Tokio Hotel

• Začetnik teme Začetnik teme . . .
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Strasno je da par krestavaca poput ovih moze da postane toliko popularno samo zato sto ih je DOMACI Bravo nalepio na pet svojih naslovnih stranica.Kad se toliko palite na njih zasto ne procitate neki casopis na nemackom(sigurno ga znate) recimo originalni Bravo pa vidite sta unutra ima od muzike?To jest o kojim se jos grupama pise?Ne nego samo ono sto nam se na srpskom napise u novinama. OVO JE MODERNO i to svi uzimaju zdravo za gotovo.Pa zar ne mozete da malo razmisljate svojom glavom. NE mozete da poslusate jos nesto drugo i ako za to ne pise da je moderno? Muzika nisu patike koje se pohabaju pa je sad bolje kupiti nove nego nositi stare.To sto je nesto staro ne znaci i da nije dobro,Ma kome ja ovo uopste pricam? Necu vise da trosim vreme.

dadkristy94:
Strasno je da par krestavaca poput ovih moze da postane toliko popularno samo zato sto ih je DOMACI Bravo nalepio na pet svojih naslovnih stranica.Kad se toliko palite na njih zasto ne procitate neki casopis na nemackom(sigurno ga znate) recimo originalni Bravo pa vidite sta unutra ima od muzike?To jest o kojim se jos grupama pise?Ne nego samo ono sto nam se na srpskom napise u novinama. OVO JE MODERNO i to svi uzimaju zdravo za gotovo.Pa zar ne mozete da malo razmisljate svojom glavom. NE mozete da poslusate jos nesto drugo i ako za to ne pise da je moderno? Muzika nisu patike koje se pohabaju pa je sad bolje kupiti nove nego nositi stare.To sto je nesto staro ne znaci i da nije dobro,Ma kome ja ovo uopste pricam? Necu vise da trosim vreme.

sad sam se razocarao u sebe i u svoja uverenja:(
postacu depresivan....

Naughty_Angel:
Vi možete da ih pljujete koliko hoćete,ali oni koji
ih stvarno vole ostaće im fanovi bez obzira na to šta vi kažete!

Apsolutno se slazem sa tobom,TH jednostavno volim(neka sam luda,neka sam mazohista kao sto kazete),i ne volim ih zato sto su moderni ili nisu,vec zato sto mi prijaju njihove pesme...I takodje ne mislim da je samo nova muzika cool,vec naprotiv,mnoge stareije stvari su mnoooogo bolje,od ovih danasnjih.A nemacki jezik,inace znam veooma malo,ali prevod svih tekstova pronadjem na netu.

Naughty_Angel:
A ja nemački ne znam uopšte,ali ipak volim njihove pesme,a prevod nalazim u časopisima
(Bravo,Ok!,...).I voleću ih bez obzira šta drugi govore o njima!!!! :D

Kako mozes da slusas muziku, gdje pjevac pjeva na njemačkom, a ti njemčaki nemaš pojma....
To ti nije fazon.... uopste....
Znaš engleski?

E videla sam skoro neki spot gde on glumi dvoje, i musko i zensko, tj. on hoce da spase devojku(sebe) od samoubistva. Taj decko verovatno previse voli sebe... Mogao je neku lepoticu da unajmi, spot ne bi izgledao tako bolesno... Bar meni.
Inace ne volim ih i ne slusam. Oni koji hoce, neka ih slusaju, njihova stvar.
Mozda kasnije predju na tvrdje stvari i zaborave TH...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back