Zašto me trenutna dama koja me privlači toliko zbunjuje?

Maeeeestro

Primećen član
Poruka
831
Trenutno sam u nekoj ajmo reći vezi, svega desetak dana s jednom damom koja je vrlo hiperaktivna, spavao sam s njom , ali do seksa nije došlo, zbunjuje me to što je ona preubrzana i što nije spremna na nešto ozbiljnije, a s druge strane lijepo mi je s njom.

Ipak, što napraviti? Osjećam velike promjene u svom ponašanju, veliki broj drugih ljudi me nekako živcira, nju sam upoznao s nekim svojim prijateljima i prijateljicama i nemaju dobro mišljenje o njoj.

Trenutno sam u nekoj ajmo reći vezi, svega desetak dana s jednom damom koja je vrlo hiperaktivna, spavao sam s njom , ali do seksa nije došlo, zbunjuje me to što je ona preubrzana i što nije spremna na nešto ozbiljnije, a s druge strane lijepo mi je s njom.

Ipak, što napraviti? Osjećam velike promjene u svom ponašanju, veliki broj drugih ljudi me nekako živcira, nju sam upoznao s nekim svojim prijateljima i prijateljicama i nemaju dobro mišljenje o njoj.
Možda si se zaljubio?

odlicno plasiraj joj nauku a vreme neka radi
Moguće......dugo se nisam tako energično osjećao....zima, vruće, kiša, buka, tišina, ako ja znam da se tu večer ili tih dana viđam s njim, baš sam pun energije, uzbuđen, kao da sam na maturalcu, a prije samo dva tjedna mi je neki luđak nožem prijetio 10ak centimetara od mene.....i baš nakon toga napada smo se ona i ja počeli još još više zbližavati

Moguće......dugo se nisam tako energično osjećao....zima, vruće, kiša, buka, tišina, ako ja znam da se tu večer ili tih dana viđam s njim, baš sam pun energije, uzbuđen, kao da sam na maturalcu, a prije samo dva tjedna mi je neki luđak nožem prijetio 10ak centimetara od mene.....i baš nakon toga napada smo se ona i ja počeli još još više zbližavati
dobro nece valjda trebati da pucaju puske da bi se bas onako zblizili

Trenutno sam u nekoj ajmo reći vezi
Nije dovoljno ubedljivo. Definisi da li jeste ili niste u vezi. Mozda tebi to deluje kao veza, a njoj ne. Razgovarajte.
zbunjuje me to što je ona preubrzana i što nije spremna na nešto ozbiljnije
Ovaj deo nema smisla. Preubrzana, a nije spremna za nesto ozbiljno. Ili je jedno, ili je drugo.
Postoji mogucnost da nije emotivno dostupna, pa zato nije spremna za vezivanje.
a s druge strane lijepo mi je s njom.
Ako ti je lepo s njom - uzivaj, ali bez ikakvih ocekivanja.
I to jako...ali ipak ima troje djece... dvije godine starija od mene...bivsi ju ovih dana gnjavi ...daans je trebao doći tamo gdje živi, ja sam otišao ranije....i ona je otišla s a tri sata kansiej......na koncu nije došao....trebao je krećiti..iznajmljena kuca......ona mu planira traziti zabranu pristupa
Ako ima problema sa bivsim, verovatno je nervozna i pod stresom. Ti joj mozda dodjes kao uteha.

To je sve sto mogu da kazem na osnovu onoga sto si ti izneo.

Nije dovoljno ubedljivo. Definisi da li jeste ili niste u vezi. Mozda tebi to deluje kao veza, a njoj ne. Razgovarajte.

Ovaj deo nema smisla. Preubrzana, a nije spremna za nesto ozbiljno. Ili je jedno, ili je drugo.
Postoji mogucnost da nije emotivno dostupna, pa zato nije spremna za vezivanje.

Ako ti je lepo s njom - uzivaj, ali bez ikakvih ocekivanja.

Ako ima problema sa bivsim, verovatno je nervozna i pod stresom. Ti joj mozda dodjes kao uteha.

To je sve sto mogu da kazem na osnovu onoga sto si ti izneo.
E da..baš to...malo mrzi bivšeg, pa malo gleda širu sliku, želi biti dobro s njim zbog djece

Back