Tokio Hotel

• Začetnik teme Začetnik teme . . .
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ajde malo odjebite od Tokio Hotela!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Shta su oni wama uradili,a? To shto su drugaciji to je za njih plus a da toliko ne waljaju kao shto wi kazete oni ne bi prawili hawariju i imali brdo fanowa gde god da se pojawe!!!!

Ma daj, grupa nemackih decaka(od kojih su neki kasnije mutirali u devojcice) se dosetila da pomesa metalce, sminkere i na to doda piskutavi glas. Eto i onda se dobije ovo. A zbog cega imaju toliko fanova? Pa zato sto svi koji hoce da budu moderni citaju Bravo i razne druge tnejdz magazine i ponasaju se u skladu sa njima. Idem u VII razre i znam kako to ide. E vidi novi bravo! Vau ko je ovaj na naslovnoj strani? i onda krece tekst" Preslatki clan grupe Tokio Hotel Koji osvaja svaku devojku...." A ond Ide uzdah i Jaoooo sto je sladak........
Uzas ko da imaju tri godine pa neko treba da im kaze sta je lepo a sta ne!

...bills baby...:
Ajde malo odjebite od Tokio Hotela!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Shta su oni wama uradili,a? To shto su drugaciji to je za njih plus a da toliko ne waljaju kao shto wi kazete oni ne bi prawili hawariju i imali brdo fanowa gde god da se pojawe!!!!

Ne umeš da napišeš Bill's.
Ne umeš da koristiš srpsku tastaturu.
Trpaš svugde W da bi bila zanimljiva.
Uz to, svugde trpaš i trista hiljada uskličnika.
Dakle, još uvek nisi u godinama kad ljudi normalno rasuđuju. Trebalo bi da budeš, ali nisi.

A drugo, znaš li ti uopšte šta znači reč HAVARIJA?

dadkristy94:
Ma daj, grupa nemackih decaka(od kojih su neki kasnije mutirali u devojcice) se dosetila da pomesa metalce, sminkere i na to doda piskutavi glas. Eto i onda se dobije ovo. A zbog cega imaju toliko fanova? Pa zato sto svi koji hoce da budu moderni citaju Bravo i razne druge tnejdz magazine i ponasaju se u skladu sa njima. Idem u VII razre i znam kako to ide. E vidi novi bravo! Vau ko je ovaj na naslovnoj strani? i onda krece tekst" Preslatki clan grupe Tokio Hotel Koji osvaja svaku devojku...." A ond Ide uzdah i Jaoooo sto je sladak........
Uzas ko da imaju tri godine pa neko treba da im kaze sta je lepo a sta ne!

paaaa u pravu si...joj ima dosta takvih devojaka sta ces...neko mora da uzdise za njima cak i oni strajiji
ne mogu da verujem kad musko slusa th....hahaa
saznala sam pre neki dan da ih slusa jedan moj komsija ....al dobro on je sad 5 razred....moze da prodje ali neki stariji decko ...pa onda je veca pede*cina od onog billa

E pa sta ima lose u tome sto se decku dopada TH. Mislim samo je video isto sto i vecina nas. Zgodna devojcica u metal stilu:DMa u stvari ne valja ni to.Nije ono zgodna ono je nafrakana devojcica:DHvala svima na podrsci a pogotovo mi je drago sto sam naisla i na jedno razumno bice mojih godina.
P.S. Aleksandra uclanila si se bas na moj rodjendan:)

dadkristy94:
E pa sta ima lose u tome sto se decku dopada TH. Mislim samo je video isto sto i vecina nas. Zgodna devojcica u metal stilu:DMa u stvari ne valja ni to.Nije ono zgodna ono je nafrakana devojcica:DHvala svima na podrsci a pogotovo mi je drago sto sam naisla i na jedno razumno bice mojih godina.
P.S. Aleksandra uclanila si se bas na moj rodjendan:)

joj znam da je po zidovima polepio postere th ..decko je otkacio na njih...nadam se da nece dugo jos....a bice kasno onda kad shvati koje pede*e je voleo.....verovatno

hehe super onda ... ja sam trebala da se uclanim 03.01.2007...jer mi je tada bas rodjendan....:mrgreen:...al nije vazno

hahaha..na njega se pali jedna devojka iz moje skole moje godiste..kaze ona da ima njegov broj.....dopisivali i takooo
ma daaaaaaaaaaaaaaaaaa,ne verujem joj uopste
al mislim da je ona najveci fan tokio hotela kog ja poznajem....luda je skroz za njima slusa ih otkad su poceli jos da pevaju,kao imali su prvo neki naziv grupe kinderblabla...pa posle tokio hotel.

razumem ja zagorele fanove od 13,14,15 godina
ali me toliko nerviraju neke krave od 24 godina koje se ponasaju na ovom forumu kao da imaju u dupetu svu mogucu pamet.

ispravlja svaku gresku i misli da je nesto superiornija:roll:
a onamo balavi kao da joj je 13 godina cim se pomene njen idol.
ma mrs bre vise burzujko uobrazena!

Desecration Smile:
Ne umeš da napišeš Bill's.
Ne umeš da koristiš srpsku tastaturu.
Trpaš svugde W da bi bila zanimljiva.
Uz to, svugde trpaš i trista hiljada uskličnika.
Dakle, još uvek nisi u godinama kad ljudi normalno rasuđuju. Trebalo bi da budeš, ali nisi.
E stvarno ne mozes tako da zakljucujes da li neko normalno rasudjuje ili ne..Ovo sto je nabrojano su gramaticke greske koje prave bas svi i njena je stvar da li ce svuda stavljati W ili ce staviti gomilu uzvicnika....... Tako da ovaj post ti je bila cista glupost....

difrent from others...:
razumem ja zagorele fanove od 13,14,15 godina
ali me toliko nerviraju neke krave od 24 godina koje se ponasaju na ovom forumu kao da imaju u dupetu svu mogucu pamet.

ispravlja svaku gresku i misli da je nesto superiornija:roll:
a onamo balavi kao da joj je 13 godina cim se pomene njen idol.
ma mrs bre vise burzujko uobrazena!

Sreca pa nemam 24..imam jos fore :D

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back