момоа
Stara legenda
- Poruka
- 79.687
Kojene zvuci mi poznato.
iskr, ja ti vise poznajem ove nemilije face.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kojene zvuci mi poznato.
iskr, ja ti vise poznajem ove nemilije face.
Ova je iz lez-aktivistickih krugova, intimna prijateljica Riznicke itdpoznajem u smislu vidjala sam ih.
pa ove, drzavotvorne.
Pa rekla je da boluje S a ne M
Pa S je njena curaPa rekla je da boluje S a ne M
Rusija je uspela da naloži Britance da napuste EUtu se razmimoilazimo, ja smatram da Britanija razmislja ispred EU i da zna sta radi itd. hijerarhija ide ovim redom:
1. Anglosaksija
2. EU
3. bubasvaba
4. SEOM
A kako tumačiš njihove priče "Nemamo hrane, prelazimo na pseće konzerve"mene je britanski izlazak iz EU naterao da posumnjam u EU, ne u Britance
Dobro, jasan je razlog tvoje mrznje prema Englezima, a to nije ovoRusija je uspela da naloži Britance da napuste EU
Time je njihov status dakle lajmija postao Poo in the Loo
Još ćeš mi reći da Tramp nije bio ruski korisni idiot, nego izraz genija Zemlje Simpsonovihiskreno, ne verujem da su oni bas toliko glupavi da nasednu na bilo sta rusko. opce je poznato da je britanija politicki najpametnija nacija od Avrama do kraja vremena, tako da ne verujem da bi se taj referendum uopce i desio da je mogao da im nanese neku ozbiljniju stetu.
No commentA kako tumačiš njihove priče "Nemamo hrane, prelazimo na pseće konzerve"
Opet neki 3D Šah po modelu putina ili
Igrom slucaja je odgovarao i Rusiji, ali nije ga Rusija izabrala, jos ces reci da su rusi ljudska bica koja mogu da hakuju arhive i uticu na stvari. Bas imas visoko misljenje o njima.Još ćeš mi reći da Tramp nije bio ruski korisni idiot, nego izraz genija Zemlje Simpsonovih
Igrom slucaja je odgovarao i Rusiji, ali nije ga Rusija izabrala, jos ces reci da su rusi ljudska bica koja mogu da hakuju arhive i uticu na stvari. Bas imas visoko misljenje o njima.
Ne nego jednostavno Dupemerikanci su idiotčineIgrom slucaja je odgovarao i Rusiji, ali nije ga Rusija izabrala, jos ces reci da su rusi ljudska bica koja mogu da hakuju arhive i uticu na stvari. Bas imas visoko misljenje o njima.
Da, znači ne samo da su bili naivni 2016, nego i 2023. Taker Glupson nesmanjenom žestinom nosi ušenka kapuOno što nije dokazano je njegova direktna veza sa Kremljom, da je od njih uzimao novac i slično, ali je jasno kao dan da sve vreme, i dan danas, T**** zastupa ruski interes
Kaman, slusaj oca, nemaju ti oni hakere za toNaravno da su ga Rusi izabrali. Tj. pomogli da se izabere, to je sada toliko puta dokazano i na sudovima.
Fake nuz
Da, znači ne samo da su bili naivni 2016, nego i 2023. Taker Glupson nesmanjenom žestinom nosi ušenka kapu
Mene je muvao neki Iskapa, ne znam sta da radim sa timNemojmo vise o poljitici u ovaj sitni sat
Ameri su glasali za Trampa jer im je obecavao manju ulogu drzave u finansijama, zid protiv meksika, manje poreze i slicno, yebe se prosecnom Ameru za Rusa, ne zna ni gde je Rusija na mapiNe nego jednostavno Dupemerikanci su idiotčine
Zamisli da u situaciji kad je Rusija #1 pretnja ljudskoj vrsti, njih 170 miliona glasa za KGB agenta 2016. popodne