Tok misli

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Не знају уопште за те категорије :( То су наша, искључиво унутрашња разграничења. Знаш како се доказује вјерност, мораш да их савршено опонашаш у свему, говору, манеризмима, облачењу, идејама, укусу, до те мере да често забораве да си уопште SEOM. И онда... онда... си ти постао они, у суштини, и mission impossible постаје mission accomplished.

Ein lieber Junge, рећи ће они.
pa da, ali nas 1% im to i govorimo sve vreme 'nismo mi ko ova nasa stoka ovde, mi pripadamo vama, spasite nas ovog titanika pls!'

pa da, ali nas 1% im to i govorimo sve vreme 'nismo mi ko ova nasa stoka ovde, mi pripadamo vama, spasite nas ovog titanika pls!'

Па да, али ту процену мораш да оставиш њима, у томе је фора. Јер сваки манијак ће ти рећи "I'm your real friend. I'm not like the others!"

Ево рецимо она женица коју @Smorisha симпатише, заборавио сам сад име. A paid-up member of John Birch society и фризура као да је спикерка Фокса. Скаче неким Арапкама у очи бранећи иконе Англосфере. This is the way.

Па да, али ту процену мораш да оставиш њима, у томе је фора. Јер сваки манијак ће ти рећи "I'm your real friend. I'm not like the others!"

Ево рецимо она женица коју @Smorisha симпатише, заборавио сам сад име. A paid-up member of John Birch society и фризура као да је спикерка Фокса. Скаче неким Арапкама у очи бранећи иконе Англосфере. This is the way.
Aha, hvala na savetu

Plus je bilo i to sto sam mogla da je neograniceno napusavam, i uzivo i preko vajbera
Seth Meyers Lol GIF by Late Night with Seth Meyers

kako to mislis :mrgreen:

Pa tako je delovala na mene, jako me nervirala. Tj, moji odbrambeni mehanizmi su bili isfrustrirani pa sam pravila tantrume, svadjala se sa njom i sl, ali to je deo posla... Valjda.

Uglavnom, pomogla mi je. Moja draga Govedarka.
Moja teorija je da je u sustini to njihova moc.

Da se isprazni covek da ne mora pred svojima jer generalno ljudi najcesce koriste porodicu da se isprazne.

Da li mislis da ti je pomogla da uvidis nesto sto bez nje nisi?

Stvarno me zanima.

Moja teorija je da je u sustini to njihova moc.

Da se isprazni covek da ne mora pred svojima jer generalno ljudi najcesce koriste porodicu da se isprazne.

Da li mislis da ti je pomogla da uvidis nesto sto bez nje nisi?

Stvarno me zanima.
Jeste, zaista. Mnogo mi je pomogla, pri tom sam isla kod nje fazon 3 meseca. Ni toliko mozda.

Trebalo je jos ali presusio bunar.

Eno ga AV svadja se sa zamisljenim neprijateljima opet.
Bukvalno se sa ekrana obraca izdajnicima etc.
Interesantno je kako su ona povlacenja priznanja Kosova sad njegova licna zasluga.Istini za volju Dacic se jedini cimao oko toga a vecina tih priznanja se i desila za vreme SNSa.

A sad se obraca i meni. Ja sam skoro negde kuckala da mislim da mu je taktika da uvali nekom da potpise.
Sad kaze da mu to nije taktika.
Ali ne verujem.
Napravice izbore a onda uvaliti nekom ko nije SNS da potpise.

Red povecanja penzija.
Red imamo najbolji rast na Zap. Balkanu.
Red fotografija izgradjenih stadiona i neverica da je takva zgrada u Srbiji.
Red domacih izdajnika.

I tako svake hebene nedelje vec 10 godina.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back