- Poruka
- 5.751
Pantera..dugo ih nisam slusala...mogla bih da pustim... :rolleyes:DJM:Izgleda da su ta deca jedini pravi fanovi... cim bude napulio 7 godina shvatice da ne treba to da slusa...
I onda ce da predje na Panteru... hehehehe![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pantera..dugo ih nisam slusala...mogla bih da pustim... :rolleyes:DJM:Izgleda da su ta deca jedini pravi fanovi... cim bude napulio 7 godina shvatice da ne treba to da slusa...
I onda ce da predje na Panteru... hehehehe![]()
Nisu svi,al ti jesiVodjena_snom:eto,nisu svi koji su 94to glupi!

KROSTIC:be your self by you self stay away from me WALK
A lesson learned in life!KROSTIC:bas su sexy.ma mrs u pizdu materinu ja mislio onaj pevac zena.PANTERA RULES brate.be your self by you self stay away from me WALK

GogaA:Pa volela bih da cujem svacije misljenje o ovoj grupi (jer ih mnogi ne vole).....pa da vidimo ko je fan....
JA......VOLIM TH!!!!!!![]()
![]()
![]()
KROSTIC:bas su sexy.ma mrs u pizdu materinu ja mislio onaj pevac zena.PANTERA RULES brate.be your self by you self stay away from me WALK
na pasnjaku nas diraju neprikosnovene vladarke i krvopijekaty:Otkud sad tema o njima....ja sam je pre dve godine otvorila....znaci, fanovi pravac na Pasnjak