gost 441249
Aktivan član
- Poruka
- 1.155
I jaJesam bila u GoT![]()
Bukvalno od momenta kad se pojavio na ekranu
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
I jaJesam bila u GoT![]()
inace, od danas mi je sestra zvanicno nosilac putovnice, doduse ona je drzavljanstvo dobila jos pre par godina
sad imam jos jedan argument, a to je 'imam sestru hrvaticu'. ono zbog cega je ona tako lako dobila je to sto se prijavila pre punoljetstva.Pa ako je ona dobila, dobićeš i ti sigurno.
da budem miran jer znam da u svakom trenutku mogu da zapalimŠta ćeš da radiš kad dobiješ domovnicu i putovnicu?
da budem miran jer znam da u svakom trenutku mogu da zapalim
pa videcu, otom potom, sad mi je fokus samo da je se dokopam, dalje nisam razmisljao sta i kako, a nema ni potrebe jer je dalje sve lakoŠto ne pališ odmah u Kajsolend
pa videcu, otom potom, sad mi je fokus samo da je se dokopam, dalje nisam razmisljao sta i kako, a nema ni potrebe jer je dalje sve lako
one zute?Uzela sam da pijem neke Dr Viton omega3 + E + D3, evo dan cetvrti kako se gusim, jel mogla veca kapsula da se napravi, pitam
moze sve ofcE brate, ako odeš u Švedsku, jel možemo da se venčamo čisto formalno, da dobijem i ja papire, daću ti kintu nije problem
Daone zute?
taman da smuvas K-inu sestrumoze sve ofc
Ja ne znam, kako majke mi. Retardirana sam da popijem lekove, ocigledno.te omega 3 moja bakuta cepa, ona to zguta sa jos nekoliko tableta, sve u istoj porciji
i ja, jedva sam ovaj konkor od 1,25mg obima atoma naucio da zgutam, jednom tako pokusavam nekoliko puta, popijem pola litre vode i on se istopi u ustimaJa ne znam, kako majke mi. Retardirana sam da popijem lekove, ocigledno.
taman da smuvas K-inu sestru
Secam se jednom pre 7-8 godina kad mi je bio prepisan panklav. Nocna mora. Sekla sam na 4 dela da popijem.
Da, desava mi se. Najgore kad je neka gorka tableta pa je posle osecam pola dana na nepcimai ja, jedva sam ovaj konkor od 1,25mg obima atoma naucio da zgutam, jednom tako pokusavam nekoliko puta, popijem pola litre vode i on se istopi u ustima
Ne verujem, a nije cak ni lezb, tako da...Nije li ona beše zauzeta
Zato je sirup najjaca stvarDa, desava mi se. Najgore kad je neka gorka tableta pa je posle osecam pola dana na nepcima