre vise burzujko uobrazena!